2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bence 1 haftalık raporları alın canım bir hafta komple gezer bulursunuz... başka türlü hiç bi şekilde yetişmez bence

Canım al bi hafta rapor rahat rahat gez hallet başka türlü yetiştiremezsin ki zaten.

Canım bir hafta rapor alsam iş durur ki, hiç iyi olmaz..Bir gün bile gelmiyorum iki katı iş yapıyorum..Tepki alırım diye korkuyorum..Düşün doktor için bile ilk önce izin alıyorum o da tam yada yarım gün falan değil heee 1 yada 2 saat..Sonra olumlu olursa randevu alıyorum..

eee nasıl olcak ki bu şekilde o zaman en iyisi netten alışveriş yapmak canım.. ben damat bohçasını o şekilde aldım vakit kaybıda olmadı

Söylüyorum zaten sinirleniyor sadece başka bir şey yaptığı yok..

aşkolsun cnm ya ne hakkı,dertleşiyoruz burda.walla o rahatlık konusu sadece seninkine deil tüm erkeklere mahsus.mesela benimki de acayip rahat her konuda.okulda bile sınavlara son dakika yetişirmiş hep rahatlığından.üzme yani boşa kendini,onların doğası bu.ayrıca da boşa panik yapma.nişan elbisen için evet araştır ama bohça için boşa telaş yapma çünkü bu malzemeleri satan dükkanlar bi yerde hep yanyana oluyor,ordan gidip herşeyi alıp çıkıosun.düşün biz sadece 2 dükkana girdik,birinden havlu vs işini hallettik diğerinden de eşofman takımı,iç çamaşırı vs bitti gitti.birinde beğenmezsen yan dükkana girer bakarsın.evet ayakkabı nişanda giyeceği ayakkabı.ama bence bohça için gereksiz bi ayrıntı yine de karar sizin

intikamın çok acı olmuş Orya

ayyyy hoşgeldin :)
napalım kuzucum bi elim burda bi elim notlarda :) sen napıyosun :)
İyiym kuzum bende kolay gelsin sana :)
Bi bakıyım dedim napıyo gelincikler iye hazırlanıp cıkıcam bırazdan akşam görüşürz artık kursum var yogunum bugun yengeme gtcem carsıya gtcem 3 nevresımde gozum kaldı nette gıdıp gercklerını gorcem

ohhh gez bakalım sanada kolay gelsin kuzum :)

Nasıl kızlar bu 3 nevresimi almayı düşünüyorum siyah la renkli olan pamuk saten miş :)

Yaaa Mickey le minnie yidemi begenmedım kuzum :)
Nevresimlerim hep acık renk oldugu ıcın bıraz renklı secıym dedım sıyah zaten ıstyodum mıckeyle mınnıeyıde cok begendgm ıcın almak ıstedm
mickey olanı çok gördüm canım ama hoşlanmadım ondan nedense :) siyah olanıda tercih etmem mesela kendi evimde yoğun şekilde siyah olan bişeyi sevmiyorum nedense :)
ama sen begendiysen al mutlaka canım güle gülede kullan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…