- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
günaydın cnm
walla cnm biz bu kdr ayrıntılı bi bohça hazırlamıyoruz.valiz almadık bi kere,bohça aldık ona koyucaz.pijama takımı,iç çamasırı,terlik,lif,havlu takımı,seccade aldık.bakım setini ay sonu alıcam.cüzdan ve kemer almıcam çünkü sözlüm ztn cüzdan kullanmıyor.ayakkabı fln olayıda çok detaya giriyor artık,o kdr abartılı olmayacak bizim ki yani.onlarda bana almasın ayakkabı.bence ztn cok gereksiz bi olay bu bohça olayı bi de en ince ayrıntıya kdr girilirse masrafın altından kalkılmaz
nişandan sonra veriliyor canım bohça :)
ben netten sipariş verdim seccadesini filan yaptırdım pikocuya :)
böyle beyaz yalanlar oluyor canım ya napalım 1 haftada tatile gittik okulla gidiyorum demiştim ön balayı oldu bizim için o bir haftayı bir ömüre değişmem
nişandan sonra veriliyor canım bohça :)
ben netten sipariş verdim seccadesini filan yaptırdım pikocuya :)
böyle beyaz yalanlar oluyor canım ya napalım 1 haftada tatile gittik okulla gidiyorum demiştim ön balayı oldu bizim için o bir haftayı bir ömüre değişmem
Çok şeker valizler var bencde güzel olur :)Bende valiz düşündüm canım ya en azından sonra kullanabiliriz diye düşünüyorum..Ayrıntıdan ziyade kullanılacak şeyler alıcam, basmakalıp değilde ihtiyaç olan şeyler olmalı..Dimi?
Hmm anladım canım biraz daha araştırayıö en iyisiTeşekkür ederim canım,Eki Görüntüle 1348431
Canım bak buna benziyordu, ama taç daha sadeydi daha güzel duruyordu öyle, duvakta bu şekilde taş falan yoktu..Ay anlatamadım sanırsam, ama benim fikrim sade daha şık ve asil duruyo :)
kızlar gelin bohçası nişan günü gelir :)
ama damadın bohçası nişandan sonra olan ilk ziyarette gider bi tepsi baklava ile :)
önceden bende çok korkardım ya ama sonradan bir açıldım pir açıldım istanbul çevresini hep talan ettik zatenAyyy ben diyemem ya, aklıma neler neler gelir,,en kötü senaryoları kurarım..Ben zaten tek yaşıyor sayılırım, bizimkiler 2-3 ay burdalar, ama sanki daha fazla sorumlu hissediyorum kendimi..Şu kadar söylim erkek arkadaşımla bir günlük denize bile gitmedik :) İzin almak sıkıntı değil de fırsat olmadı ya :)
babam iyidir benim ya gençken gezceksin tabi sonra nerden vakit bulcaksın derooo ne güzel babam okul zamanı bile okulla da olsa yollamazdı hiç beni yaa
ailesi nerde canım :)Benim erkek arkadaşım tek yaşıyo, biz nişan günü veririz galiba :)
Bizim tam tersi ya nişanlandık hala aynıönceden bende çok korkardım ya ama sonradan bir açıldım pir açıldım istanbul çevresini hep talan ettik zaten
babam iyidir benim ya gençken gezceksin tabi sonra nerden vakit bulcaksın der
Bende valiz düşündüm canım ya en azından sonra kullanabiliriz diye düşünüyorum..Ayrıntıdan ziyade kullanılacak şeyler alıcam, basmakalıp değilde ihtiyaç olan şeyler olmalı..Dimi?
cikolata_delisi Günaydın canımm .. Aynı şekilde düşünüyoruz valla ayakkabı olarak takım elbisesi var zaten onu giyer alınmaz ayakkabıda almıştı söz için geldklerinde giysin diye onları giyer o ben bir tek kravat alırım elbisemin rengine uygun bide bohça için alınan eşyaları .. yeterli olur bence bunlar abartmanın anlamı yok [/USER]
Orya rahatsızım canım tam iyileşemedim ondan böyleyim. Streste var tabi artık :)
kızlar gelin bohçası nişan günü gelir :)
ama damadın bohçası nişandan sonra olan ilk ziyarette gider bi tepsi baklava ile :)
uzaksa yapılcak bişey tabi ki yok :)baklava ile mi?bu sanırım yöresel birşey,çünkü ilk kez duyuyorum böyle birşey.o kadar nettende araştırdım bu bohça olayını ama böyle bi adeti ilk defa duydum :) biz nişan öncesi veririz.ztn Adana'dan Mısır'a nişan sonrası baklava flnda gitmez
Ya dikkat ediyorum da bi türlü iyileşemiyorumCanım iyileşmeye bak bir an önce.. Streste yapma canımm "dert etme , dua et "
Ya dikkat ediyorum da bi türlü iyileşemiyorumbak dedin ne rahatsın diye stres bi geldi tam geldi:)
Yöresel mi bilmem ama bizim nişandan önce gelmişti bohçalar onlarda gelirken baklava getirmişlerdi bizde giderken götürmüştük.uzaksa yapılcak bişey tabi ki yok :)
pek yöreselde değil nette çok fazla rastlayabilirdin bu bilgiye kk da bile bi çok konuda var
herkese günaydın kızlar.
benimde söz ve nişan arası 4,5 ay.biz sözde sadece bana tektaş taktık.bence sözde altın alyansa gerek yok,çünkü nişanda ztn takıosun.ama istersen gümüş alyans takabilirsin sözde.çoğu kişi öyle yapıyormuş,bende sözden önce araştırırken öğrendimve gümüş alyansları sarı da yapabiliyorlar gayet altın gbii duruyor.
evet kesinlikle yaşamayan o yalnızlık ve çaresizlik duygusunu anlayamaz.geçen gün bende çok kötüydüm,dedim evime hırsız girdi tek basımayım,hasta oluyorum tek basımayım,dogum gunum tek basımayım hep yoksun yanımdabırak işi gücü gel dedim o kızgınlıkla ilişkiniz ne kdr süredir var peki? uzun mu baya? eger uzunsa bence de yaza artık bişi olması konusunda diret,bende artık önümü görmek istiyorum de.bakalım tepkisi ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?