2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Orya yavru pandammmm :) Burdayım, geldim :)

İnternetten kırılacak şey almamaya yeminliyim ben artık, markafoni 2 defa kırık ürün yolladı.

Canım senin bu bademciklerden kurtuluşun bu gidişle ameliyat..Antibiyotik içe içe nereye kadar..Olumsuz konuşmak istemem ama antibiyotik belli bir zamandan sonra mideyi mahvediyor..Ben onun acısını çekiyorum hala..

Ben nişanlıyım canım 4 Nisan da kısmetse düğünüm var

Oooooo azıcık kalmış, hazırlıkların çoğu bitmiştir herhalde, neler aldın neler sattın ceyiz topiğin varsa görmek isterim canım, hem benim içinde fikir olur. Benim düğün de 24 Mayıs'ta. gelinlik işini ne yaptın?

E basitmiş de.. Ne sıklıkla yapılıyor bu peki?

evet canım basit ama biraz tadı garip geliyor ama bir iki derken alışıyorsun. saraçoğlu, hasta olmadığında yapın diyor. 15 gün boyunca gün de iki kez sabah ve akşam olmak üzere diyor. eğer hala regl olmazsan 15 gün ara verip tekrardan 15 gün başlıyorsun. ama ben bu dediklerinin hiçbirini yapmadım, günde bir kez öğlen veya akşamları yapıyordum ve bazen 2. gün bazen de 4. günün sonunda oluyordum canım. dene bence şekerim. çok geçmiş olsun

Canım senin bu bademciklerden kurtuluşun bu gidişle ameliyat..Antibiyotik içe içe nereye kadar..Olumsuz konuşmak istemem ama antibiyotik belli bir zamandan sonra mideyi mahvediyor..Ben onun acısını çekiyorum hala..
Çok şükür mideme zarar vermiyor şimdilik ama antibiyotik iyi bir şey değil dediğin gibi.. Şimdi zarar vermemesi ileride etkilemeyeceğini göstermez.

Tamam canım çok sağolasın, aklımda tutcam bunu.. Şu an günüm geçti ama antibiyotik kullandığım için bu kür yan etki yapabilir, sonra deneyeceğim.

canım benim..dualarımız seninle

Cok merak ettim kuzum ismini kaçırmışım ben :) Ama hikayesi cok enteresanmış gercekten :)

ee neye karar verdiniz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…