Çiçek sepetinden sevgilime bir truf kek buketi göndereyim diyorum ne dersiniz kızlar?
http://www.ciceksepeti.com/findik-fistik-truf-kek-buketi-gr612
bunu beğendim ama? Absürd mü olur
ben sevgililer gününde bu sepeti kendim yapıcam :)Çiçek sepetinden sevgilime bir truf kek buketi göndereyim diyorum ne dersiniz kızlar?
http://www.ciceksepeti.com/findik-fistik-truf-kek-buketi-gr612
bunu beğendim ama? Absürd mü olur
Güveç var ama ben 1 2 tane galeta yemeyi düşünüyorum. Çünkü akşam misafirliğe gitcem :)
Demeee :)))ben sevgililer gününde bu sepeti kendim yapıcam :)
Keçiboynozunu un haline getirmişler. Türk kahvesi yaparken içine şeker yerine ondan atınca hem yağ yakıyomuş hemde migren ağrısına iyi geliyomuş :)ne buldun :)
bende ilk kez yapcam ama güzel olur yani niye olmasın :)Demeee :)))
Ben o kadar becerikli değilim ki, ama şimdi çıtayı yükselttin :)
Benim beceriksizliğim bir yana olur mu dersiniz? Ya bulamazlarsa sevgilimi gider başkasına verirlerse aaaaa
Canım draje yada çakıl taşlı çikolata olurda bonibon olmaz yani
Hımm renk yoksa aklında ekru olabilir tabii neden olmasın ama düşünsene elbise saks mavii ,çikolatalın olduğu kavanozun kurdeleside o renk çok süüper olur yada organze kurdeleden
ben bu tepsinin pembesini çeyizciden aldım canım etrafında varsa bi bak bence vardır belki :)
kavanozlara dilediğin herşey koyulabilir bence..
ama bide isteme günü onlar çikolatayla gelcek ya kavanozlara çikolata dışında bişey koyman daha iyi olur bende ilk çikolata düşündüm sonra çikolatayı onlar getircegi için vazgeçtim :)
greenandblue bence şimdi aç hemen kavonoz ve şişe siparişi ver :) gittigidiyordan almıştım ben. Zaten onlarda eminönünden alıp gönderiyorlardır :) hatta etiketli isimlerinizin yazdığı kavonazlarda var :) sonra içine ne koyacaksan ona karar ver :) draje lokum kahve ya da çakıl taşı olabilir :) yine aynı şekilde kolanyana da karar ver şişeler ve kavonazlar eline geldiğinde 1akşamda hazırlarsın ve biter :)
ayyy ben kahve içmem ki :)Keçiboynozunu un haline getirmişler. Türk kahvesi yaparken içine şeker yerine ondan atınca hem yağ yakıyomuş hemde migren ağrısına iyi geliyomuş :)
Ya bulamazlarsa :) bitanecik sevgilim o benim :)))) hahaha ay güldüm kendi kendime, şimdi göndersem gider mi ki uuubende ilk kez yapcam ama güzel olur yani niye olmasın :)
bulurlar canım sevgilini :)
hayalseverrr , canım dediğin gibi çikolata isteme de olucak zaten o yüzden ya draje, lokum yada başka birşey olabilir kavanozlarda..etrafımda çeyiz zaten mağaza yok, bulamıyorum bulsam hemen alıp kurtulcam da..Duruma göre bakıcam inşallah..
math27 tüm umudum yılbaşı tatili şu an, eğer olmazsa ya internetten alıcam yada hafta içi birgün rapor alıp gitmeyi düşünüyorum, evet aslında ne yapacağıma karar verirsem birgünde olacak şeyler..senin dediğin yer sanırım eminönünün şark han sitesi, çünkü orda gördüm :)
Orya canım elbisenin rengi ve hediyelikler aynı renk olursa çok boğar diye düşündüm.Bu yüzde hediyeliklerin ve ev için yapılan süslemeler aynı renk olursa de uyumlu olur diye düşündüm..eğer elbisemi beğenip alırsam dediğin gibide hoş olabilir :)
hoşgeldiiiinnn
Hayirli olsun canimm. Darisi bizlere insallah
Hımm bende fikrimi söyledim canım sen bilirsin yinedeÖzledimmm nerelerdeydin
Evet dengeliyorum kendimi :)Heee orada yerim diyosun
Ah yavrum iş yapmayaya çalıştım biraz, bir sürü işim var bitmiyo ya , bende özlüyorum vallahi, hep burda takılayım istiyorum :)
bence hiç saçma olmaz hem beklemediği için şaşırır :)Yani göndermem güzel olur mu saçma mı olur karar veremedim? Çiçek mi göndersem böyle bir kek buketi mi :/ bilemedim. olur mu olmaz mı
hayalseverrr , canım dediğin gibi çikolata isteme de olucak zaten o yüzden ya draje, lokum yada başka birşey olabilir kavanozlarda..etrafımda çeyiz zaten mağaza yok, bulamıyorum bulsam hemen alıp kurtulcam da..Duruma göre bakıcam inşallah..
lavanta bonibon kahve mantıklı geliyor canım bana isteme günü için....
bende süslemeleri ve hediyelikleri eve uygun seçtim bizim salon krem pembe... hediyeliklerimde pembe tepsim beyaz pembe tüller filanda toz pembe olcak :)
kıyafete uydurmayı beklersen zorlanabilirsin canım yada herşeyi hazır olur en son kurdeleyi kıyafete uygun bi renk seçebilirsin :)
zide dekordada var tepsiler...
inşallah canım gezdirceksen gelirim inan kien çok çarpayı övüyorlar ama o günde ben çalışıyorum
Günaydııııınn güzelleeeer. Nasılsınızzz. Güzel bir gün diliyorum sizlereeee
ayy sabah sabah bunu çok begendim :)
Canım gitti gidiyorda da vardı ben ordan aldım :)hayalseverrr , canım dediğin gibi çikolata isteme de olucak zaten o yüzden ya draje, lokum yada başka birşey olabilir kavanozlarda..etrafımda çeyiz zaten mağaza yok, bulamıyorum bulsam hemen alıp kurtulcam da..Duruma göre bakıcam inşallah..
math27 tüm umudum yılbaşı tatili şu an, eğer olmazsa ya internetten alıcam yada hafta içi birgün rapor alıp gitmeyi düşünüyorum, evet aslında ne yapacağıma karar verirsem birgünde olacak şeyler..senin dediğin yer sanırım eminönünün şark han sitesi, çünkü orda gördüm :)
Orya canım elbisenin rengi ve hediyelikler aynı renk olursa çok boğar diye düşündüm.Bu yüzde hediyeliklerin ve ev için yapılan süslemeler aynı renk olursa de uyumlu olur diye düşündüm..eğer elbisemi beğenip alırsam dediğin gibide hoş olabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?