canım nasıl oldn
Aynı valla canım, bide bütün kemiklerim batıyor sanki nefes alırken, üşüttüm sanırım.
merve iç giyimden mi aldınKızlar bu arada dün bu pijama takımlarını aldım bay bayan eş pijaması nette bi tanesi 90 liraydı ben 2 tanesini 98 e aldım :)
Ben geldiiiimmm :) aslında arka odaları temizleyim dedim yarında salonumla mutfağı temizlerim demiştim. Sonra dedim ki hepsini yapayım yarın wc banyo yıkarım dedim :) sonra da onlarda kalmasın yarın bana dert dedim hepsini yapıverdim ama dip köşe temizledim ama halıları bile kaldırdım yarın yatacam akşama kadarama kendim çok yormuşum belim acıyo
Yok canım Fırat iç giyimden Merve de cok model yok Gözde de bide bu fırat iç giyimde cok model oluyo ve cok kalıtelı malları hep ordan alıyom ben büssürü pijamam olmuş dayanamıyom ama napıym :)merve iç giyimden mi aldın
yelek giy canımAynı valla canım, bide bütün kemiklerim batıyor sanki nefes alırken, üşüttüm sanırım.
kız nişanlın geldydi nasıl gidiyo evlilik provasıBen geldiiiimmm :) aslında arka odaları temizleyim dedim yarında salonumla mutfağı temizlerim demiştim. Sonra dedim ki hepsini yapayım yarın wc banyo yıkarım dedim :) sonra da onlarda kalmasın yarın bana dert dedim hepsini yapıverdim ama dip köşe temizledim ama halıları bile kaldırdım yarın yatacam akşama kadarama kendim çok yormuşum belim acıyo
aa o nerde canım hamam yolnda mıYok canım Fırat iç giyimden Merve de cok model yok Gözde de bide bu fırat iç giyimde cok model oluyo ve cok kalıtelı malları hep ordan alıyom ben büssürü pijamam olmuş dayanamıyom ama napıym :)
Canım ben zaten hasta olmasam da her gün mutlaka içerim bitki çayı..Canım ılık bitki çayları içmeyi dene içebiliyosan
Ev aşırı sıcak ya yelek falan şu an uzak dursun benden..yelek giy canım
Asarcıklıda canım hamam yolunun ara sokağında milyoncuların olduğu caddede :)aa o nerde canım hamam yolnda mı
Canım ben zaten hasta olmasam da her gün mutlaka içerim bitki çayı..
Ev aşırı sıcak ya yelek falan şu an uzak dursun benden..
Kızlar özdilek sayfasına üyeyim mail gelmiş :) yorganlar çift kişilk 39,90TL pamuklu battaniyeler 49.90TL (bundan ben daha önce almıştım gayet güzel) havlular 4,25TL den başlayan fiyatlarla, paşabahçe ürünleri 1 alana 1 bedava, arzum ve felix ürünlerinde %25 indirim varmış ihtiyacınız varsa
Banada yaptırmış büyüklerim sağolsunlar ama Karaca Home'un modern tarzda dantelli setleri var ben onlardan aldım gelin seti diye geçiyor.Bakmanızı tavsiye ederim harikalar:)
Evet canım sıcak dokunur, öyle yapıyorum ben de.. :)Ilık ılık içte canım iltihap varsa zarar vermesin
Boş boş vakit geçiriyorum kendi adıma.. :)napıyosunuz sevgi dolu gelincikler :)
Dikkat et valla canım havalar bozuyo dengemızı dun aksamda bende aynı durumdaydm bılgısayar hc otrmadm hatta bas agrısndan heryerım dokuluyodu uyudum bı terledm ıyıyım bgn..Evet canım sıcak dokunur, öyle yapıyorum ben de.. :)
yapma bana bunuKızlar bana iç giyim/pijama siteleri önerir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?