2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Dimi çakıl taşı çikolata yada renkli drajeler olabilir, Aslında bonibon bile olabilir :)
Elbise için ne nenk var aklımda ne model, o yüzden ekru renginde yapsam herşeye uyumlu olur galiba ??

Dimi çakıl taşı çikolata yada renkli drajeler olabilir, Aslında bonibon bile olabilir :)
Elbise için ne nenk var aklımda ne model, o yüzden ekru renginde yapsam herşeye uyumlu olur galiba ??

Canım draje yada çakıl taşlı çikolata olurda bonibon olmaz yani
Hımm renk yoksa aklında ekru olabilir tabii neden olmasın ama düşünsene elbise saks mavii ,çikolatalın olduğu kavanozun kurdeleside o renk çok süüper olur yada organze kurdeleden

Tepsi çok şık ,
Bu tarz bişey bakıyorum ama sadece nette var. Kavanozlarda kararsızım ya belki farklı birşey bulursam olabilir,
ben bu tepsinin pembesini çeyizciden aldım canım etrafında varsa bi bak bence vardır belki :)
kavanozlara dilediğin herşey koyulabilir bence..
ama bide isteme günü onlar çikolatayla gelcek ya kavanozlara çikolata dışında bişey koyman daha iyi olur bende ilk çikolata düşündüm sonra çikolatayı onlar getircegi için vazgeçtim :)

greenandblue bence şimdi aç hemen kavonoz ve şişe siparişi ver :) gittigidiyordan almıştım ben. Zaten onlarda eminönünden alıp gönderiyorlardır :) hatta etiketli isimlerinizin yazdığı kavonazlarda var :) sonra içine ne koyacaksan ona karar ver :) draje lokum kahve ya da çakıl taşı olabilir :) yine aynı şekilde kolanyana da karar ver şişeler ve kavonazlar eline geldiğinde 1akşamda hazırlarsın ve biter :)

isteme günü için bunlardan sipariş vericem kızlar bu haliyle 2 lira içinde kahve olursa 2.25... :)

çeyizime tuppware aldım kızlar kullanışlımıdır sağlıklımıaıdr ki

Canım burada herkes alıyor neredeyse bende de su şişesi var çok güzel ve sağlıklı bence çeyiz için gereklii

Aaaa baaak greenandblue hemde eminönünden alıyomuş onlarda sana yolluyolarmış seninde vaktin yoktu bak fırsat sana dediği gibi alırsın eline geldiğinde karar verirsin

dağıtamazsanda üzülme kuzum zaten nişan kıyafetin mekan filan .... herşey çok güzel olcak kimsenin aklına hediye gelmez :)

Çok teşekkür ederim kızlarr sağolunn öpüyorumm sizlerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…