- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
isteme günü için en uygunu kahve bence canım o güne çok uyuyor...Bende bu şekilde düşünüyorum da , kavanozlara ne koysam sizce?
acaba kavanozu bi defa mı kullansan canım
böyle bi tepsi tercih edebilirsin aslında çok şık :)
Merhaba canım :)
Canım söz için dediğin gibi kavanozda lokum değilde çakıl taşlı çikolata ve badem şekerleri olabilir
Nişanda da lavanta kolonyası güzel olur :) Renk olarakta elbisenin renginde olabilir süslemeler
Yaparsın canım neden yapamıcakmışsınçok güzeller bence :)
Dimi çakıl taşı çikolata yada renkli drajeler olabilir, Aslında bonibon bile olabilir :)
Elbise için ne nenk var aklımda ne model, o yüzden ekru renginde yapsam herşeye uyumlu olur galiba ??
ben bu tepsinin pembesini çeyizciden aldım canım etrafında varsa bi bak bence vardır belki :)Tepsi çok şık ,
Bu tarz bişey bakıyorum ama sadece nette var. Kavanozlarda kararsızım ya belki farklı birşey bulursam olabilir,
çok fazla tercih ediliyo canım sağlıklıymış :) ama ben tercih etmiyorum :)çeyizime tuppware aldım kızlar kullanışlımıdır sağlıklımıaıdr ki
çok fazla tercih ediliyo canım sağlıklıymış :) ama ben tercih etmiyorum :)
çeyizime tuppware aldım kızlar kullanışlımıdır sağlıklımıaıdr ki
greenandblue bence şimdi aç hemen kavonoz ve şişe siparişi ver :) gittigidiyordan almıştım ben. Zaten onlarda eminönünden alıp gönderiyorlardır :) hatta etiketli isimlerinizin yazdığı kavonazlarda var :) sonra içine ne koyacaksan ona karar ver :) draje lokum kahve ya da çakıl taşı olabilir :) yine aynı şekilde kolanyana da karar ver şişeler ve kavonazlar eline geldiğinde 1akşamda hazırlarsın ve biter :)
Çok iyi yapmışsın canım :) bende almıştım evde hep kullanıyoruz diye çok sağlıklı gerçektençeyizime tuppware aldım kızlar kullanışlımıdır sağlıklımıaıdr ki
Selam kizlar
selam tatlım hoşgeldin :)Selam kizlar
Olsun canım üzülme illa hediye vermek mecburi değil ki canını sıkma sen .. Bende evde şeker hamurundan kurabiye yapmıştım sözde o bile ne kadar zor ve masraflı.. Nişan için bişey yapamıcam sanırım salon gibi bi yerde olursa kime ne yapabilirim ki .Aile içinde olursada ufak tefek bişiler yapabilirim elimden geldiğince :)
dağıtamazsanda üzülme kuzum zaten nişan kıyafetin mekan filan .... herşey çok güzel olcak kimsenin aklına hediye gelmez :)
hoşgeldiiiinnnSelam kizlar
A.s. canım hoşgeldiin :)
Hosbuldumm. Napiyosunuz bakalimselam tatlım hoşgeldin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?