- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
valla bi bakamıyorum demek var bide bakmıyorum demekKızlar ya benimki bugün annesinin yanına gitti birkaç günlüğüne, eve vardı mı naptı diye mesaj atıyorum cevap yazmıyor, ard arda mesaj attım merak ettim, yazdığı cevap şu: Canım annemle oturuyorum, telefona pek bakmıyorum.
Kızlar ya benimki bugün annesinin yanına gitti birkaç günlüğüne, eve vardı mı naptı diye mesaj atıyorum cevap yazmıyor, ard arda mesaj attım merak ettim, yazdığı cevap şu: Canım annemle oturuyorum, telefona pek bakmıyorum.
Yanlış mı alıntılamışım, o gelin başlarını alıntılayacaktım
Kızlar ya benimki bugün annesinin yanına gitti birkaç günlüğüne, eve vardı mı naptı diye mesaj atıyorum cevap yazmıyor, ard arda mesaj attım merak ettim, yazdığı cevap şu: Canım annemle oturuyorum, telefona pek bakmıyorum.
kızlar biz bugün nikah için kan tahlili verdiiikk :)
Kesinlikle bende prenses modele karar verdim hayalimde hep öyleydi zaten :)incimete canim bende galiba prenses model alicam. A modelleri hic sevmiyorum. Gidip deneyip icime sineni alicam. Ayni dedigin gibi hangisinde kendimi gelin gibi hissedersem
valla bi bakamıyorum demek var bide bakmıyorum demek
Ben şu an Homend marka olarak sadece şu uzun elektrikli süpürgeler var ya ondan kullanıyorum, çok memnunum. Blenderı hiç bilmiyorum canım..cnm normaldir ya..skma canını...muhabbete dalmşlardır..
kızlar bu arada homend in blender setlerinin kalitesini bilen varmı?? çaycı alıcamda yanında onu da alablrm..
çevresnde kullanan varmı homend blender seti???
Hımm benimkide askerden ilk geldiğinde yapmıştı ama suçu yok kuzumun neden yazmıyosun msj demiştim canım bakamıyorum bi sürü insan geliyo yazamıyorum onların yanında demişti bende anlayışla karşılamıştım tabiiAma bari bakamıyorum canım ya da annemle biraz ilgileniyim özledim diyebilirdi...
Canım Allah kavustursun :) Olsun takma kafana özlemiştir çocuk üzme kendini :)Kızlar ya benimki bugün annesinin yanına gitti birkaç günlüğüne, eve vardı mı naptı diye mesaj atıyorum cevap yazmıyor, ard arda mesaj attım merak ettim, yazdığı cevap şu: Canım annemle oturuyorum, telefona pek bakmıyorum.
İyi günlerde kulan canım..ben geldim fıstıklarrr :) pijamalarmda gelmiş cok guzeller begendım :)
Canım biz bayramdan beri görüşmedik zaten, yarıyıl tatilinde ancak görüşçez, sonra da Allah bilir yaz tatiline kadar görüşemeyeceğiz. Beni özlemiyor annesini özlediği kadar.. Sinir oluyorum valla..Canım Allah kavustursun :) Olsun takma kafana özlemiştir çocuk üzme kendini :)
hmm bnu bılmıyodum canım cok düşkün o zaman annesine bilemedim şimdi ne diyim :)İyi günlerde kulan canım..
Canım biz bayramdan beri görüşmedik zaten, yarıyıl tatilinde ancak görüşçez, sonra da Allah bilir yaz tatiline kadar görüşemeyeceğiz. Beni özlemiyor annesini özlediği kadar.. Sinir oluyorum valla..
Benim ablamda da var konuşan çaydanlık.. Tabi ben bilmiyordum öyle bir şeyi, mutfakta bir şeyler yaparken konuşmaya başladı tabi benim ödüm koptuincimete canım homend in kahve makinasını almıştm ceyız ıcın pek begenmedm annem kullanıyo suan.. Çaycısınıda arkadasm kullanıyo memnun ama artık daha ozellıklı makınalar cıktı bende konusuyo dıye onu ıstemıstm ama aklını alıyo ınsanın zaman ayarlı arum aldım ben annemde aldı cok memnunuz :)
Arkadasımda almıştı işte onunda ödü kopuyoduBenim ablamda da var konuşan çaydanlık.. Tabi ben bilmiyordum öyle bir şeyi, mutfakta bir şeyler yaparken konuşmaya başladı tabi benim ödüm koptu
Aaa onu nasıl kız öyle, ben bilmiyorum onu?Arkadasımda almıştı işte onunda ödü kopuyoduBen Arzum aldım valla cokta memnunum saatını ayarla yat sabah cayın hazır
Bu işte canım kapagnı kaldıryosn arkasında haznesı var ordan demlıyo hazırla önundekı tuslardan ayarla geceden mesela 7 de hazr olsn ıstyosan 20 dk oncesne ayarlıcaksın 06,40 a 7 de ötüyo hazırlayıpAaa onu nasıl kız öyle, ben bilmiyorum onu?
Vay be, çay sevmem ama bu gerçekten çok pratik bişiymiş, özellikle de sabah erkenden işe gidenler için harika..Bu işte canım kapagnı kaldıryosn arkasında haznesı var ordan demlıyo hazırla önundekı tuslardan ayarla geceden mesela 7 de hazr olsn ıstyosan 20 dk oncesne ayarlıcaksın 06,40 a 7 de ötüyo hazırlayıp
Evet ya ama ben çaycı almak istemiyorumVay be, çay sevmem ama bu gerçekten çok pratik bişiymiş, özellikle de sabah erkenden işe gidenler için harika..
Ben çayla ilgili sadece klasik çaydanlık alıcamEvet ya ama ben çaycı almak istemiyorum
Bende :) çünkü çaydanlığın tadını vermiyo çaycılar :)Ben çayla ilgili sadece klasik çaydanlık alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?