2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

valla bi bakamıyorum demek var bide bakmıyorum demek

cnm normaldir ya..skma canını...muhabbete dalmşlardır..

kızlar bu arada homend in blender setlerinin kalitesini bilen varmı?? çaycı alıcamda yanında onu da alablrm..

çevresnde kullanan varmı homend blender seti???

Yanlış mı alıntılamışım, o gelin başlarını alıntılayacaktım

Anladım canım olsun

Hımm benimkide askerden ilk geldiğinde yapmıştı ama suçu yok kuzumun neden yazmıyosun msj demiştim canım bakamıyorum bi sürü insan geliyo yazamıyorum onların yanında demişti bende anlayışla karşılamıştım tabii Ama bari bakamıyorum canım ya da annemle biraz ilgileniyim özledim diyebilirdi...

kızlar biz bugün nikah için kan tahlili verdiiikk :)

Ohhhh ne güzelll

valla bi bakamıyorum demek var bide bakmıyorum demek

Aynen bakamıyorum dese bir nebze hadi.. Bu erkekler neden bu kadar bağlılar annelerine acaba?
Ben şu an Homend marka olarak sadece şu uzun elektrikli süpürgeler var ya ondan kullanıyorum, çok memnunum. Blenderı hiç bilmiyorum canım..

Daha birkaç hafta önce gördü zaten anneciğini, en sevmediğim erkek tipi ana kuzusu olandır, bizimkinde de var işte biraz..

Canım Allah kavustursun :) Olsun takma kafana özlemiştir çocuk üzme kendini :)

ben geldim fıstıklarrr :) pijamalarmda gelmiş cok guzeller begendım :)
İyi günlerde kulan canım..
Canım Allah kavustursun :) Olsun takma kafana özlemiştir çocuk üzme kendini :)
Canım biz bayramdan beri görüşmedik zaten, yarıyıl tatilinde ancak görüşçez, sonra da Allah bilir yaz tatiline kadar görüşemeyeceğiz. Beni özlemiyor annesini özlediği kadar.. Sinir oluyorum valla..

incimete canım homend in kahve makinasını almıştm ceyız ıcın pek begenmedm annem kullanıyo suan.. Çaycısınıda arkadasm kullanıyo memnun ama artık daha ozellıklı makınalar cıktı bende konusuyo dıye onu ıstemıstm ama aklını alıyo ınsanın zaman ayarlı arum aldım ben annemde aldı cok memnunuz :)

hmm bnu bılmıyodum canım cok düşkün o zaman annesine bilemedim şimdi ne diyim :)

Benim ablamda da var konuşan çaydanlık.. Tabi ben bilmiyordum öyle bir şeyi, mutfakta bir şeyler yaparken konuşmaya başladı tabi benim ödüm koptu

Benim ablamda da var konuşan çaydanlık.. Tabi ben bilmiyordum öyle bir şeyi, mutfakta bir şeyler yaparken konuşmaya başladı tabi benim ödüm koptu
Arkadasımda almıştı işte onunda ödü kopuyodu Ben Arzum aldım valla cokta memnunum saatını ayarla yat sabah cayın hazır

Aaa onu nasıl kız öyle, ben bilmiyorum onu?
Bu işte canım kapagnı kaldıryosn arkasında haznesı var ordan demlıyo hazırla önundekı tuslardan ayarla geceden mesela 7 de hazr olsn ıstyosan 20 dk oncesne ayarlıcaksın 06,40 a 7 de ötüyo hazırlayıp

Eklentiler

• çaycı.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 76
Bu işte canım kapagnı kaldıryosn arkasında haznesı var ordan demlıyo hazırla önundekı tuslardan ayarla geceden mesela 7 de hazr olsn ıstyosan 20 dk oncesne ayarlıcaksın 06,40 a 7 de ötüyo hazırlayıp
Vay be, çay sevmem ama bu gerçekten çok pratik bişiymiş, özellikle de sabah erkenden işe gidenler için harika..

Kızlar böyle bişe istiyorum biraz daha sadesi:) gittiğimde gelinlikcimle konuşup aynı dantelden alacam. Tacımda o aşağıdaki resimdeki gibi olur mu sizce:)

Eklentiler

• image_02.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 77
  • 20141126_120212.webp
    41 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…