bende yeniyimm :) Allah nasip kısmet ederse ağustos geliniyim, bir de asker yolu bekliyorumm :) heyecan, hüzün, özlem, telaş hepsi bir arada :) herkese merhabalar, Rabbim herşeyi gönlümüze göre versin inşaAllah
Oyy yollasaydim keşke kuzu, neyse bir dahaki sefere artık :)
Eki Görüntüle 1351220 Eki Görüntüle 1351221 Eki Görüntüle 1351222
Aldıklarım bunlar, Kemer seti siyah, ve terlikte siyah aldık..Ben bohçayı bu kadar maliyetli bilmiyordum
Daha bavulu almadık bile, kravat ta alınacak tabi ilk önce benim nişan elbisemi almam lazım
Doğum kontrol hapını birakali 1 ay oldu ama özlemeye başladım kızlarAdetim gecikti ve pek de olacak gibi değil bu aralar, önceden ne güzel zamanını biliyordum. Buna ek olarak sivilceler sardı dört bir yanımı, oysa cildim pürüzsüzdü. Her an tekrardan dönebilirim hapa..
Canım ne kadar tuttu bunlar .. Ben kemer seti almayı düşünmüyorum kullanmıyor çünkü..
hadi gözün aydın canım büyük bi yük kalkıyo insanın üstündenBu arada dün erkek arkadaşımla buluştum nihayet, Damat bohçası için alışveriş yaptık :)
hoşgeldin canımGünaydın ve merhaba kızlar, aranıza katılabilir miyim? gerçi 1805. sayfadan itibaren dahil olmak biraz zor olacakama kolay adapte olabilirim
ya https://www.sevgilikitabi.com/kitap...-buyuk-asker-benim-askerdeki-sevgiliye-hediye böyle bişey istiyorum ama nasıl yapcam bilmiyorum o siteye de 60 tl çok gibi geldi canım
Eki Görüntüle 1351220 Eki Görüntüle 1351221 Eki Görüntüle 1351222
Aldıklarım bunlar, Kemer seti siyah, ve terlikte siyah aldık..Ben bohçayı bu kadar maliyetli bilmiyordum
Daha bavulu almadık bile, kravat ta alınacak tabi ilk önce benim nişan elbisemi almam lazım
Doğum kontrol hapını birakali 1 ay oldu ama özlemeye başladım kızlarAdetim gecikti ve pek de olacak gibi değil bu aralar, önceden ne güzel zamanını biliyordum. Buna ek olarak sivilceler sardı dört bir yanımı, oysa cildim pürüzsüzdü. Her an tekrardan dönebilirim hapa..
aramıza hoşgeldin tatlımbende yeniyimm :) Allah nasip kısmet ederse ağustos geliniyim, bir de asker yolu bekliyorumm :) heyecan, hüzün, özlem, telaş hepsi bir arada :) herkese merhabalar, Rabbim herşeyi gönlümüze göre versin inşaAllah
Yavru pandam, şu an 500 tl tuttu, ama bavul dahil değil, Kullanmadığı hiçbirşeyi almadık kullanmıyorsa sende alma..Bizimki duruma göre klasik giyiniyor o yüzden aldık..,Adama zorla aldım bunları, param bitiyormuş, üzülüyomuş :) Dedim merak etme bende sana aldırıcam :) Ay aslında sadece adet gereği he, ikimiz birbirimize aynı şeyleri alıyoruz..:)
Yavru pandam, şu an 500 tl tuttu, ama bavul dahil değil, Kullanmadığı hiçbirşeyi almadık kullanmıyorsa sende alma..Bizimki duruma göre klasik giyiniyor o yüzden aldık..,Adama zorla aldım bunları, param bitiyormuş, üzülüyomuş :) Dedim merak etme bende sana aldırıcam :) Ay aslında sadece adet gereği he, ikimiz birbirimize aynı şeyleri alıyoruz..:)
bu arada dün damat bohçası ile ilgili tuhaf birşey daha okudumdamat bohçasına şemsiye koyanda varmış.yani eşofmanı,iç çamaşırını fln anlarımda şemsiye ne alaka dün burada okudum bi topikte :)
hadi gözün aydın canım büyük bi yük kalkıyo insanın üstünden
herkese günaydın,iyi cumalar kızlar.nasıl uykum war anlatamam,sabahta uyanamadım ztn,alarmı kapamışım gözümü bi açtım saat 9.30
ben o siteden kitap tasarlamıştım cnm ilk ayımızdaistersen hazır şablonlarda var onlardan tercih edebilirsin ama ben kendim yazmayı tercih etmişti.yazdıklarımı tasarlayıp,sonra da sitede onu yerleştirme işlemi 1 haftamı almıştı ama değmişti,çok güzel olmuştu
bohça maliyetini sen gel bana soro yuzden diyorum ya bohca aslında tamamen gereksiz ama illa ki yapılacaksa da en temel şeyler olmalı diye o kdr para döktük hala da eksikler bitmedi
cnm seni merak ettim.naptın konuştun mu erkek arkadaşınla?
Canim bunlarda hazir cizimler var ben cizsem gunlerimi alir ama ben burdan yaptrdm cok cok kaliteliya https://www.sevgilikitabi.com/kitap...-buyuk-asker-benim-askerdeki-sevgiliye-hediye böyle bişey istiyorum ama nasıl yapcam bilmiyorum o siteye de 60 tl çok gibi geldi canım
Selamm. Ben de ankardaymm ve mesleklerimiz yakin sen kmera onundesin ben arksindaym24 yaşındayım. Ankara'da ailemle yaşıyorum, Spor Muhabiri olarak bir kurumda çalışıyorum. 6 aydır nişanlıyım. 24 Mayıs 2015'te İstanbul'a gelin gideceğim. Düğün hazırlıkları devam ediyor. gerçi pek bişi yapmıyorum. ama yeni yılda hızlı bir giriş yapacağım. Aklıma gelen şimdilik bunlar canım. Bende seni tanıyabilir miyim Orya??
bu arada dün damat bohçası ile ilgili tuhaf birşey daha okudumdamat bohçasına şemsiye koyanda varmış.yani eşofmanı,iç çamaşırını fln anlarımda şemsiye ne alaka dün burada okudum bi topikte :)
Günaydın ve merhaba kızlar, aranıza katılabilir miyim? gerçi 1805. sayfadan itibaren dahil olmak biraz zor olacakama kolay adapte olabilirim
UhhhValla bavul falan bizde de olur mu bilmiyorum ama gerek yok evde var bavul zaten bende de onda da alınması masraf yani :) Anladım canım alman iyi olmuş o halde...Tabii ki bizde aldırıcaz onlara valla ben üzülmüyorum o kadar bekledim aldırcam herşeyii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?