Açık renk sevıyorum bende hatta evımı beyaz döşicem inşallah siyahı nişanlım cok sevıyo canım ondan begendm bıde degısk olsn koyu renk dıye dusndm ben mickeyı ılk defa gordum kızmickey olanı çok gördüm canım ama hoşlanmadım ondan nedense :) siyah olanıda tercih etmem mesela kendi evimde yoğun şekilde siyah olan bişeyi sevmiyorum nedense :)
ama sen begendiysen al mutlaka canım güle gülede kullan :)
ee nişanlın seviyosa bi tane şart canımAçık renk sevıyorum bende hatta evımı beyaz döşicem inşallah siyahı nişanlım cok sevıyo canım ondan begendm bıde degısk olsn koyu renk dıye dusndm ben mickeyı ılk defa gordum kız
Valla ben de pek beğenemedim ne yalan söyliyim, koyu renk bordo alsana, uuu hem seksi :))) şaka bi yana siyah da alabilirsin ama bunu mu bi daha düşün derim, diğerlerini de çok beğenemedim canım, sen bilirsin yine de, bu çeyiz davasından dönmek yok :))Açık renk sevıyorum bende hatta evımı beyaz döşicem inşallah siyahı nişanlım cok sevıyo canım ondan begendm bıde degısk olsn koyu renk dıye dusndm ben mickeyı ılk defa gordum kız
aşkolsun cnm ya ne hakkı,dertleşiyoruz burda.walla o rahatlık konusu sadece seninkine deil tüm erkeklere mahsus.mesela benimki de acayip rahat her konuda.okulda bile sınavlara son dakika yetişirmiş hep rahatlığından.üzme yani boşa kendini,onların doğası bu.ayrıca da boşa panik yapma.nişan elbisen için evet araştır ama bohça için boşa telaş yapma çünkü bu malzemeleri satan dükkanlar bi yerde hep yanyana oluyor,ordan gidip herşeyi alıp çıkıosun.düşün biz sadece 2 dükkana girdik,birinden havlu vs işini hallettik diğerinden de eşofman takımı,iç çamaşırı vs bitti gitti.birinde beğenmezsen yan dükkana girer bakarsın.evet ayakkabı nişanda giyeceği ayakkabı.ama bence bohça için gereksiz bi ayrıntı yine de karar sizin
aynen
Ayy ne bilim canım ya, insanların kafasını pek şişirmek istemiyorum ama buraya yazdıklarımı kimseyle konuşamıyorum ki..Beyefendi yanımda olsa, çekeceği var benden..Ben burda elbise ve nişan hazırlıkları derdindeyim..Adam bana balayı otelinin linkini atıyor yahuuBizde bir anormallik var vallahi..
Bu durumda tek kurtarıcım avm ler gibi duruyo, çünkü hafta içi akşam açık en azından..Senın dediğin eminönü gibi yerlerde oluyo dimi?
eminönü feci şekilde kalabalık oluyor canım sabır ister orda alışveriş hem istediklerin avmlerde var kolay olur ben alışverişi için gitmiycem eminönüne...Ayy ne bilim canım ya, insanların kafasını pek şişirmek istemiyorum ama buraya yazdıklarımı kimseyle konuşamıyorum ki..Beyefendi yanımda olsa, çekeceği var benden..Ben burda elbise ve nişan hazırlıkları derdindeyim..Adam bana balayı otelinin linkini atıyor yahuuBizde bir anormallik var vallahi..
Bu durumda tek kurtarıcım avm ler gibi duruyo, çünkü hafta içi akşam açık en azından..Senın dediğin eminönü gibi yerlerde oluyo dimi?
Ayy ne bilim canım ya, insanların kafasını pek şişirmek istemiyorum ama buraya yazdıklarımı kimseyle konuşamıyorum ki..Beyefendi yanımda olsa, çekeceği var benden..Ben burda elbise ve nişan hazırlıkları derdindeyim..Adam bana balayı otelinin linkini atıyor yahuuBizde bir anormallik var vallahi..
evet canım :)aynenfotonun tamamı gornmesede banada onu anımsattı sen tesetturlumusn canım
cnm ben burdan almadım Adana'dan aldım ama burda da gitmiştim arkadaşım için bi zmn.evet Eminönünde de aynı sistem geçerli.gittiğinde sor nişan bohçaları için mağazalar ne tarafta diye,direk gösteriyorlar,sokak boyunca mağazalar yan yana.merak etme kolay halledersin bohça işini.gerekirse üzülme gelirim bende senle yahu nişanlın gelmiyorsa :)
Uyumadım kiii :) duş aldım geldim:)
Neden kız:))
Yok kitap okucam canımm :))Sıhatler olsunnn :) şimdi rehavet çökmesinde uyuma
alttaki resimde şalvar tarzı bişey görünüyo ya sende tayt giycem diyodun yaNeden kız:))
Tatilde yapın bende geleyiiimmmEminönüne gelenler parmak kaldırsınn
Tatilde yapın bende geleyiiimmmuçakla 2saat sonra yanınızdayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?