Annelere kalsa LCDTv üstüne dantel atacaklar
Ben degreenandblue nun aldigi hediyeyi deli gibi paketlemistm
Evet kuzu ellerine sağlık, açana kadar baya gülmüştüm hatta :) Ama en iyisi olmuş, çizilmeden gelmişti :)
Tatlim aynen oyle ben cok uzuldum o zamanlar. Ama biliyorum beni deli gibi seviyor istiyor da ama sorumlulk korkutuyo onu. İstersen sen hic calisma ama benim seni iyi bi bicimde yasatmam lazim diyor mesela. Benimde hevesim gecti artk. Zamani gelince olur ve eminim o askere gitmeden nisan istick burda beni oyle birakmamak icin o zamnda ben istemicem gelnce bakariz fln dicem
İnternetten kırılacak şey almamaya yeminliyim ben artık, markafoni 2 defa kırık ürün yolladı.
Ben nişanlıyım canım 4 Nisan da kısmetse düğünüm var
E basitmiş de.. Ne sıklıkla yapılıyor bu peki?
Yoktun amaaa nerdeydiiin
Sabah 2 saat geç geldim ya işe acısını çıkardılar, o yüzden yoktum
Çok şükür mideme zarar vermiyor şimdilik ama antibiyotik iyi bir şey değil dediğin gibi.. Şimdi zarar vermemesi ileride etkilemeyeceğini göstermez.Canım senin bu bademciklerden kurtuluşun bu gidişle ameliyat..Antibiyotik içe içe nereye kadar..Olumsuz konuşmak istemem ama antibiyotik belli bir zamandan sonra mideyi mahvediyor..Ben onun acısını çekiyorum hala..
evet canım basit ama biraz tadı garip geliyor ama bir iki derken alışıyorsun. saraçoğlu, hasta olmadığında yapın diyor. 15 gün boyunca gün de iki kez sabah ve akşam olmak üzere diyor. eğer hala regl olmazsan 15 gün ara verip tekrardan 15 gün başlıyorsun. ama ben bu dediklerinin hiçbirini yapmadım, günde bir kez öğlen veya akşamları yapıyordum ve bazen 2. gün bazen de 4. günün sonunda oluyordum canım. dene bence şekerim. çok geçmiş olsun
rahmetli oldu canım ben 5 yaşındayken filan...Ne güzel bir hikaaye :) peki merak ettim babannenle aran nasıl :)
kullanıyorum canım hatta pelinden daha çok kullanıyorum diyebilirim kimse talia pelin demiyo zaten genelde talia :)Ayy çok değişiiiikPeki Talia'yı da kullanıyor musun günlük hayatta?
Tamam canım çok sağolasın, aklımda tutcam bunu.. Şu an günüm geçti ama antibiyotik kullandığım için bu kür yan etki yapabilir, sonra deneyeceğim.
Kesinlikle canim biz aldik bosu bosuna resmen :)Hadi ya ozman çok gereksiz. zaten alırkende iki katı para. tşk ederim bilgilendirme için an itibari ile kararımı verdim sadece yıkama :)
hazırlıklar son sürat gıdıyor :)Merhabaaaa hazırlıklar ne durumda :)
sizın dugun ne zmn :)hazırlıklar son sürat gıdıyor :)
canım benim..dualarımız seninleKızçeler uzun cevap kısmından sonra merhabaöncelikle karnımın heyecandan ağrıması, evde malzemelerin eksik olmasından dolayı sefaköye gitmek zorunda olmam ama gitmişken etiketleri de almam gerektiği için etiketleri saat 2den sonra teslim edecekleri sebebiyle evde boommmboşşş oturmak durumunda kalmam, kız okulunda ki dersimi iptal etmek zorunda kalmam (ki etmedim daha ama inşallah izin verirler, bu en basit sorun olarak görünüyor ama izin vermezlerse 2 saatimin de oraya gidecek olması ), geceye kadar 2 tane kocaamaaaannn pasta ayrıca en az 75 adet sadrazam lokumu yapmak zorunda kalmam, 1 haftada tamamen uzayan tırnaklara sahip olduğum halde geçen cumartesi kestiğim hala kestiğim uzunlukta kalmış olup hiç uzamaması vs. sebepleriye karışık duygular (tedirginlik, sinir, korku,heyecan, telaş, azıcıkta mutluluk) içerisindeyim. Birazdan hatta hemen giyinip sefaköye gideyim diyorum iyi bir kuaförde ağdayla manikürü yaptırayım gece belki girebilirim internete yarında erkende yemekleri toplayıp başakşehire gideceğiz inşallah mekanı süsleyeceğiz (sandalyeler, merdiven korkuluğu, kapı vs.) kızlar hiç konuşmalarınızı okuyamadım ne durumdasınız diye kusura bakmayın hiç kimseyle ilgilenemedim vakitsizlikten öpüyoruz sizi dua edin güzel geçsin nişanım aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy lan yarın nişanlanıyorum ya ben (gece girerim belki öptm kib by .s)
canım nasıl oldnKızlar burası çok sessiz, ben de sağlık ocağına gidiyorum şimdik, boğazlarım fena, yine antibiyotik verecek, bu kaçıncı valla..
Cok merak ettim kuzum ismini kaçırmışım ben :) Ama hikayesi cok enteresanmış gercekten :)yok kuzum özel değil dedemin çocukluk aşkının adı taliaymış :)
babaanneme anlatmış zamanında babaannem bu ismi halamlara koymasına izin vermemiş amcamın çocugu olmuş onada izin vermemiş :)
ben doğduğumda dedem çok hastaymış babaaannemde benim adımı koymasına izin vermiş :)
aramıza hoşgeldin canımmmerabalar bende 2015 gelniyim :) 8 agustos 2015te düğünüm var :)
canım nşan 2 mayıs düğün 2 ağustosHoşbulduk canım, nasılsınız? düğünler, nişanlar ne zaman
ee neye karar verdiniz canımKizlar benim nisan olayim da ayni @CHRKSSNGHN gibi olmaya basladi. Evde 50kisi cok zor olacak diye ufak şık bi yer tutalim dedik. Bu sefer annem dedi ki, o zaman cagirmadiklarimizi da cagiririz. E ben ne anladim o isten. Normal nisana donuyor resmen. E ben taki falan istemiyorum. Kalabalik da istemiyorum. Bu sefer oynama ziplama girecek isin icine. Bi kac yer baktim 1000tl fiyat verdiler icinde sadece mekan ve icecek servisi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?