2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben geldiiiimmm :) aslında arka odaları temizleyim dedim yarında salonumla mutfağı temizlerim demiştim. Sonra dedim ki hepsini yapayım yarın wc banyo yıkarım dedim :) sonra da onlarda kalmasın yarın bana dert dedim hepsini yapıverdim ama dip köşe temizledim ama halıları bile kaldırdım yarın yatacam akşama kadar ama kendim çok yormuşum belim acıyo

Ohh işi yapmışsın kuzum hepsi bi arada cıkıverımıs aradan :) Uzat ayaklarını keyıf yap dnlen smdı :) E olcak o kadar bütün evi dip bucak temizledim diyon agrır tabı gecer dınlenınce merak etme :)

kız nişanlın geldydi nasıl gidiyo evlilik provası

Yok canım Fırat iç giyimden Merve de cok model yok Gözde de bide bu fırat iç giyimde cok model oluyo ve cok kalıtelı malları hep ordan alıyom ben büssürü pijamam olmuş dayanamıyom ama napıym :)
aa o nerde canım hamam yolnda mı

Nerde bu indirim, ozdilek magazasinda mi hepsi?

Banada yaptırmış büyüklerim sağolsunlar ama Karaca Home'un modern tarzda dantelli setleri var ben onlardan aldım gelin seti diye geçiyor.Bakmanızı tavsiye ederim harikalar:)

Merhaba:) hangi model aldin bide ne kadara almistin canim bende karacadan dusunuyorum henuz almadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…