2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Düğünden sonra ya bana dua etcen ya da ..... bilemiyorummm
Dua edim sana öbürünü düşünemiyorum:))

Kızlar bu arada nişanlıma dedim yıl başı için ne istiyosun diye adam dedi ki bana arabama koltuk kılıfı dedi yaa

Aynennnn.. Bende gelirimmm Kambersiz nişan alışverişi olur muu

kalabalık belki ama 1 kere olacak şey sonuçta,bende netten görmeden alamazdım böyle bişiyi :) hemende takıldın peşimize Orya yaaaa

Dua edim sana öbürünü düşünemiyorum:))

Kızlar bu arada nişanlıma dedim yıl başı için ne istiyosun diye adam dedi ki bana arabama koltuk kılıfı dedi yaa

Sağol canımcım :)
Hehehehehheh sen kaşınmışsın bul şimdi kılıf al

Bana online yayın yapın:))

Ben gidersem yaparız beni istemiyolar baksana Love01

kalabalık belki ama 1 kere olacak şey sonuçta,bende netten görmeden alamazdım böyle bişiyi :) hemende takıldın peşimize Orya yaaaa

Gelmiyorum hhhııh

valla ben netten aldım kızlar çokta rahat oldu marka bilindikten sonra sorun yok bence hadi olmadı iade edersin
sadece bakım seti ve günlük kıyafeti ayakkabısı filan kaldı onlarıda avmden alıcaz :)

Sağol canımcım :)
Hehehehehheh sen kaşınmışsın bul şimdi kılıf al

Ben gidersem yaparız beni istemiyolar baksana Love01

Gelmiyorum hhhııh
Netten beğencek parasını ben ödicem:)) sen olmasan hiç olur mu ki bi kere en önce senin olman gerek topiğimizin daimi üyesi olarak:)

Netten beğencek parasını ben ödicem:)) sen olmasan hiç olur mu ki bi kere en önce senin olman gerek topiğimizin daimi üyesi olarak:)

Kıymetiimi bilmiyorlar işte canım benim çok teşekkür ediyorum utandırdın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…