2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bu arada günaydın kızlar:) dün akşam 6da uyudum. 10 da uyandım :) geri 12de uyudum 9da uyandım. Sürekli uyku hali var ya

canım ben kuaförüme makyaj konusunda güvenemiyorum.bide gaziantepte hiç bi yer bilmiyorum orası nasıl olacak bilmiyorum
Oyuzden iyi bir makyözle anlaşılması lazım aslında çok onemli ve ozel bi gun . Benım kuaforumde cok guzel makyaj yapılıyor ama daha iyisi neden olmasın ki

Günaydın kuzu nasılsın? Regli ağrısı canım ya, ömrümü yedi vallahi

Canım benim yaa geçmiş olsun Kontrol içinde dr izinliyse başka doktora git zaten içime sinmedi demişsin ya da bekle izinden gelmesini birdahaki hastalığında git canım
günaydın bebişim

Günaydııınnn

İyiyim çok şükür bende canımmm iş yerimdeyim çalışıyorumm

Aynen bende canım benimm :) Elemanların biri gidiyo biri geliyo :) eleman arıyoruzda

Günaydınnnnn :)

Günaydın canımm :)

Bu arada günaydın kızlar:) dün akşam 6da uyudum. 10 da uyandım :) geri 12de uyudum 9da uyandım. Sürekli uyku hali var ya

Allah allah havalardan mı acaba canımm yada tam dinlenemiyosun ondan sürekli uyumak geliyo içinden bir de canın falan sıkılıyosa yatmak ve kalkmamak istiyorsundur

@tubbb Günaydın canımm :)

Bunu yaşamayan asla anlayamaz bizi, o kadar bozuyor ki insanın moralini.. En güzel zamanlarım olması gerekirken ben burda yalnız başıma yaşamaya çalışıyorum. Güya yaza söz nişan olsun istiyorum ama karşı taraftan herhangi bir ışık yok, kendi kendime kuruyorum işte kafamda ama artık kesin tavrımı koycam, bu yaza bir şeyler olsun artık..

Uçak için Kayseriye gitmem lazım, burda ulaşım çok sıkıntı, dönüşüm de çok sıkıntılı olur kız başıma..

Günaydın gelinciklerrr

Kızlaaar günaydınnn nasılsınızz.

günaydın bebişim

Gunaydin kizlaar
greenandblue Gecmis olsun canim. İlla hu sefer mi gitmen lazim? Onumuzdeki ay gidebilirsin sorun olmazsa

herkese günaydınnn musmutlu bi gün olsun :)

dün akşam sevgilim gelmişti kızlar:)
geçen gün konuştuk en çok ne yapmayı özlediğimi filan sormuştu
güneşin doğuşunu izlemeyi çok özledim demiştim
bu sabah doğan güneşi gördük kızlar ayyy herşey çok güzeldi :)

herkese günaydın kızlar.

benimde söz ve nişan arası 4,5 ay.biz sözde sadece bana tektaş taktık.bence sözde altın alyansa gerek yok,çünkü nişanda ztn takıosun.ama istersen gümüş alyans takabilirsin sözde.çoğu kişi öyle yapıyormuş,bende sözden önce araştırırken öğrendim ve gümüş alyansları sarı da yapabiliyorlar gayet altın gbii duruyor.

evet kesinlikle yaşamayan o yalnızlık ve çaresizlik duygusunu anlayamaz.geçen gün bende çok kötüydüm,dedim evime hırsız girdi tek basımayım,hasta oluyorum tek basımayım,dogum gunum tek basımayım hep yoksun yanımda bırak işi gücü gel dedim o kızgınlıkla ilişkiniz ne kdr süredir var peki? uzun mu baya? eger uzunsa bence de yaza artık bişi olması konusunda diret,bende artık önümü görmek istiyorum de.bakalım tepkisi ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…