2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ahhh canım benim o zaman yer tutulucak dimi büyük bi nişan olucak

Evet Bursayı seviyorum yakında ido ile 1,5 bilemedin 2 saat Nişana daha var kesin bi tarih yok dediğim gibi ilkbaharda olucak .Herşeyin hayırlısı olsun

Hoşbuldukk, maşallah bu topik pek bi şen şakrat bir saatte neler neler olmuş bir sürü şey kaçırmışım. Hızlısınız maşallah :)

Biz böyleyiz canım :) vaktimiz oldukça konuşuyoruz paylaşımlar fikir alışverişleri yapıyoruz :) :)

hızınıza yetişmek mümkün değil kızlar :) cidden konuşmaların bi kısmını okudumda hepimizin derdi sıkıntısı hep aynı stres ve kararsızlık :)

Canim bunlarda hazir cizimler var ben cizsem gunlerimi alir ama ben burdan yaptrdm cok cok kaliteli

Selamm. Ben de ankardaymm ve mesleklerimiz yakin sen kmera onundesin ben arksindaym

Merhaba tubbb, ne güzel memleketimden birini buldum :) bende aslında kamera arkasındayım. haber ajansında çalışıyorum. Uzun süre montajcı oalrakta çalıştım ama son 2 yıldır spor muhabiriyim. Sen hangi alanında çalışıyorsun?

bu meslek için okudun mu canım? benim hayalim bu aslında kamera arkasında çalışmak :))

Ahhh canım benim o zaman yer tutulucak dimi büyük bi nişan olucak

50kisi olsaydi yapicaktim ama sayi artinca hic isime gelmiyor. Bi yeri asil cok begendim, orasi da kisi basi fiyat verdi. Sadece mekan ve icecek servisi olursa 15tl, eger kek borek pasta eklensin derseniz onu da yaparim o zaman da 23tl olur kisi basi dedi. 100kisi olsa 2bin kusur ediyor. O paraya buzdolabi alirim ben hic yapamam valla. Evde halledicem.

oturduğum mevkide hastanede sekreter olarak çalısıyorum.
26.06.2014 te sözüm oldu nişan için kararsız kaldık ve yapmamaya karar verdik direk düğün tarihi aldk nasip olursa 2015te evlenicem :)
Hayırlı olsun bizimde direk nişan olmuştu 27 haziranda 8 ağustosta düğün olucak tarihlerimiz aynı olmuş

En güzeli bencede evde olması canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…