2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ahaha şaka yapıyosun şemsiye ne alaka Vallaha en iyisini ben yaptım ne onlar bana yaptı ne ben onlara yaptım. O parayı evimize harcıyoruz :)

Merhaba kızlar :) nişanımı teknede yaptık yemekli 100 kişilik 4 saat boyunca boğazda gezdi herşeyi içinde 4 bin tl tuttu haberiniz olsun :) ve ciddi bir araştırma yapmıştım en uygun fiyatlı bu oldu. yapan organizasyon şirketindende gayet memnun kaldım isteyen varsa numaralarını verebilirm.

Canım beniimm teşekkür ederimm

Şemsiyemi ayy bende mi alsam :)

şaka yapıyor olmalısın
Ahaha şaka yapıyosun şemsiye ne alaka Vallaha en iyisini ben yaptım ne onlar bana yaptı ne ben onlara yaptım. O parayı evimize harcıyoruz :)

evet walla bende anlamadım,dedim ya ikinci tuhaf şeyide öğrenmiş oldum bohça için walla bana göre de çok gereksiz ama kayınvalide yapıcam diyince mcbur bizde yapmak zorunda kaldık.yoksa bana ister misin diye sorsalar aslaaaa derdim gereksiz masraf

Tabi ki

Kızlar selam :) ay çok acıktım yine ya ne yesem öğle arası ki bu arada dün kayınvalidem yatak örtüsü alacam hangi renk alayım dedi bende sen beğendiğini al dedim. İnşallah o tüllü pullu gelinlik gibi olanlardan almaz
greenandblue çok sevindim canım senin adına:)

Teşekkür ederim ederim, bende iyiyim, çeyiz hazırlıına devamm..

Hiç bitmiyo desene

A.s canımm :) Yemek konusunda susuyorum bişi demicem sonra ben kötü oluyorum Heeehhe o zaman o tüllü pullu gelinlik örtüsüne hazırlıklı ol

Kesinlikle çok gereksiz. Evinize harcayın daha iyi :)

Hiç bitmiyo desene

A.s canımm :) Yemek konusunda susuyorum bişi demicem sonra ben kötü oluyorum Heeehhe o zaman o tüllü pullu gelinlik örtüsüne hazırlıklı ol
Sen gelince alalım dedi bende anne sen al ben gelince vakit olmaz dedim. Şimdi o alalım dese parasına laf eder falan o yüzden alsın istediğini:) yemeeek puff gelin olmak ne zormuş be

Canım benim de tahliller ve ultrasonlar sonucunda vermişti hapı.. Benim çok sancılı ve uzun sürüyordu 10 gün kadar, hapla düzeldi. Şimdi denemek için hapı bıraktım, günü geçti ama hala olmuyorum. :/

cnm seni merak ettim.naptın konuştun mu erkek arkadaşınla?
Konuştum da pek bir şey olmadı kayda değer canım..

Şemsiye mi? Aklıma kötü kötü şeyler geliyor..

çok güzel olmuş ya baya dışarda sipariş edilenler gibi. Bunu ticarete dökmeye ne dersin :) şaka bi yana hayırlı olsun canım emeğine değsin, çok güzel görünüyorlar
Teşekkür ederim canım ticaret işini düşünmüyor değiliz annemle sektöre girmesemde ara ara yapar satarım diye düşünüyorum cesaret geldi

ValentinusNF çooookkk güzel olmuş canım ellerine sağlık:)
. Günaydın kızlaaarr:)
Tenks beyb davetlilerde beğenir inşallah ama yaş ortaklaması 50 olunca bence beğenirler

hepsi birbirinden harika canımmmmm çok güzeller ellerine sağlıkk
Ayy teşekkür ederimmmm varya beni çok pohpohladınız kızlar bu gazla uzaya çıkarım ben

yook yook fotoğrafı görünce bi kere daha anladım cidden çok acemice ama lütfen isimleri değiştir de hemencik gönder
Hemen sana kargoluyorum ve gece sabaha kadar kendime tekrar kurabiye yapıyorum hacı sen beğenmediysen olmaz

annem sürekli aldığım giydiğim şeylere bile özeniyordu rakip gibi babama şikayet ediyordu filan sonra 20 yaş küçük karrdeşim oldu annem de büyüdü
Demek ki kadın milleti bi tuhaf insan kızıyla yarışır mı yaa

Teşekkür ederim canım, bende çok açım yaaa garip sesler geliyo midemden, ama sanki kilo aldım bende, göbişim var..

Bu arada allı, pullu yatak örtüsüne hazır ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…