- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
lisede turizm okudum mutfaktaydım az çok bişey biliyorum :) ama okul kurs seminer iş güç gez toz derken eve vakit kalmıyo ki annemde sagolsun aman kızım okuyo bide evde yorulmasın derdinde bana bişey bırakmıyo sagolsun ondan böyleyim teori tamamda pratik pek yok bende
ilk resim küçük ya görmemişim :)
o beyaz detaylar var ya canım tam net belli olmuyo resimde... bence o kısımlarıda gülle kapat o şekilde çok daha zarif durur bence :)
bende yükselti ve makası aldım çok hoşuma gittiler ama tepsi kısmı biraz muallak kaldı ya
evet kuzum kesinlikle böyle çok daha zarif duruyor o detay sadece bi köşede var ya eksik görünüyor ama şimdi kapatınca şahane oldu :)Eki Görüntüle 1354592 Bunun gibi mi canım
çok güzel tatlım renk kattın mı tamamdırEki Görüntüle 1354556 Kendisi nişan tepsim olur Eki Görüntüle 1354556
evet kuzum kesinlikle böyle çok daha zarif duruyor o detay sadece bi köşede var ya eksik görünüyor ama şimdi kapatınca şahane oldu :)
çok güzel tatlım renk kattın mı tamamdır
bilmiyorum ki canım ama slikonla yapışır heraldeBenimde gözüme orası battı zaten, sence silikon ile yapıştırabilir miyim?
bu çok kötü olmuş canım ama üzülmekızlar çok kötüyüm ya nişanlım şubatta atamayla gelsin diye nikah yaptık uğraştık hayal kurduk şimdi askerde diye tayin isteyemiyor ve hangi şehirde yaşayacağımız düğünden sonra belli olacak
bencede bu haliyle güzel, birde kurdeleylede deneybilirsin. tepsideki o beyaz kısmın malzemesi nedir?Benimde gözüme orası battı zaten, sence silikon ile yapıştırabilir miyim?
Bende yükselti ve makas almadım henüz :) Tepsiye karar mı veremedin?
yükseltiler aynalıysa aynalı tepsi kullan bence canım...ya aslında annem bana sormadan bi tepsi almış,bende daha onu kırmak istemedim,tepsi olarak onu kullanırım dedim ama biraz büyük geldi banabaska bi tepsi var evde eskilerden,onun da bazı kısımlarında küçük pas var.yükseltiler üzerine konunca kapanır mı bilmem bakalım artık olmadı o büyük tepsiyi kullanıcam
evet tatlım ya hiç bir eşya alamıcaz yaza kadarbu çok kötü olmuş canım ama üzülme
her işte bi hayır vardır canım ya birikim yaparsınız bu arada :)evet tatlım ya hiç bir eşya alamıcaz yaza kadar
kızlar çok kötüyüm ya nişanlım şubatta atamayla gelsin diye nikah yaptık uğraştık hayal kurduk şimdi askerde diye tayin isteyemiyor ve hangi şehirde yaşayacağımız düğünden sonra belli olacak
bencede bu haliyle güzel, birde kurdeleylede deneybilirsin. tepsideki o beyaz kısmın malzemesi nedir?
ya aslında annem bana sormadan bi tepsi almış,bende daha onu kırmak istemedim,tepsi olarak onu kullanırım dedim ama biraz büyük geldi banabaska bi tepsi var evde eskilerden,onun da bazı kısımlarında küçük pas var.yükseltiler üzerine konunca kapanır mı bilmem bakalım artık olmadı o büyük tepsiyi kullanıcam
yükseltiler aynalıysa aynalı tepsi kullan bence canım...
Yükseltiler kapatıyorsa bencede onu kullan..Diğeri çok mu büyük ?
sizin isteme olmuş muydu canım? olmadıysa o tepsiyle kahve sunsan yada kurabiye filan yapcaksan kurabiyeleri dizip sunabilirsin :)büyük ya bayaevet aynalı ama şimdi heves etmiş almış onu kırıp başka tepside almak istemiyorum yoksa ben yükselti aldığım yerden onu da alacaktım bakalım artık bi formül buluruz inş halledemezsekte en azından yükselti ile makas içime sindi,hatıra kalır derim napayım
sizin isteme olmuş muydu canım? olmadıysa o tepsiyle kahve sunsan yada kurabiye filan yapcaksan kurabiyeleri dizip sunabilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?