- 4 Aralık 2014
- 969
- 843
- 78
hoşgeldin canım
Kizlar benim nisan olayim da ayni @CHRKSSNGHN gibi olmaya basladi. Evde 50kisi cok zor olacak diye ufak şık bi yer tutalim dedik. Bu sefer annem dedi ki, o zaman cagirmadiklarimizi da cagiririz. E ben ne anladim o isten. Normal nisana donuyor resmen. E ben taki falan istemiyorum. Kalabalik da istemiyorum. Bu sefer oynama ziplama girecek isin icine. Bi kac yer baktim 1000tl fiyat verdiler icinde sadece mekan ve icecek servisi var.
Evet canım İStanbul ama ben pek sevmiyorum orayı. keşmekeşliği gözümü korkutuyorAyy ne güzel yeni gelinsin Bursa güzel memleket, İstanbul'a da yakın sık sık gider gelirsin babaocağına. Amin balım herşeyin hayırlısı nişan hazırlıkların başladı mı??
Hoşbuldukk, maşallah bu topik pek bi şen şakrat bir saatte neler neler olmuş bir sürü şey kaçırmışım. Hızlısınız maşallah :)
hızınıza yetişmek mümkün değil kızlar :) cidden konuşmaların bi kısmını okudumda hepimizin derdi sıkıntısı hep aynı stres ve kararsızlık :)
benimde yokta evimin dekoru ve eşyalar için cok kararsızım :) onuda zamana bıraktımÖyle gerçekten benim bi sıkıntım yok şuanlık çok şükür
evet çok şekersiniz hepiniz :)bizim topikimiz çok eğlencelidir valla çok zevklidiiiir
iyiki bulmuşum bu topiğii diyorum hr zaman tanımışım iyyiki sizi çok güzel bilgi alışverişi oluyo aramızda :)
Her zaman beklerim canım ben hepinizle tanısmak ıstıyorum valla:)evet tatlım ya gelcem ama tanışmak istiyorum senle
Canim bunlarda hazir cizimler var ben cizsem gunlerimi alir ama ben burdan yaptrdm cok cok kaliteli
Selamm. Ben de ankardaymm ve mesleklerimiz yakin sen kmera onundesin ben arksindaym
Gunaydınnnn hosgeldın aramıza:) cabucak kaynasırız merak etme
bu meslek için okudun mu canım? benim hayalim bu aslında kamera arkasında çalışmak :))Merhaba tubbb, ne güzel memleketimden birini buldum :) bende aslında kamera arkasındayım. haber ajansında çalışıyorum. Uzun süre montajcı oalrakta çalıştım ama son 2 yıldır spor muhabiriyim. Sen hangi alanında çalışıyorsun?
merabalar bende 2015 gelniyim :) 8 agustos 2015te düğünüm var :)
Ahhh canım benim o zaman yer tutulucak dimi büyük bi nişan olucak
Hayırlı olsun bizimde direk nişan olmuştu 27 haziranda 8 ağustosta düğün olucakoturduğum mevkide hastanede sekreter olarak çalısıyorum.
26.06.2014 te sözüm oldu nişan için kararsız kaldık ve yapmamaya karar verdik direk düğün tarihi aldk nasip olursa 2015te evlenicem :)
50kisi olsaydi yapicaktim ama sayi artinca hic isime gelmiyor. Bi yeri asil cok begendim, orasi da kisi basi fiyat verdi. Sadece mekan ve icecek servisi olursa 15tl, eger kek borek pasta eklensin derseniz onu da yaparim o zaman da 23tl olur kisi basi dedi. 100kisi olsa 2bin kusur ediyor. O paraya buzdolabi alirim ben hic yapamam valla. Evde halledicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?