- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248
Huhuuu hoşgeldinnnn :)huhuuu ben geldim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Huhuuu hoşgeldinnnn :)huhuuu ben geldim :)
Canım ilk defa senden duyuyorum kına da gelinlik giymeyi bence de hiç kına havası olmaz eş dosta gelinlikli halini göstermek içinse bunlar düğün de çekilen fotoğraflardan verirsiniz bence saçma kına da gelinlik giymek sen bilirsin tabi ki![]()
Tikkabilla canim instagramda antartika seti 55tl'ye satiyor bi hesapta. 5'li olarak. Uygun mu sence?
canım en basit bişe anlatayım. Arkadaşlara gidiyoduk anahtarın nerde dedi bende cebimde dedim duymamış sonra kendi anahtarını buldu bana kızıyo. Sonra arkadaşlarda şeker istemiş duymadım onada kızıyo. Yani düşün o duymayıncada ben suçlu oldum ben duymayıncada bu tür şeyler çok fazla. Gitcek olsam yarın dersim yok perşmbe de tatil bi cuma var onu düşünüyorum iştecuma günü kaç pazar dön, hatta ben düşünüyorum biraz da sen düşün sence evlenince biz mutlu olucak mıyız de? bu beklenti bi tek sende olmamalı ki, onun da evlilikten bi beklentisi bi mutluluk algısı olmalı. Canı istediği zaman sen onunla ilgilen eee bu mu mutluluk. Onun beklentilerini öğrenmeye yönel biraz. 1 ay kaldı dimi düğüne, çok riskli dönemler. evlenince düzelir mi sence
Canım maddiyat anlamında biz ev alacaz çünkü 1000 lira kiraya oturmak çok saçma o yüzden ailelerde bizde eşya alcaz dedi. Zaten benim annem her türlü yapardı onun ailesi de üstüne düşeni yapsın istedim açıkcası. Babasında sıkıntı yok ama annesi her lafı paraya getiriyor.Benim parmaklarim kisa degil birde tirnak seklim lale olana yakin, 11numara parmak kalinligim da. O yuzden elime yakistirdim
Aslinda kalin istemiyordum ama inceler de benim istedigim etkiyi yapmadi
De facto magazasina hic adim bile atmazdim annemler bakalim deyince ben disarda beklerdim o kadar antipatik geliyordu. Ama gecenlere girdim, bi elbise begendim, bi de pijama takimi aldim cok begendim bayildim pijamaya ozellikledaha alacaklarim olacak
Bizde askim aldi, bende sana almam lazim dedim o ne oyle dedi. Sen elbiseni al o zaman dedi ben alicam onu da. Bizde erkek kiz tarafi olayi yok
Canim butun yazilanlari okudum, senin hissettiklerini anlamaya calistim. Kesinlikle haklisin ama bana bazi seyler cok yanlis geldi. Ilk sorunlar maddi oldu galiba. Aileden birsey beklenmemeli. Ikiniz de yetiskin insanlarsiniz krndi evinizi yuvanizi kurabilirsiniz. Aileleri hic karistirmadan davetiyeyi de bohcayi da yapmaliydiniz. Yanlis anlama seni yargilamak degil amacim. Farketmeni isterim, bu islerde para kimdeyse onun dedigi oluyor malesef.
Ilgi anlamindaysa erkekler boyledir demicem cunku oyle dusunmuyorum. Biz 2.5yildir birlikteyiz hala bir gozlem icindeyim. Sadece annesi hasta yatagindayken bana ilgisini veremedi. O donem anlayamadim kizdim ama suan cok pismanim, o hakliydi. Senin nisanlinin gerekcesi ne? Daha az seviyor degil bunu biliyoruz sevgisi ayni. Evlendikten sonraki duzenimiz de bu mu olacak, ben iki kisilik yalnizlik istemiyorum diyebilirsin. Ama gercekten karsi tarafin egosuna saldirmadan guzelce kendini anlatman sart. Hakkinizda hayirlisini diliyorum.
Nasıl ya, nasıl ilgisini çekmez ki? Bana ters bunlar
O geçen aldığım taytlı askılı takımı falan beğenmedi benimki.. Diğerlerini gösterdim gözü açıldı tabi, şimdi bunları beğenmiyor![]()
Canım hala taslak şeklinde.Peki taslak halinde mi canım hala son durumlardan haberim yok?
Günaydın canım. 27-28 aralıkmış bitmiş yaniBende saten almayı düşünmüyorum canım penye 6lı set alıcam cunku satenlerı gordukce tek tek alıyorum zaten dayanamıyorum :)
Canım malesefkı sevgı her sorunu asmaz ama annesı bıldıgın kaynana modelıymıs yanı su anlatılan kaynanalardan duyduklarımızdan..Buna sen karar verceksın ömür gecırebılcekmısın oturup dusunceksın.. Bide bı mesajında akşama kadar her dediğini yaptım akşam yoruldm diynce surat astı yazmıssın. Sonucta sende calısıyosun hazıra alıstırma.. Ben dıyorum nısanlıma mesela senın arkanı toplamam kendın toplıcaksın dagtyosan dıye ustunden cıkardgnı egılıp alıversn bı zahmet mesela kucuk seyler belkı bunlar ama alıstırırsan yorar senı..
Eveeeeet benımkınede buyrun gelın beklerım
Ayy canım cok sağol cevap verdıgın ıcın.. Ne zamana kadar devam edıyodu bılıyomusun dıcektım sıtesnde goremedmde..
Ne utanmasıymıs o ask olsun hatunPaylaş bende bugün beğendıgm ve alcagm jartıyer takımını gosterym sana
![]()
cnm evet benim akrabalarım düğünde olmayacak onlar beni gelinlikle görsün diye.aslında çok yapılıyor,kınası ve düğünü ayrı şehirlerde olan yüzde doksan kişi böyle yapıyor kendi akrabalarıda görsün diye.fotolardan görmek ile canlı görmek aynı olmaz sonucta.haa benimde cok hosuma gitmiyor ama akrabalarımda teyzemler fln görsün isterim canlı canlı.ztn girişte gelinlikle gelip bi süre sonra değişiyorsun da,abiye mi giymeliyim o kısımda bindallı mı onu bilemiyorum[/QUOTE
Günaydın kuzu, seninle aynı dertten müzdaribiz vallahi..Benimde istanbul da kınam olacak kısmetse, ve bende gelinlik giymek zorunda kalıcam..Çünkü benim birçok akrabam zaten istanbula gelecek düğün için, birde o kadar kişi diğer şehirdeki düğüne gelemez diye giymek durumundayım.Ahhh bana kalsa, burda nikah yaparım, kına gecesi yapıp bindallı giyerim , ama annem izin vermiyor.Benim kafam karıştı şimdi, ben burda perşembe günü kına yapıcam mesela, cumartesi de diğer düğüne gidicem (sen şehiri biliyorsun) ama burda giydiğimde o gelinlik kirlenirse nasıl temizleme yapılacak, yetişmezki..bunu da erkek arkadaşım soktu kafama , ben hiç böyle düşünmedim![]()
canım bence pahalı ben sanalpazardan alıyorum çünkü bak http://www.sanalpazar.com/urunalin_...-.205-.20Li-.20Set][1opr=O__ofbprc__otASC__s0Tikkabilla canim instagramda antartika seti 55tl'ye satiyor bi hesapta. 5'li olarak. Uygun mu sence?
Canım almadıysan bi sor kaç ml olduğunu 4lüsünü 30 a satıyolar 400 mlTikkabilla canim instagramda antartika seti 55tl'ye satiyor bi hesapta. 5'li olarak. Uygun mu sence?
Günaydın :) güle güle kullan gelecek ürünleri :) bendede aynı şey oluyor ama bazen maddiyat buna izin vermiyorbugün kahvaltı takımım gelcek yoldaymış ve bu hafta pentiden ev terliği alcam defactodan da pijama alcamm önümdeeki alcaklarım bunlar kızlar hergün bugün ne alsamdiye düşünüyorum sizde de oluyomu![]()
Bende öyle düşünüyorum ya alabildiklerimi alıyorum kıyamamm ben onabugün kahvaltı takımım gelcek yoldaymış ve bu hafta pentiden ev terliği alcam defactodan da pijama alcamm sevgilim diyo ben alcam onların hepsini sana bende istemiyorum ona yüklemek öyle kötü hissediyom kendimi önümdeeki alcaklarım bunlar kızlar hergün bugün ne alsamdiye düşünüyorum sizde de oluyomu![]()