Allah bozmasın canım ne güzel uzun ilişkiler iyi ama artık aynı evde yasamak ıstyorm ben yahu :)Biz de sevgilimle 9 yildir tanisiyoruz. Birbirimizin ilk askiyizama 2 sene önce basladik tekrar
Ayy çok güzel olur kiiAllah bozmasın canım ne güzel uzun ilişkiler iyi ama artık aynı evde yasamak ıstyorm ben yahu :)
Belkide bu yüzden bebek istiyoruzdur kız biz doymusuz artık bırbırımızeAyy çok güzel olur kii
İnsallah o gunlerde gelir bi an once kuzum :)Allah bozmasın canım ne güzel uzun ilişkiler iyi ama artık aynı evde yasamak ıstyorm ben yahu :)
İnşallah hayatım valla dört gözle beklıyorum artık bende :)İnsallah o gunlerde gelir bi an once kuzum :)
Belkide bu yüzden bebek istiyoruzdur kız biz doymusuz artık bırbırımızeGecen söyledım senle evlenmekten daha cok istiyorum ben belkide senden bebegım olmasını dedım e bende öyleyım diyo
bende istiyooom bende bendeeBelkide bu yüzden bebek istiyoruzdur kız biz doymusuz artık bırbırımızeGecen söyledım senle evlenmekten daha cok istiyorum ben belkide senden bebegım olmasını dedım e bende öyleyım diyo
Allah isteyen herkese nasip etsin tatlım tez zamanda :)bende istiyooom bende bendee
Aşkla kullan canımKızlar Anıl Piaff tan ilk siparişimi verdim, çeyiz için aldıklarımı paylaşıyorum sadece..
Eki Görüntüle 1353228 Eki Görüntüle 1353229 Eki Görüntüle 1353230 Eki Görüntüle 1353231
Bana pantolonlaronı da güvenmemiş olabilir:)vayy aferim enişteye
bende istiyooom bende bendee
Allah isteyen herkese nasip etsin tatlım tez zamanda :)
İnşallah Allah nasip etsındeSizi burdan doğruca doğum topiclerine alıyoruz.
canım güvenilir dimi?Canım üye oldum Anıl Piaff Networking e.. Satış yapılıyor ya katalogla, geliş fiyatından aldım yani..
Anıl gallipoli piaff ve daha pek çok marka satılıyor canım, zaten bunlar hepsi bilindik markalar, kullandım da şahsen, kaliteli..canım güvenilir dimi?
Bi de daha önce bi şey aldın mı hiç hani kalitesi nasıl ne biliyim iade konusunda sorun yaşanır mı? birkaç şey beğendim ben de. başka nerden bakabilirim, pijama / gecelik istiyorum ama istediğim gibi bulamıyorum her yerde
hmm bakayım o zaman, fiyatları uygun çünküAnıl gallipoli piaff ve daha pek çok marka satılıyor canım, zaten bunlar hepsi bilindik markalar, kullandım da şahsen, kaliteli..
İİnsallah oda olur bigun :))Sizi burdan doğruca doğum topiclerine alıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?