- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Kurutmaya gerek var mı ki ya? Hadi bebek/çocuk olsa neyse de, hatta o zaman bile pek gerek yok bence..Kizlar biz evde yikama+ kurutma kullaniyoruz. Annem cok heves etti ama cok kotu deli gibi elektrik harciyor ve saatlerce kurutuyor sakin almayin sakin
Ben nişanlıyım canım 4 Nisan da kısmetse düğünüm varAynen canım kaynaştık hemen hızlı ve aktif bir topikmiş, nişan söz, düğün hangi hazırlıklar var sende?
Geçmiş olsun canım. Antibiyotiklere çok yüklenme bitkisel yollarla çözmeye çalışKızlar burası çok sessiz, ben de sağlık ocağına gidiyorum şimdik, boğazlarım fena, yine antibiyotik verecek, bu kaçıncı valla..
Ben de ne dantel var ne allı pullu ortuler. En basta dedim gözlerinize paranıza yazık. KullanmamAnnem istemiyo diye sevinmiştim yaaneyse onlar gelince örterim sonra kaldırırım :)
Merhabaaaa hazırlıklar ne durumda :)merabalar bende 2015 gelniyim :) 8 agustos 2015te düğünüm var :)
Bu kış bu kaçınca antibiyotiğim, bitkisel şeyleri zaten sürekli yapıyorum ama etki etmiyor ki..Geçmiş olsun canım. Antibiyotiklere çok yüklenme bitkisel yollarla çözmeye çalış
Kuzu gözüme takıldı çok sevindim canım Allah korkutğundan emin kılsın seni de hepimizi de o rahatlama varya dünyaya bedel
O nasıl yapılıyor canım?
ayyy geç oldu ama artık senden bizden birisin hoşgeldin canım :)
Kurutmaya gerek var mı ki ya? Hadi bebek/çocuk olsa neyse de, hatta o zaman bile pek gerek yok bence..
Kizlar 4 5 saat kurutma suresi var. Annem 2 kez kullandi bakti hem elektrik parasi uctu hem de zamana yazik. Artik kullanmiyorBende zaman tasarrufu açısından acaba yıkama+kurutma daha iyimi olur diye düşünüyorum ama bir yandada ne kadar sağlıklı olduğu kafamı kurcalıyor. Ama üniversitede yurtta kalırken hatırlıyorum nevresimlerimizi kurutma makinasında kuruturlardı bi garip kokardı.
Hadi ya ozman çok gereksiz. zaten alırkende iki katı para. tşk ederim bilgilendirme için an itibari ile kararımı verdim sadece yıkama :)Kizlar 4 5 saat kurutma suresi var. Annem 2 kez kullandi bakti hem elektrik parasi uctu hem de zamana yazik. Artik kullanmiyor
Canım, iki bardak suyu mini tencerede kaynatıyorsun, bir adet orta boyda açık kahverengi kabuklu kuru soğan (yemeklerde kullandığımız olanlardan) 4 veya 6'ya bölüp içine atıyorsun. Ben kabuksuz yapıyorum ama istersen soymadan da iyice yıkayıp sirkeli suda az bekletip yine 4-6ya bölüp suyun içine atabilrsin.
yaklaşık 5 dk kaynatıp, ılımaya bırakıyorsun. sabah ve akşam yemeklerinden 10 dk önce içiyorsun.
Ben her hasta olamadığımda bu kürü uyguluyorum. hiçbir yan etkisi görmedim. soğan olduğu içinde antibiyotik etkisi oluyor ve griptir, nezledir gibi gribal enfeksiyon pek sana uğramıyor.
Her gelinin kabusu dantelden çeyiz:))Ben de ne dantel var ne allı pullu ortuler. En basta dedim gözlerinize paranıza yazık. Kullanmam
Ben de ne dantel var ne allı pullu ortuler. En basta dedim gözlerinize paranıza yazık. Kullanmam
Her gelinin kabusu dantelden çeyiz:))
Banada yaptırmış büyüklerim sağolsunlar ama Karaca Home'un modern tarzda dantelli setleri var ben onlardan aldım gelin seti diye geçiyor.Bakmanızı tavsiye ederim harikalar:)Çok şükür benim annem karşı dantele falan, o da kullanmaz zaten.. Anneannem dantel yapmıştı bir sürü hala da yapacaktı ki annem zorla dururdu kadınıAma pike takımını mecbur yaptırcaz üzülmesin diye, şimdi daha modern şekle uyarlıyorlarmış annem dedi. Bakıcaz artık..
Çok şükür benim annem karşı dantele falan, o da kullanmaz zaten.. Anneannem dantel yapmıştı bir sürü hala da yapacaktı ki annem zorla dururdu kadınıAma pike takımını mecbur yaptırcaz üzülmesin diye, şimdi daha modern şekle uyarlıyorlarmış annem dedi. Bakıcaz artık..
Çok şükür benim annem karşı dantele falan, o da kullanmaz zaten.. Anneannem dantel yapmıştı bir sürü hala da yapacaktı ki annem zorla dururdu kadınıAma pike takımını mecbur yaptırcaz üzülmesin diye, şimdi daha modern şekle uyarlıyorlarmış annem dedi. Bakıcaz artık..
Annelere kalsa LCDTv üstüne dantel atacaklarBende anneme dedim hiç dantel falan yapma diye ablama yapmıştı çünkü kullanmıyo.E ben zaten sevmiyorum sadece pike takımı için tmm dedim bende o da olsun canımm :) Bir de diyoki annem yapiim vitrinin içine ne sericeksin bende diyorumki vitrin almıcamki ben anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?