2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ama lütfen başka doktorada git..Ben bir iki ay zor sabrettim düzensizliğe..10 gün diyorsun dile kolay, insanın içi dışına çıkar..Allah şifa versin..

Çok güzeller kuzu özellikle kayınpederinin isimlerinizi çikolatalara yazdırması ne kadar ince bi düşünce yaaa maşallah benim babam olsa bildiğimiz bayramlık kare çikolatalardan alır kutusuyla götürürdü kız evine
Sormaaaaa gece 2de bitti işlem akşam 5de yapmaya başlamıştım kurabiyeleri.. Teşekkür ederim canım inşallah pastalarda güzel olur ay bi heyecan bi heyecan varya dün sanki nişanlanan ben değildim zerre kadar heyecanım yoktu bugün heyecandan karnım ağrıyarak uyandım

Merhaba kizlar kac gundur gelemedim internet paketim bitti

ValentinusNF canim kurabiyelere bayildim cok temiz bi calisma olmus ilk defa yapiyordun galiba
Evet kuzum denememi nişan için yaptım deli cesaretiyle (ki normalde cesaretin c si yoktur bende )

valla zekiyimdirr yaparlarsa yakalım matbayı

evet parmak basıyosun off düğün kalabalık olcak böyle bişey kimseye yetmez en iyisi nişanda dedim ilerde evimde kullanırım
Aşiret gibi toplaşıp hurrrraaaaa dalalım matbaaya 24 saat kalmış nişana Allahhıııııııımmmmmmmmmmmmmm inşallah tek bir hata yoktur varya sinirden hem kavga eder hemde sular seller gibi ağlarım

Sen gelince alalım dedi bende anne sen al ben gelince vakit olmaz dedim. Şimdi o alalım dese parasına laf eder falan o yüzden alsın istediğini:) yemeeek puff gelin olmak ne zormuş be

Valla ben bilmem hazır ol sen :) heeeheh ye ye sonra da ben nasıl gelin olcam açıım de

Uhhh uzun sürmüş tahmin ettiğim gibi :) Herşey çok güzel olsun inşallah canım

Şemsiye mi? Aklıma kötü kötü şeyler geliyor..

Ne gibi şeyler geliyo bize de söyle

Teşekkür ederim canım, bende çok açım yaaa garip sesler geliyo midemden, ama sanki kilo aldım bende, göbişim var..

Bu arada allı, pullu yatak örtüsüne hazır ol

Heheheh ne aç gelinlersiniz siz yaa
Bak math27 hazırlıklı ol demiş aynı şeyi düşünüyoruz greenandblue

.Bitmiyor, bitmez de evlenene kadar

Evlenince bile alıyosun

ama diyet gider çünkü tek oturuşta hepsini yiyebilirim o kadar kötü görünüyo yani

Öyle mi dersin
Gerçi ben yumurta fırçasını bile 2 tane almış insanım Mümkün olduğunca çanak çömlek satan yerlere gitmicem

Kızçeler uzun cevap kısmından sonra merhaba öncelikle karnımın heyecandan ağrıması, evde malzemelerin eksik olmasından dolayı sefaköye gitmek zorunda olmam ama gitmişken etiketleri de almam gerektiği için etiketleri saat 2den sonra teslim edecekleri sebebiyle evde boommmboşşş oturmak durumunda kalmam, kız okulunda ki dersimi iptal etmek zorunda kalmam (ki etmedim daha ama inşallah izin verirler, bu en basit sorun olarak görünüyor ama izin vermezlerse 2 saatimin de oraya gidecek olması ), geceye kadar 2 tane kocaamaaaannn pasta ayrıca en az 75 adet sadrazam lokumu yapmak zorunda kalmam, 1 haftada tamamen uzayan tırnaklara sahip olduğum halde geçen cumartesi kestiğim hala kestiğim uzunlukta kalmış olup hiç uzamaması vs. sebepleriye karışık duygular (tedirginlik, sinir, korku,heyecan, telaş, azıcıkta mutluluk) içerisindeyim. Birazdan hatta hemen giyinip sefaköye gideyim diyorum iyi bir kuaförde ağdayla manikürü yaptırayım gece belki girebilirim internete yarında erkende yemekleri toplayıp başakşehire gideceğiz inşallah mekanı süsleyeceğiz (sandalyeler, merdiven korkuluğu, kapı vs.) kızlar hiç konuşmalarınızı okuyamadım ne durumdasınız diye kusura bakmayın hiç kimseyle ilgilenemedim vakitsizlikten öpüyoruz sizi dua edin güzel geçsin nişanım aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy lan yarın nişanlanıyorum ya ben (gece girerim belki öptm kib by .s)

Kuzu gözüme takıldı çok sevindim canım Allah korkutğundan emin kılsın seni de hepimizi de o rahatlama varya dünyaya bedel

Öyle mi dersin
Gerçi ben yumurta fırçasını bile 2 tane almış insanım Mümkün olduğunca çanak çömlek satan yerlere gitmicem

Ben evlendikten sonraya da bırakcam canım alınacak şeyleri, mesela sadece 2 nevresim alıcam, şimdi bir sürü alsam evlendikten sonra da canım isteyecek. İlk başta 2 tane yeterli diye düşünüyorum.

Canımm merak etme herşey çok güzel geçicek Allahın izniyleee mutluluklar şimdidenn

Ne biliim o arkadaşların farklı fantezileri mi var ne

Allah seni ne etsin güldürdün benii cuma saati neler diyo

Ben evlendikten sonraya da bırakcam canım alınacak şeyleri, mesela sadece 2 nevresim alıcam, şimdi bir sürü alsam evlendikten sonra da canım isteyecek. İlk başta 2 tane yeterli diye düşünüyorum.
evet öyle yapanlarda var. ama ben evlendikten sonra alamam. evlenince de var diyip kendimi frenlerim :)
senin düğünün ne zaman canım?

bende yeniyimm :) Allah nasip kısmet ederse ağustos geliniyim, bir de asker yolu bekliyorumm :) heyecan, hüzün, özlem, telaş hepsi bir arada :) herkese merhabalar, Rabbim herşeyi gönlümüze göre versin inşaAllah
Allah kavustursun canım. Merak etme geldikten sonrada hiç gitmemiş gibi hissediyorsun. Ben de uzun donem bekledım geldi. Şimdi ise hiç gitmemiş gibi

Allah seni ne etsin güldürdün benii cuma saati neler diyo
Ay hakkat kız beni günaha sokuyonuz bak yaaa..

evet öyle yapanlarda var. ama ben evlendikten sonra alamam. evlenince de var diyip kendimi frenlerim :)
senin düğünün ne zaman canım?
Benim henüz düğün falan yok ufukta canım ama alıyorum işte yavaş yavaş bişiler..

Kızlar aklımdayken söyleyeyim, hani @ işareti ile mention atıyorsunuz ya onlar bildirim olaraktan gelmiyor, o yüzden bazen cevap veremiyor olabilirim o mesajlarınıza, şimdiden özür.. :)

Bütün dualar seninle. Sakın oturma bol bol döktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…