- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
Hosbuldum kuzum nasilsinhoşgeldiiiinnn
iyiyim tatlımm çpk şükür sen nasılsın. Nevar ne yok keyifler nasılllHosbuldum kuzum nasilsin
söz mendili için kutu bakıyorum :)Hosbuldumm. Napiyosunuz bakalim
Çok teşekkür ederim kızlarr sağolunn öpüyorumm sizlerii
Hosbuldumm. Napiyosunuz bakalim
selam canımSelam kizlar
Arkadaslar bnd eylulde dugunm old nasil bir kostrma hazirlik heycan anliyrm sizleri burayi takip edicm ve her konida yardmci olmak .isterim cok gezdim.ii ilgi topladm.cok.yoruldm smd evde oturuyorumm.... :))))
Sizlwrede hepnze hayrli ugurlu olsun ceyiz alirkn herseyi i celedm.baktm fikir sahibi oldm o yuzdn yardm etmk ksterm sorusu olam arkadslaraHayırlı uğurlu olsun ne güzel , çok teşekkürler
Ben de iyiym canim yogun bi bicimde calismaya devam isteiyiyim tatlımm çpk şükür sen nasılsın. Nevar ne yok keyifler nasılll
Kuzu ben bi kez yapmistim dikkat etmen gereken pisince kuculuyor kurabiyeler :)söz mendili için kutu bakıyorum :)
butik kurabiyenin püf noktalarını ögrenmeye çalışıyorum :)
sen napıyosun canım :)
Kolay gelsin cnimmBende seni öpüyorum canım
Napalım valla ben çalışıyorum :)
Nasilsin kuzuselam canım
Hayirli olsun canimm. Darisi bizlere insallahArkadaslar bnd eylulde dugunm old nasil bir kostrma hazirlik heycan anliyrm sizleri burayi takip edicm ve her konida yardmci olmak .isterim cok gezdim.ii ilgi topladm.cok.yoruldm smd evde oturuyorumm.... :))))
Ben de iyiym canim yogun bi bicimde calismaya devam iste
Kuzu ben bi kez yapmistim dikkat etmen gereken pisince kuculuyor kurabiyeler :)
Kolay gelsin cnimmayrica ince dusuncen icin tesekkur ederim cok tatlisin
Nasilsin kuzu
ayy küçülmesin diye ne yapmak lazım onu araştırıyorum canım işte :)Ben de iyiym canim yogun bi bicimde calismaya devam iste
Kuzu ben bi kez yapmistim dikkat etmen gereken pisince kuculuyor kurabiyeler :)
Kolay gelsin cnimmayrica ince dusuncen icin tesekkur ederim cok tatlisin
Nasilsin kuzu
Hayırlı olsun canım, alışabildin mi :)Sizlwrede hepnze hayrli ugurlu olsun ceyiz alirkn herseyi i celedm.baktm fikir sahibi oldm o yuzdn yardm etmk ksterm sorusu olam arkadslara
Ayyyy çok acıktım eve gitmek istiyoruuummm :) bu arada yağ yakıcı bişe buldum :)
ben aldım kahvaltı takımı canım kullanırım heralde :)Hayırlı olsun canım, alışabildin mi :)
Sorayım ben kahvaltı takımı aldın mı kullanıyo musun? durumlar nedir :)
ne buldun :)Ayyyy çok acıktım eve gitmek istiyoruuummm :) bu arada yağ yakıcı bişe buldum :)
Güveç var ama ben 1 2 tane galeta yemeyi düşünüyorum. Çünkü akşam misafirliğe gitcem :)Ne yiceksin ne var evdeeeBende yicem ama ne söylesem diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?