- 28 Eylül 2010
- 86
- 26
- 103
bu arada dün damat bohçası ile ilgili tuhaf birşey daha okudumdamat bohçasına şemsiye koyanda varmış.yani eşofmanı,iç çamaşırını fln anlarımda şemsiye ne alaka dün burada okudum bi topikte :)
yok canım öyle uçuk bi maliyeti yok :)
yakınımzda teknede yaptı yemekli filan hatta ciddi bi bütçe gerekse hiç o işe bulaşmaz :)
Davet teknesi 18 xxxx xxxx 800 TL 1750 TL bu bi örnek gündüz 2 saat kiralama 800 4 saat kiralama 1.750 lira bi kokteyl filan düşünürken bu fiyatları zaten gözdenb çıkarmanız gerekirdi :) bence bu tekne durumuna biraz yoğunlaşın :)
bende hiçç hadi çalsında oynıyım cinsi biri değilim zaten oynamayıda bilmem
yakınımızın düğünüde arka fonda klasik müzik vardı yemekliydi zaten bogaz havası filan derken vakit nasıl geçti anlamadık :)
Normalde sandık tarzı şeyler oluyo canım bohca için, bende onu gereksiz gördüm..Kullanmam yani..En azından bavul her zaman kullanabilir diye düşündüm :) Sen ne istersen o olsun tabi, en önemlisi senin mutluluğun :)
greenandblue Canimm senin adina cok sevindim hen bisey cikmmamasina hem damat bohcasina :)
Merhabalar
Şemsiyemi ayy bende mi alsam :)
Ahaha şaka yapıyosun şemsiye ne alakaVallaha en iyisini ben yaptım ne onlar bana yaptı ne ben onlara yaptım. O parayı evimize harcıyoruz :)
naber orya nasılsın görüşmeyeliMerhaba :) :)
naber orya nasılsın görüşmeyeli
şaka yapıyor olmalısın
evet walla bende anlamadım,dedim ya ikinci tuhaf şeyide öğrenmiş oldum bohça içinwalla bana göre de çok gereksiz ama kayınvalide yapıcam diyince mcbur bizde yapmak zorunda kaldık.yoksa bana ister misin diye sorsalar aslaaaa derdim gereksiz masraf
Teşekkür ederim ederim, bende iyiyim, çeyiz hazırlıına devamm..Teşekkür ederim sağol sen nasılsın ?
Teşekkür ederim ederim, bende iyiyim, çeyiz hazırlıına devamm..
Kızlar selam :) ay çok acıktım yine ya ne yesem öğle arası kibu arada dün kayınvalidem yatak örtüsü alacam hangi renk alayım dedi bende sen beğendiğini al dedim. İnşallah o tüllü pullu gelinlik gibi olanlardan almaz
greenandblue çok sevindim canım senin adına:)
Kesinlikle çok gereksiz. Evinize harcayın daha iyi :)şaka yapıyor olmalısın
evet walla bende anlamadım,dedim ya ikinci tuhaf şeyide öğrenmiş oldum bohça içinwalla bana göre de çok gereksiz ama kayınvalide yapıcam diyince mcbur bizde yapmak zorunda kaldık.yoksa bana ister misin diye sorsalar aslaaaa derdim gereksiz masraf
Sen gelince alalım dedi bende anne sen al ben gelince vakit olmaz dedim. Şimdi o alalım dese parasına laf eder falan o yüzden alsın istediğini:) yemeeek puff gelin olmak ne zormuş beHiç bitmiyo desene
A.s canımm :) Yemek konusunda susuyorum bişi demicem sonra ben kötü oluyorumHeeehhe o zaman o tüllü pullu gelinlik örtüsüne hazırlıklı ol
Canım benim de tahliller ve ultrasonlar sonucunda vermişti hapı.. Benim çok sancılı ve uzun sürüyordu 10 gün kadar, hapla düzeldi. Şimdi denemek için hapı bıraktım, günü geçti ama hala olmuyorum. :/Canım bende bu sabah gittim düzensizlik için..Doktor hap vermedi bana, geçen ay gittiğimde rahminde kalınlaşma var demişti..Reglimin 3.günü gelmemi söyledi, bugünde baktı ultrasonla incelmiş, rahmin temiz dedi..Hormon tahlili için kan aldı..Sana doktor nasıl hapı vermişti ki?
Konuştum da pek bir şey olmadı kayda değer canım..cnm seni merak ettim.naptın konuştun mu erkek arkadaşınla?
Şemsiye mi? Aklıma kötü kötü şeyler geliyor..bu arada dün damat bohçası ile ilgili tuhaf birşey daha okudumdamat bohçasına şemsiye koyanda varmış.yani eşofmanı,iç çamaşırını fln anlarımda şemsiye ne alaka dün burada okudum bi topikte :)
Teşekkür ederim canım ticaret işini düşünmüyor değiliz annemleçok güzel olmuş ya baya dışarda sipariş edilenler gibi. Bunu ticarete dökmeye ne dersin :) şaka bi yana hayırlı olsun canım emeğine değsin, çok güzel görünüyorlar
Tenks beyb davetlilerde beğenir inşallah ama yaş ortaklaması 50 olunca bence beğenirler
Ayy teşekkür ederimmmmhepsi birbirinden harika canımmmmm çok güzeller ellerine sağlıkk
Hemen sana kargoluyorum ve gece sabaha kadar kendime tekrar kurabiye yapıyorum hacı sen beğenmediysen olmazyook yook fotoğrafı görünce bi kere daha anladım cidden çok acemice ama lütfen isimleri değiştir de hemencik gönder
annem sürekli aldığım giydiğim şeylere bile özeniyordu rakip gibi babama şikayet ediyordu filan sonra 20 yaş küçük karrdeşim oldu annem de büyüdü
Kızlar selam :) ay çok acıktım yine ya ne yesem öğle arası kibu arada dün kayınvalidem yatak örtüsü alacam hangi renk alayım dedi bende sen beğendiğini al dedim. İnşallah o tüllü pullu gelinlik gibi olanlardan almaz
greenandblue çok sevindim canım senin adına:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?