2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kolay gelsin hayatım :) Bnde yeni geldim nişanlımlaydım.. Hava buzz ve yagmurlu Özdilekte cok ındırım var hatun ama fecı kalabalıktı hafta sonu ya sadece havlu alabıldk pasabahceler falan 1 alana 1 bedava 10 lıraya 2 cay setı alıyosn 12 kısılık olmş oluyo ama kalabalıga gıremedık nısanlımla yagmalamıslar zaten pek bısey kalmams hafta ıcı annemle bakıcam bakalım ıhtıyacın varsa aklında bulunsun tatlım
nişan için detay bakıyorum canım ahşap harfler tablo peçeteler isteme günü için kavanozlar :)
sen napıyosun :)

Yemekten sonra midem bulandı 1 saat falan uyuyayım dedim, yukarıdakiler tepin Allah tepin, uyuduğuma uyuyacağıma pişman oldum, şu an kafam karman çorman.. Hala güm güm tepiniyorlar, benim avize titriyor. Bir de ev süpürüyor kadın şimdi..

şimdilik çeyize ara verdim canım nişan kısmına adapte olmam gerekiyor tüm paracıklarım onlara gitcek

bu saatte mi valla dayak istiyolar

Çocuk varsa anlamaz canım kı laftan ama söyle istersen bi konus kadınla bakalım dıkkat ederler belkı

şimdilik çeyize ara verdim canım nişan kısmına adapte olmam gerekiyor tüm paracıklarım onlara gitcek

kız cocuk saatten ne anlasın durdan yapmadan anlamıyolar bızzat bızım ust katımızda var ama kadın baglayamaz sonucta gercı kıyamam bzde bısey demıyruz cok samımı komsumuz ama kucuk cocuksa anlamaz Ama kadın supurge olayına dıkkat etsın uyarmalı bence

çocukta bi yere kadar kuzum bizim alt katta vardı sinirden ağladığımı biliyorum hele vize final haftası filan hiç çekilmiyolardı bide evde çocuk yoksa insan gürültüye alışık olmuyo ki halamın torunları var mesela çok seviyorum sıpaları ama 2 saat sonunda benim devreler alt üst oluyo

Çocuk varsa anlamaz canım kı laftan ama söyle istersen bi konus kadınla bakalım dıkkat ederler belkı

Ev sahibim.. Hep böyleler ya.. Çocukları çok yaramaz, adamla kadın da vurdumduymaz. Nasıl diycem ki böyle bir şeyi..

Tahammul derecesıne baglı tabı canım benımde tepemın attıgı oluyo kıcam dıyorum gorunce kıyamıyorum

Canım bizim altımızda dedemler oturmasına rağmen annem sürekli uyarırdı bizi ve öyle yetiştirdi, şimdi dubleks evimiz altta kimse yok ama ben her zaman dikkatli yürürüm. Bunlar ana baba çocuk bir merdiven çıkışları var ki dünya yıkılıyor sanırsın. Adamla kadın da güm pat zaten kendileri.. Gece 12de duvar deldiklerini, mobilyaları güm güm vura vura yer değiştirdiklerini biliyorum. İnsan dikkat eder ya..

ooo bunlar iyice arsızmış canım uyar bence olmaz öyle sinir olur insan

off çok sinir bozucu durum tatlım ya ev sahibinse birşey de denmez ya kendi anlaması lazım değil mi

Ne güzel canım, sayılı gün çabuk geçer. Keşke benim de sayılı günlerim olsaydı, ne kadar olduğu farketmez sadece sayabileceğim bir gün iyi olurdu.
Olcak inşallah canım beraber saycaz burda hiç merak etme çok yakında olur inşallah :) Bu düğn.comda sıkıntı var 7 ay 4 hafta 1 gun nasıl bı sayac 4 hafta 1 ay eder zaten hala dusmemıs kı 8 aydan 1 ayı haftaya cevırıp kandırmaya calısıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…