Dünn ek ders yatmış bitirmek gerekGünaydın canım ayyy ne güzell Allah analı babalı büyütsün süt kokuyodur o şimdii benim yerimede öp :) İlkler güzeldir git tabii
Aman canımm hasta olmada Allah korusun :)
Ohh oh maşallah vaktim yok diyosun napıcam diyosun ama herşeyide yapıyosun canım
Uyandırsın tabii uyulucak zaman var uyulmucak zaman var
Maşallah maşallah paran kaldı mı bari
kaç tane hazırlıycaksın canım :)
Az önce anıl piaff networking e üye oldum. Katalogta güzel şeyler var. Hem kendim ucuza alcam hem de satış yapıcam. Satış yapmasam da olur kendim alayım yeterKızlarrr napıyosunuzz
Az önce anıl piaff networking e üye oldum. Katalogta güzel şeyler var. Hem kendim ucuza alcam hem de satış yapıcam. Satış yapmasam da olur kendim alayım yeter
yeter canım bende 50 tane hazırladım ama isteme için minik kavanozları 25 adet sipariş vericem o gün çok kalabalık olmaz :)50 adet düşünüyorum ama yeter heralde :) Sence ?
Müzikli olmıcak kuzum ama kına gecemde planım oBütün dualar seninle. Sakın oturma bol bol döktür
AmiiiiiinnnnnnnnnnnnAllah razı olsun canım çok teşekkür ederim, seninde nişanın şimdiden hayırlı, uğurlu olsun inşallahhh..Allah herşeyi gönlüne göre yaşamayı nasip etsin (Amin)Allah tüm sevdiklerimizi ,kötü olan herşeyden korusun
Sağolun kuzucuklarımcanım benim..dualarımız seninle
sen yaptın kuzucum baş harfleride olmasın amannnn :)Kızlar selaaammmmmm dün gece 5te yattım 5e kadar 2 pasta ve sadrazam lokumuyla uğraştım. Pastanın birini şeker hamuruyla yapacaktm zaten bizim keseceğimizi diğeri düz pasta.. Süper oldu bence görüntüsü keki kreması şahane amma velakin üzerine baş harflerimizi yazmaya cesaret edemedim çünkü bozulacak eminim neyse sonuçta düz bi pasta oldu baş harfsiz
yeter canım bende 50 tane hazırladım ama isteme için minik kavanozları 25 adet sipariş vericem o gün çok kalabalık olmaz :)
sonra karanfilseven goş daçmin kolileri kaldıramıyom dersinOnu bilemiyorum işte
ayrı ayrı yolladılar canımCaım trendyoldan ayrı kampanyalardan ürün alınca birleştiriyor mu yoksa ayrı mı yolluyorlar?
Kızlar selaaammmmmm dün gece 5te yattım 5e kadar 2 pasta ve sadrazam lokumuyla uğraştım. Pastanın birini şeker hamuruyla yapacaktm zaten bizim keseceğimizi diğeri düz pasta.. Süper oldu bence görüntüsü keki kreması şahane amma velakin üzerine baş harflerimizi yazmaya cesaret edemedim çünkü bozulacak eminim neyse sonuçta düz bi pasta oldu baş harfsiz
bazen nişanlım geliyo benim de çok gzel bişeyAma yinede çok güzel ibişe:)
yeni yıl diye mi erken yatırmışlar canımDünn ek ders yatmış bitirmek gerek
bize satarsın kızAz önce anıl piaff networking e üye oldum. Katalogta güzel şeyler var. Hem kendim ucuza alcam hem de satış yapıcam. Satış yapmasam da olur kendim alayım yeter
inşallah herşey iyi geçer canımKızlar selaaammmmmm dün gece 5te yattım 5e kadar 2 pasta ve sadrazam lokumuyla uğraştım. Pastanın birini şeker hamuruyla yapacaktm zaten bizim keseceğimizi diğeri düz pasta.. Süper oldu bence görüntüsü keki kreması şahane amma velakin üzerine baş harflerimizi yazmaya cesaret edemedim çünkü bozulacak eminim neyse sonuçta düz bi pasta oldu baş harfsiz
bizimde arada bir hafta olcak bence saçma olmaz ama sen bilirsin canım :)İsteme günü için kahveleri iptal ettim sanırım ben :) Çünkü ertesi gün nişan olucak ya mantıksız olur sanki?
Allahtan şart değil o baş harfler herkes bizim nişanımız olduğunu biliyorsen yaptın kuzucum baş harfleride olmasın amannnn :)
resmi var mı merak ettim valla :)
ellerine sağlık bu arada :)
sevgiliAllahtan şart değil o baş harfler herkes bizim nişanımız olduğunu biliyorVar da canım şimdi yükleyemicem akşam inşallah yüklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?