.Bitmiyor, bitmez de evlenene kadarHiç bitmiyo desene
A.s canımm :) Yemek konusunda susuyorum bişi demicem sonra ben kötü oluyorumHeeehhe o zaman o tüllü pullu gelinlik örtüsüne hazırlıklı ol
Canım benim de tahliller ve ultrasonlar sonucunda vermişti hapı.. Benim çok sancılı ve uzun sürüyordu 10 gün kadar, hapla düzeldi. Şimdi denemek için hapı bıraktım, günü geçti ama hala olmuyorum. :/
Konuştum da pek bir şey olmadı kayda değer canım..
Şemsiye mi? Aklıma kötü kötü şeyler geliyor..
Çok güzeller kuzu özellikle kayınpederinin isimlerinizi çikolatalara yazdırması ne kadar ince bi düşünce yaaa maşallah benim babam olsa bildiğimiz bayramlık kare çikolatalardan alır kutusuyla götürürdü kız evinebunların lalelısınıde apmıştık onlar saplıydı onların fotosunu cekmeyı unutmusumdiğeride nacizane söz çıkolatam ve nacizane kayınpederım özel yaptırmıs ısımlerımızı yazdırmış :)
Sormaaaaa gece 2de bitti işlem akşam 5de yapmaya başlamıştım kurabiyeleri.. Teşekkür ederim canım inşallah pastalarda güzel olur ay bi heyecan bi heyecan varya dün sanki nişanlanan ben değildim zerre kadar heyecanım yoktu bugün heyecandan karnım ağrıyarak uyandımAyyy çok güzel olmuş canımm ellerine,kollarına,gözlerine,sabrına sağlıkkdaha da uzatıcaktım ama neysee çok zor gerçekten hele o cetvelle isimler deli eder insanıı Neyseki bitmiş canım afiyetle yiyin inşallah çok az kaldıııı yarın nişan varr İnşallah pastalarında çok güzel olur canım ..Adını da öğrenmiş oldukk Aman Allahımmm
Ohhhh ne güzelll yaaaçok sevindim canımm
Çok tatlılar ya bana gönderseydin keşke
Günaydın canımm :)
Günaydın haftanın son günü ama işin son günü değil
Günaydın canım sanada hayırlı cumalar
Günaydııııınnnn
Kızlarr herkese günaydıınnn hayırlı cumalar hepinize
Evet kuzum denememi nişan için yaptım deli cesaretiyle (ki normalde cesaretin c si yoktur bendeMerhaba kizlarkac gundur gelemedim internet paketim bitti
ValentinusNF canim kurabiyelere bayildim cok temiz bi calisma olmus ilk defa yapiyordun galiba
Aşiret gibi toplaşıp hurrrraaaaa dalalım matbaaya 24 saat kalmış nişana Allahhıııııııımmmmmmmmmmmmmm inşallah tek bir hata yoktur varya sinirden hem kavga eder hemde sular seller gibi ağlarımvalla zekiyimdirr yaparlarsa yakalım matbayı
evet parmak basıyosun off düğün kalabalık olcak böyle bişey kimseye yetmez en iyisi nişanda dedim ilerde evimde kullanırım
Sen gelince alalım dedi bende anne sen al ben gelince vakit olmaz dedim. Şimdi o alalım dese parasına laf eder falan o yüzden alsın istediğini:) yemeeek puff gelin olmak ne zormuş be
Sormaaaaa gece 2de bitti işlem akşam 5de yapmaya başlamıştım kurabiyeleri.. Teşekkür ederim canım inşallah pastalarda güzel olur ay bi heyecan bi heyecan varya dün sanki nişanlanan ben değildim zerre kadar heyecanım yoktu bugün heyecandan karnım ağrıyarak uyandım
Şemsiye mi? Aklıma kötü kötü şeyler geliyor..
Teşekkür ederim canım, bende çok açım yaaa garip sesler geliyo midemden, ama sanki kilo aldım bende, göbişim var..
Bu arada allı, pullu yatak örtüsüne hazır ol
.Bitmiyor, bitmez de evlenene kadar
ama diyet gider çünkü tek oturuşta hepsini yiyebilirim o kadar kötü görünüyo yaniTeşekkür ederim canım ticaret işini düşünmüyor değiliz annemlesektöre girmesemde ara ara yapar satarım diye düşünüyorum cesaret geldi
Tenks beyb davetlilerde beğenir inşallah ama yaş ortaklaması 50 olunca bence beğenirler
Ayy teşekkür ederimmmmvarya beni çok pohpohladınız kızlar bu gazla uzaya çıkarım ben
Hemen sana kargoluyorum ve gece sabaha kadar kendime tekrar kurabiye yapıyorum hacı sen beğenmediysen olmaz
Demek ki kadın milleti bi tuhaf insan kızıyla yarışır mı yaa
Valla ben bilmem hazır ol sen :) heeeheh ye ye sonra da ben nasıl gelin olcam açıım de
Heheheh ne aç gelinlersiniz siz yaa
Bakmath27 hazırlıklı ol demiş aynı şeyi düşünüyoruz greenandblue
Evlenince bile alıyosun
Kuzu gözüme takıldı çok sevindim canım Allah korkutğundan emin kılsın seni de hepimizi de o rahatlama varya dünyaya bedelHepinize güzel günler, hayırlı cumalar kızlar...Doktora gitmiştim bahsetmiştim sizde de..adet düzensizliğimle ilgili çok şükür,Doktor ultrasonla baktı yine temiz çıktı rahmim..Korkutuğum başıma gelmedi dedi..Allahıma şükürler olsun, çok rahatladım..çok mutluyum :)
Ne biliim o arkadaşların farklı fantezileri mi var neV
Ne gibi şeyler geliyo bize de söyle
Öyle mi dersin
Gerçi ben yumurta fırçasını bile 2 tane almış insanımMümkün olduğunca çanak çömlek satan yerlere gitmicem
Çok güzeller kuzu özellikle kayınpederinin isimlerinizi çikolatalara yazdırması ne kadar ince bi düşünce yaaa maşallah benim babam olsa bildiğimiz bayramlık kare çikolatalardan alır kutusuyla götürürdü kız evine
Adımızı çikolatalara değil cam vazoya yazdırmış. Çikolataları nişanlımla ben begendık . Kayınpederım o vazo gibi olan seyi özel yaptırdı taş dizdirmiş altlarına isimlerimizi yazdırmış. Sarı olan yerlerıde altın suyundan yaptırmış, el işiÇok incedir kayınpederim
Kızçeler uzun cevap kısmından sonra merhabaöncelikle karnımın heyecandan ağrıması, evde malzemelerin eksik olmasından dolayı sefaköye gitmek zorunda olmam ama gitmişken etiketleri de almam gerektiği için etiketleri saat 2den sonra teslim edecekleri sebebiyle evde boommmboşşş oturmak durumunda kalmam, kız okulunda ki dersimi iptal etmek zorunda kalmam (ki etmedim daha ama inşallah izin verirler, bu en basit sorun olarak görünüyor ama izin vermezlerse 2 saatimin de oraya gidecek olması ), geceye kadar 2 tane kocaamaaaannn pasta ayrıca en az 75 adet sadrazam lokumu yapmak zorunda kalmam, 1 haftada tamamen uzayan tırnaklara sahip olduğum halde geçen cumartesi kestiğim hala kestiğim uzunlukta kalmış olup hiç uzamaması vs. sebepleriye karışık duygular (tedirginlik, sinir, korku,heyecan, telaş, azıcıkta mutluluk) içerisindeyim. Birazdan hatta hemen giyinip sefaköye gideyim diyorum iyi bir kuaförde ağdayla manikürü yaptırayım gece belki girebilirim internete yarında erkende yemekleri toplayıp başakşehire gideceğiz inşallah mekanı süsleyeceğiz (sandalyeler, merdiven korkuluğu, kapı vs.) kızlar hiç konuşmalarınızı okuyamadım ne durumdasınız diye kusura bakmayın hiç kimseyle ilgilenemedim vakitsizlikten öpüyoruz sizi dua edin güzel geçsin nişanım aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy lan yarın nişanlanıyorum ya ben (gece girerim belki öptm kib by .s)
Ne biliim o arkadaşların farklı fantezileri mi var ne
evet öyle yapanlarda var. ama ben evlendikten sonra alamam. evlenince de var diyip kendimi frenlerim :)Ben evlendikten sonraya da bırakcam canım alınacak şeyleri, mesela sadece 2 nevresim alıcam, şimdi bir sürü alsam evlendikten sonra da canım isteyecek. İlk başta 2 tane yeterli diye düşünüyorum.
Allah kavustursun canım. Merak etme geldikten sonrada hiç gitmemiş gibi hissediyorsun. Ben de uzun donem bekledım geldi. Şimdi ise hiç gitmemiş gibibende yeniyimm :) Allah nasip kısmet ederse ağustos geliniyim, bir de asker yolu bekliyorumm :) heyecan, hüzün, özlem, telaş hepsi bir arada :) herkese merhabalar, Rabbim herşeyi gönlümüze göre versin inşaAllah
Ay hakkat kız beni günaha sokuyonuz bak yaaa..Allah seni ne etsin güldürdün benii cuma saati neler diyo
Benim henüz düğün falan yok ufukta canım ama alıyorum işte yavaş yavaş bişiler..evet öyle yapanlarda var. ama ben evlendikten sonra alamam. evlenince de var diyip kendimi frenlerim :)
senin düğünün ne zaman canım?
Kızlar aklımdayken söyleyeyim, hani @ işareti ile mention atıyorsunuz ya onlar bildirim olaraktan gelmiyor, o yüzden bazen cevap veremiyor olabilirim o mesajlarınıza, şimdiden özür.. :)
en iyisi, en azından düğün zamanı sıkışmazsın. bende 1 yıl öncesinden başladım. baya kolayladı işlerim.Ay hakkat kız beni günaha sokuyonuz bak yaaa..
Benim henüz düğün falan yok ufukta canım ama alıyorum işte yavaş yavaş bişiler..
Bütün dualar seninle. Sakın oturma bol bol döktürKızçeler uzun cevap kısmından sonra merhabaöncelikle karnımın heyecandan ağrıması, evde malzemelerin eksik olmasından dolayı sefaköye gitmek zorunda olmam ama gitmişken etiketleri de almam gerektiği için etiketleri saat 2den sonra teslim edecekleri sebebiyle evde boommmboşşş oturmak durumunda kalmam, kız okulunda ki dersimi iptal etmek zorunda kalmam (ki etmedim daha ama inşallah izin verirler, bu en basit sorun olarak görünüyor ama izin vermezlerse 2 saatimin de oraya gidecek olması ), geceye kadar 2 tane kocaamaaaannn pasta ayrıca en az 75 adet sadrazam lokumu yapmak zorunda kalmam, 1 haftada tamamen uzayan tırnaklara sahip olduğum halde geçen cumartesi kestiğim hala kestiğim uzunlukta kalmış olup hiç uzamaması vs. sebepleriye karışık duygular (tedirginlik, sinir, korku,heyecan, telaş, azıcıkta mutluluk) içerisindeyim. Birazdan hatta hemen giyinip sefaköye gideyim diyorum iyi bir kuaförde ağdayla manikürü yaptırayım gece belki girebilirim internete yarında erkende yemekleri toplayıp başakşehire gideceğiz inşallah mekanı süsleyeceğiz (sandalyeler, merdiven korkuluğu, kapı vs.) kızlar hiç konuşmalarınızı okuyamadım ne durumdasınız diye kusura bakmayın hiç kimseyle ilgilenemedim vakitsizlikten öpüyoruz sizi dua edin güzel geçsin nişanım aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy lan yarın nişanlanıyorum ya ben (gece girerim belki öptm kib by .s)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?