2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın :) güle güle kullan gelecek ürünleri :) bendede aynı şey oluyor ama bazen maddiyat buna izin vermiyor :p
işe girdim diye galiba benimde daha maaşımı bile almaıdm ama işte alasaım her yeri doldurasım geliyo teşekkür ederim canım benim:oops::)

Bende öyle düşünüyorum ya alabildiklerimi alıyorum
kıyamamm ben ona :KK68::KK68::KK68: Hergün bişey alma hissi bendede var ama kredi kartı borcunu gördükten sonra uctu gitti bi anda :KK70:
böyle olması cimri olmadığını da gösterir demi kuzum bundan tartışıyoz sinir etme beni bak diye :KK19: işte o borç hiç olmayasıca borçç :KK62:

işe girdim diye galiba benimde daha maaşımı bile almaıdm ama işte alasaım her yeri doldurasım geliyo teşekkür ederim canım benim:oops::)

böyle olması cimri olmadığını da gösterir demi kuzum bundan tartışıyoz sinir etme beni bak diye :KK19: işte o borç hiç olmayasıca borçç :KK62:
Bencede canım aksine çok ince düşünüyosun çok güzel bu :) Ne borcu canm sıkma canını borc herkeste var

günaydın kızlar.

greenandblue greenandblue cnm sen benim msjın altına yazmamıssın sanırım msjı o yüzden alıntılayamadım burya.evet ben de istemiyorum gelinliğimi giymek ama benimde sadece ailem dışında başka memlekette ki düğüne akrabam gelemez.belki 1 ya da 2 kişi.ama kuzenlerim fln beni de gelinlikle görsün isterim.fotolarla olmaz sadece ya :( kirlenme konusuna gelince kirlenmiyormuş,yapan arkadaşlarıma sordum,yani uçları tabi toz oluyordur ama belli olmuyormuş dert etme dediler.ben aslında bindallı giymeyi pek sevmiyorum.gelinlikten sonra kısa kırmızı bi abiye elbise ve basıma taç düşünüyordum ama gelinliğin arkasına elbise hiç olmaz basit olur,giyersen bindallı giy dediler.bilemiyorum bakalım.sanırım senle düğünümüz yakın tarihlerde olur,o zmn beraber fikir alısverişi yaparız artık senle :D

günaydın kızlar.

greenandblue greenandblue cnm sen benim msjın altına yazmamıssın sanırım msjı o yüzden alıntılayamadım burya.evet ben de istemiyorum gelinliğimi giymek ama benimde sadece ailem dışında başka memlekette ki düğüne akrabam gelemez.belki 1 ya da 2 kişi.ama kuzenlerim fln beni de gelinlikle görsün isterim.fotolarla olmaz sadece ya :KK43: kirlenme konusuna gelince kirlenmiyormuş,yapan arkadaşlarıma sordum,yani uçları tabi toz oluyordur ama belli olmuyormuş dert etme dediler.ben aslında bindallı giymeyi pek sevmiyorum.gelinlikten sonra kısa kırmızı bi abiye elbise ve basıma taç düşünüyordum ama gelinliğin arkasına elbise hiç olmaz basit olur,giyersen bindallı giy dediler.bilemiyorum bakalım.sanırım senle düğünümüz yakın tarihlerde olur,o zmn beraber fikir alısverişi yaparız artık senle :D

Günaydın canım :)

Bende bindallı giymek istemiyorum ama sanırım gelinlikten sonra elbise olmaz basit olur, arkadaşların haklı yani..o kabarık tarz da değilde daha sade olan modellerden giyeriz bizde :) Kirlenmeme konusuna çok sevindim ya.Ben abimin düğününde uzun bir elbise giymiştim..etekleri bildiğin çamur olmuştu..Fotoğraf çekiminden sonra eve gelip eteklerini yıkamıştı annem :)
inşallah öyle olmaz..Kuru temizleme 1 günde halledemez mi ki?

Günaydın canım :)

Bende bindallı giymek istemiyorum ama sanırım gelinlikten sonra elbise olmaz basit olur, arkadaşların haklı yani..o kabarık tarz da değilde daha sade olan modellerden giyeriz bizde :) Kirlenmeme konusuna çok sevindim ya.Ben abimin düğününde uzun bir elbise giymiştim..etekleri bildiğin çamur olmuştu..Fotoğraf çekiminden sonra eve gelip eteklerini yıkamıştı annem :)
inşallah öyle olmaz..Kuru temizleme 1 günde halledemez mi ki?

evet ztn hayatta o kabarıklardan giymem :) hayatta giyeceğim tek kabarık şey gelinlik kiiii onu bile prenses model düşünmüyorum bana çok abartı geliyor.o düz modellerden kiralarım galiba.kış olmadığı sürece bence çamur olmaz ama kuru temizleme halleder tabi.gelinliği aldıgın yerden gerekirse ona göre konusursun,onlara götürürsün onların kuru temızlemecisi halleder.bak arkadasımın kınasında ucları tozlanmıs,annesı gelinliğin uçlarını yıkamış elinde hatta düğünde de hiç öyle kırısık fln durmamış :D ama dediğim gibi kuru temizleme bence bikaç saatte bile halleder.sadece uçlarını ztn temizlese yeter

evet ztn hayatta o kabarıklardan giymem :) hayatta giyeceğim tek kabarık şey gelinlik kiiii onu bile prenses model düşünmüyorum bana çok abartı geliyor.o düz modellerden kiralarım galiba.kış olmadığı sürece bence çamur olmaz ama kuru temizleme halleder tabi.gelinliği aldıgın yerden gerekirse ona göre konusursun,onlara götürürsün onların kuru temızlemecisi halleder.bak arkadasımın kınasında ucları tozlanmıs,annesı gelinliğin uçlarını yıkamış elinde hatta düğünde de hiç öyle kırısık fln durmamış :D ama dediğim gibi kuru temizleme bence bikaç saatte bile halleder.sadece uçlarını ztn temizlese yeter

Gelinliği burdan alıcam, ordan bulurum artık kuru temizleme..Daha şimdiden neleri düşünüyorum :) Senin düğün tarihi belli oldumu ?

Gelinliği burdan alıcam, ordan bulurum artık kuru temizleme..Daha şimdiden neleri düşünüyorum :) Senin düğün tarihi belli oldumu ?

yok cnm henüz sözlüm gelmedi,Ocak ayında gelecek o zmn bakıcaz artık salonlara.gönlümüzden geçen yaz sonu ama bakalım artık.

Love01 Love01 gunaydin kuzum whatsapptan at bekliyorum :)
greenandblue greenandblue nasılsın canimm ?@karanfilseven canımm sna yine msj attim instagrmdan :)
Kızlar benim arkadasimda oyle yapti kinada gelinlikle cikti ilk dansi yaptilar sonra gidip bindallisini giydi.

attım cnm.

Love01 Love01 gunaydin kuzum whatsapptan at bekliyorum :)
greenandblue greenandblue nasılsın canimm ?@karanfilseven canımm sna yine msj attim instagrmdan :)
Kızlar benim arkadasimda oyle yapti kinada gelinlikle cikti ilk dansi yaptilar sonra gidip bindallisini giydi.

İyiyim canım sen nasılsın? Sana birşey sorucam ben, nişan hediyelikleri için stickerları hangi programda yapabilirim, yada yapabilir miyim :)

Günaydın kızlar

Günaydın güzel gelincikler :D:KK68:

Günaydın kızlar:D:D

Günaydın güzeller :KK72::KK74:

herkese günaydın kızlar lapa lapa kar yağıyor şoktayımm :)
2013 ün ilk kar yağışına sevgilimle beraber yakalanmıştık sinemadan çıktığımızda :)

kınada gelinlik giymekten bahsetmişsiniz ben olsam kınada gelinlik giymezdim kızlar bi kere giyerim o heyecan telaş filan çok tatlıdır eşiminde o ilk heyecanı düğünde tatmasını isterim valla akrabalar beni ilgilendirmiyo :)

kınada uçuş uçus beyaz bi elbise tercih ederim arkasından kaftan yada bindallı :)

Back
X