- 20 Temmuz 2012
- 2.407
- 314
- 373
ne güzel bunları duymak valla ön yargılıydım birazcık kullananlardan böyle güzel şeyler duymak çok hoş :)Ben başka kap almayacağım canım, bunlar güzel, peyniri falan çok uzun süre saklıyor. Evet şeker kap bunlar :)
canım benim çok sevindim ne kadar güzel ya mutluluklar inşaallahAy Allah'a bin şükür hiçbir aksilik çıkmadı süperdi herşeyyyyyyyyyy başlıyorum. Saat 4te kuzenimle kuaföre gittik ben manikürle maklyaj yaptırdım makyajımı tam nasıl istediğimi anlattım kızda sağolsun anladı o kadar doğal ve güzel olmuştu ki makyajım her zaman yaptığımdan bi tık daha koyuydu süperdi çok şükür yaaa en korktuğum konu buydusonra mekana geçtik teyzem ve kızları dışında kimse yokttu onlarda merdiveni sandalyeleri süslüyorlardı falan onlara biraz yardım ettim ve üst kata çıktım giyineceğim yere giyindim belki 1-1,5 saat yalnız başıma herkesin gelmesini bekledim aşağıda iş yapıyorlar benim yanıma da kimse çıkamıyor falan ara ara bikaç kez yoklamaya geldiler o kadar Allahımmm unutuldum yukarda neyse heyecanımı da tarif edeyim midem boğazımdan çıkacak gibiydi bekleyiş sırasında. Hatta plan yapıyordum midem bulanıp kusacak olursam (çok afedersiniz) nereye gidebilirim lavabo nerde falan o derece heyecanlıydım. Sonra tabi çoookkk uzun süre yalnız kalıp beklemekten sıkılmaya başlayınca heyecanda yavaş yavaş azaldı çook şükür resmen baya heyecanım azalınca sevdiceğim yanıma geldi. Kuzenim (kendisi fotoğrafçıdır tabi amatör ama kursa falan gitti neyse ) geldi ikimizin fotosunu çekti sonra bizi videoya alarak aşağı indik tabi alkışlarla bi baktık herkesin elinde telefon belki 20 kişi videoya aldı bizi yüzüklerin takılacağı yere geçtik belki 10 dakika boş boş bekledik yüzükler takılana kadar ama herkesin işine geldi millet süzdü bizi kameraya aldılar foto falan sonra sevdiceğimin dedesi ile bizim bi yakınımız geldi ikimize de onlar yüzükleri taktılar benim yakınım konuşma yaptı dedemiz de çok güzel dua yaptırdı. kurdela kesildi falan sonra takılar başladı foto faslı falan aile aile olarak sonra bizim masaız özeldi tabi oraya geçtik ve benim pastamı kestik biraz daha poz verip oturduk. Sonra servisler başladı millet aşık oldu pastama görüntü+tad mükemmeldi (hiç mütevazi olamıcam ) pastaneden aldığımızı sandı millet neyse foto yüklerim gelincikler, sonra ikramlar başladı işte sevdiceğim yemeden erkeklerin tarafına gitti ben full kendi masamda yalnız oturdum (forever alone ) küçük kuzenim var 3,5 yaşında aşkımız ailecek neyse papyon falan takmışlar ona da onu yanıma oturttum damadı simgeleyen küçük şey onunla oturdum bir süre sonra kuzenler geldi oturdular tebrik etmeye gelenler oldu, biricik eltim ve küçük teyzemiz (yani sevdiceğin teyzesi) ikisi birlikte karşıma oturdular onlar yarım saat falan oturdular çok şükür ve sohbet ettik baya. İkramlardan sonra çay servisi yapıldı. Sonra edirneden gelenler yavaş yavaş gitmeye başladılar bende yolcu ettim onları. 3te 1i falan gitti misafirlerin bende tek tek masaları gezdim oturdum sohbet ettim misafirlerle falan. Sonra yavaş yavaş onlarda gitti biz bize kaldık bizde toparlanıp çıktık. Kızlar bir bohça geldi offffffff bide ben sevmem böyle şeyleri (tabi geldikten sonra çok hoşuma gitti de neyse ) foto atarım ama 5/6 parça falan. Çiçeğim orkide tam isteidğim gibi, çikolatalarda özel yapım onu da ben çok beğenmiştim annesi biliyor sevdiceğin onlarda almışlar. hala bohçaları açmadık önümüzde ki hafta sonu teyzem halam yengelerim gelecekler onlarla açacağız. Böyle işte resimde yüklemeye çalışayım şimdi
Korkmadan alabilirsin :) ben bi sürü aldım çpk memnunuz cünkü evdede kullanıyoruz facede bi sayfadan almıstım ben :)ne güzel bunları duymak valla ön yargılıydım birazcık kullananlardan böyle güzel şeyler duymak çok hoş :)
hepsi birbirinden güzel canımKızlar foto da yüklüyorum pazar pazar pek kimse yoktur ama akşam görürsünüz inşallah
Eki Görüntüle 1353585 Eki Görüntüle 1353586 Eki Görüntüle 1353587 Eki Görüntüle 1353588 Eki Görüntüle 1353589 Eki Görüntüle 1353590 Eki Görüntüle 1353591 Eki Görüntüle 1353592 Eki Görüntüle 1353593 Eki Görüntüle 1353598
aramıza hoşgeldin canım herşey gönlüne göre olur inşaallahHerkese merhaba...Ben de 2015 gelini olacağım inşallah...Ailelerimiz bir araya gelip isteme olacak yılbaşından sonra...İnşallah adım adım herşeyimi paylaşırım....2015 de gelin olmayı istiyordum rabbim nasip eder hayırlısıyla
Hoşbulduk amin inşallah cümlemizinaramıza hoşgeldin canım herşey gönlüne göre olur inşaallah
canım ben sanalpazar.comdan aldımTupperzeynep yazani cok goruyordum yorumlarda ilk ona baktim zaten umredeymis. Bide fiyatlar farklilik gosteriyor. Bu sera seti alirsam 5li olanini alayim dedim almisken 65tl falan yaziyordu. Antartika da oyle bisey galiba.
Kahvaltilik icin olan hangisi canim?
hayırlı uğurlu olsun canımKizlaaar biz bugun yuzuk siparisimizi verdik altinbasa
canım nasıl oldunKızlar bende pek iyi değilim. Ailesi ayrı bi sorun kendi apayrı bi sorun. Biraz kafamı dinlemeye karar verdim. Düğüne çok az kaldı ama içimdeki bi ses hepsini sil at diyo. O yüzden bi kaç gün onla da görüşmeyecem ve kararımı verecem. Sonucu size haber ederim.
günaydın canım:)Sagolasin canimcimbenimki de sari orda tektasla birlikte denedim siritmadi cunku tek sira tas var icinde. Birbirini kombinliyor. Tam istedigim gibi oldu icime sindi. Herhalde bakmadigim yuzuk kalmamistir. Hatta yillardir istedigim yuzukten bile vazgectim yakistiramadim. Senin begendigin hangisi gostersene bide denedin mi elinde gordun mu?
Bu arada bisey ogrendim. Altinbastan pirlanta alirsan hic deger kaybetmiyormus, bugun 5bine aldin diyelim sonra degistirip herhangi bisey alabiliyormussun ayni degerde. Ben ilk tek tasimi vermem de vermek isteyenler oluyormus,bestas falan aliyorlarmis yerine. Birde alyansin rengini istersem gidip degistirebiliyormusum. Taslar da omur boyu garantili
Günaydın gelinciklerrr
günaydın kızlar :)Günaydınnnn :)
günaydın canım 2 katlı yaparsam çökmemesi için ne yapmak lazım ki? yada büyük tek katlı mı yapsam:)Günaydın :) pastadan bahsedince uzmanlık alanım olunca sessiz kalamadım :) hiç yapmadıysan iki katlı yapmanı tavsiye etmem çünkü emin ol bu resimlerdekiler gibi durmayacak ve moralin bozulabilir. Çünkü iki katlı yapmak cidden zordur, pandispanyanın çökmesini engellemek falan ciddi bir iştir. Ama görüntü olarak güzel duruyor dersen. Straforlar var maket pasta yapılan alt katını o şekilde üst katını normal pasta yapmanı tavsiye ederim. Ayrıca kesinlikle pastada normal krema kullanmaman laızm şeker hamurunu eritir.
@CHRKSSNGHN senide tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inş. Elbisende çok yakışmış buarada :) pasta içinde ayrıca tebrik ederim :)
şu kurabiye yapımı çok emek istiyoo püf noktasını bilen varsa bizede söylesin sinir bozucuu bişiigünaydın canım 2 katlı yaparsam çökmemesi için ne yapmak lazım ki? yada büyük tek katlı mı yapsam:)
bide kurabiye yapmak istiyorum ama nedense ilk denemem olmadı kurabiyelerin bazıları piştikten sonra ya büyüdü yada küçüldü
ben nette biraz araştırdım canım kullanılan her malzeme oda sıcaklığında olmalıymışşu kurabiye yapımı çok emek istiyoo püf noktasını bilen varsa bizede söylesin sinir bozucuu bişii
İki katlı dediğim gibi biraz profesyonel işi, katlar tek tek kaplanıyor, pastaların arasına ağırlığı taşıması için çubuklar konuluyor yada üst kat için altlık konuluyor falan, ondan sonra katlar birleştiriliyor. İlla katlı istiyorsan dediğim gibi birazını maket yap. Ben kendi nişan pastamı çok katlı istiyordum ve evdede misafirler falan olacaktı son 2 günde yapamayacaktım oyüzden ben kendime kesmek için maket pasta yapmıştım. Kurbariyelerin büyümesi küçülmesi bir çok sebepten olur. Kullandığın yağla alakalı olabilir, fırınla alakalı yada pişirme sürenle, hamuru bekletme sürenle.günaydın canım 2 katlı yaparsam çökmemesi için ne yapmak lazım ki? yada büyük tek katlı mı yapsam:)
bide kurabiye yapmak istiyorum ama nedense ilk denemem olmadı kurabiyelerin bazıları piştikten sonra ya büyüdü yada küçüldü
o zaman pastayı tek katlı büyük yapmak mantıklı olan kısmı sanırımİki katlı dediğim gibi biraz profesyonel işi, katlar tek tek kaplanıyor, pastaların arasına ağırlığı taşıması için çubuklar konuluyor yada üst kat için altlık konuluyor falan, ondan sonra katlar birleştiriliyor. İlla katlı istiyorsan dediğim gibi birazını maket yap. Ben kendi nişan pastamı çok katlı istiyordum ve evdede misafirler falan olacaktı son 2 günde yapamayacaktım oyüzden ben kendime kesmek için maket pasta yapmıştım. Kurbariyelerin büyümesi küçülmesi bir çok sebepten olur. Kullandığın yağla alakalı olabilir, fırınla alakalı yada pişirme sürenle, hamuru bekletme sürenle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?