- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Kızlar böyle bişe istiyorum biraz daha sadesi:) gittiğimde gelinlikcimle konuşup aynı dantelden alacam. Tacımda o aşağıdaki resimdeki gibi olur mu sizce:)
Arkadasımda almıştı işte onunda ödü kopuyoduBen Arzum aldım valla cokta memnunum saatını ayarla yat sabah cayın hazır
Selam kızlar çok sinirliyim anneme hasta diye bişeyde diyemiyorum ama ya ağlayacam ya da sinirden çatlayacam o olacak
Onu yapmamani tavsiye ederim. Ama cok guzel.uzun kıvrık kirpikler almalisin :)Hmm evet anladım galiba :)
Selam kızlar çok sinirliyim anneme hasta diye bişeyde diyemiyorum ama ya ağlayacam ya da sinirden çatlayacam o olacak
Kızlar merhaba,bir kaç zamandır topiği üye olmadan takip ediyordum yeni yeni bir çok şey öğrendim.Mahsuru yoksa aranıza katılmak isterim.
Canım benim dantelim biraz daha sade. Tacımda buna göre daha sade o yüzden dedim. Yoksa bu gerçekten çok fazla:)Ay bu baş çok süslü, ben çok süslü sevemiyorum öyle taşlı tuşlu, bence biraz daha sade bir şey sana daha çok yakışır canım..
kızlar napıyosunuz
Tikkabilla canım ailesi uzakta olunca normal bence bi kaç gün içinde kendisine gelir..
Love01 kuzum bakıyorum baya girmeye başlamışsıın. nasıl gidiyo hazırlıklar
ValentinusNF canımm noldu ? geçmiş olsun buarada anneciğine
Orya nasılsın kuzumm
kızlar napıyosunuz
Tikkabilla canım ailesi uzakta olunca normal bence bi kaç gün içinde kendisine gelir..
Love01 kuzum bakıyorum baya girmeye başlamışsıın. nasıl gidiyo hazırlıklar
ValentinusNF canımm noldu ? geçmiş olsun buarada anneciğine
Orya nasılsın kuzumm
Canım takma kirpikleri ve o makyajı provada deneyim istiyorum. Eğer yapabilirlerse yaptırırım yapamazlarsa da diğer seçeneklerime bakarım :) kahverengi, gri, toprak-yeşil tonları düşünüyorum 3düğün için bi bakayımda önce :)Onu yapmamani tavsiye ederim. Ama cok guzel.uzun kıvrık kirpikler almalisin :)
hadi hayırlı olsun kuzum elbiseyi görelimm paylaşta :)slm cnm.şu bikaç gün işler cok yogun değildi girdim ama sonra yine artacak.elbise işini hallettim,yükselti ve makası aldım 60 tl verdim.özellikle elbise olayını halletmem üstümden büyük yük aldı.öyle işte bildiğin gibi.sende ne var ne yok?
Yan yanayken çok ilgili de zaten ne kadar yan yana gelebiliyoruz ki.. Yılda ancak birkaç kez.. Gerçekten uzak mesefali ilişkiyi yürütmek çok zor..Tikkabilla canimcim bu erkeklerde annecilik oluyor. Benimki de annesine duskundu, cok tartismamiz oldu bu sebepten. Ama haksiz olan bendim. Cunku annesi hastaydi. Sevdicegim sabah 11de evden cikip ise gidiyordu, aksam da 12de geliyordu sonra sabah 6ya kadar annesine bakiyordu. 6dan 11e kadar da uyku iste. Biz hep aksamlari konusuruz, niye beni aramiyorsun hic mi vakit bulamiyorsun 5dakikan da mi yok diye basinin etini yedim. Simdi oyle pismanim ki. Hakikaten 5dakikasi yokmus anneyi gorunce anlamistim. Bizimki uc bi ornek olabilir ama yapacak bisey yok. Butun erkekler boyle. Annesinin yaninda bakmak istemiyor da olabilir. Sohbet bolunmesin gibi. Ama sunu da soyliyim normal zamanda ilgisini tam olarak alabiliyor musun? Yanyanayken nasil mesela?
ayy anladım canım erkekler öyle maalesef. benmki ailesinin yanında yaşamasına rağmen akşam eve gidince yazmıyor arada trip atıyorum ben de diyo ailemle vakit geçiriyorum vs. ben de artık takmıyorum valla benimde işime geliyo her dk mesaj atmakla ugrasmıyorumKız ne uzağı allasen kendi Düzcede okuyor ailesi İstanbulda, istese her haftasonu gidebilir. Benim annem geldi geçen hafta tam 3 aydır görmüyordum, yine de ona olan ilgi alakam 1 gr azalmadı. Demin yine tartıştık zaten durduk yere.. Şimdi böyleyse evlenince daha çok tartışırız biz diyor. Basit düşünecekmişim, sen ince düşün diyorum, ben düşünemem sen basit düşüneceksin diyor bana.. Başım çatlıyor zaten, uğraşamıycam bu akşam..
Cümleten iyi geceler kuzucanlar..
canım ben anladım erkekler odun. Benimde nişanlım nişanlandıktan sonra ayrı bi düştü annesine. Ama yapacak bişe yok. Kabullenmeliyiz. Biz desek ki niye öyle yapıyosun. Bu sefer gelin olduğun belli diye başlıyolar. O yüzden görme naparsa yapsın. Çünkü düşününce daha kötü oluyolar.Kız ne uzağı allasen kendi Düzcede okuyor ailesi İstanbulda, istese her haftasonu gidebilir. Benim annem geldi geçen hafta tam 3 aydır görmüyordum, yine de ona olan ilgi alakam 1 gr azalmadı. Demin yine tartıştık zaten durduk yere.. Şimdi böyleyse evlenince daha çok tartışırız biz diyor. Basit düşünecekmişim, sen ince düşün diyorum, ben düşünemem sen basit düşüneceksin diyor bana.. Başım çatlıyor zaten, uğraşamıycam bu akşam..
Cümleten iyi geceler kuzucanlar..
Yan yanayken çok ilgili de zaten ne kadar yan yana gelebiliyoruz ki.. Yılda ancak birkaç kez.. Gerçekten uzak mesefali ilişkiyi yürütmek çok zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?