- 20 Temmuz 2012
- 2.407
- 314
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben anneme syletsem babam kızardı :)ben anneme söylettim babamla daha tanıştırmadım nişan olana kadar da düşünmüyorum tanıştırmayı ama biliyooo ve çok anlayışlıdır kendisi çokta mutlu oluyo mutluluğumu görünce :)
Canım biz birbirimizi teselli edelim bari , yapacak başka birşey yok![]()
pat diye sylemekten başka yoluda yok ki canım yani bi an cesaret gelcek ve konuşulcak bu konubabam sadece konuştuğum birinin duğunu biliyo ama öyle pat diye söylersem olmaz babamla aramdaki ilişki sıkı fıkı değil ciidilik var
Ayy benimde öyleydi ya bizimde aramızda bi ciddilik vardır hep biraz sinirlidir hatta annem söylemişti babama konuyo ama etkili olmadı ve ben hayatımda ilk defa babamla böyle konustum diyebilirim ama iyikide konusmusum çok şükür herşey iyi bi cesaretle konuş canımbabam sadece konuştuğum birinin duğunu biliyo ama öyle pat diye söylersem olmaz babamla aramdaki ilişki sıkı fıkı değil ciidilik var
İnşallah canım öğle arası alacak beni yemeğe gitcez bakalım tabi bide çiçek geldi bugün. İnşallah kökten hallederiz sorunlarımızı.Gunaydin kizlar
Cok iyi yapmissin yazmakla, hayirli haberlerini bekliyoruz canimm
Aa sagol canim almadim daha, burdan alayim
Kucuk degiller boy boy 5'li set yapmislar.
aynı durumdayız ne güzel atlatmışsınız benim tek heyccanım o inş. atlatrmAyy benimde öyleydi ya bizimde aramızda bi ciddilik vardır hep biraz sinirlidir hatta annem söylemişti babama konuyo ama etkili olmadı ve ben hayatımda ilk defa babamla böyle konustum diyebilirim ama iyikide konusmusum çok şükür herşey iyi bi cesaretle konuş canım
işte ben öyle yapamam babamla öyle karşı karşıya gelip söylerken titrerim biraz ciddi adam bizimkisi :) anneme söyletsemde babam beni çağırıp sorcak elim ayağıma dolaşır benim kekelerim valla kızarırım şuan hayal ettim kızardım :)
benim hiç sormadı da sanki hiç yokmuş bilmiyomuş gibi davrnaıyo konuşamaz öyle konular benle babam bende konuşamambende anneme söyletmeyi düşünüyorum gece yatakta söylesin işte :) sonra zaten kesin babam çağırır beni yanına sorguya
Bende babamla konuştum. Babam biliyodu zaten. Dedim ki en fazla kızar dedim ve gittim konuştum annemin konuşmasından çok dha etkili oldu. Kesinlikle sen konuş arandaki ilişki ne olursa olsun sen onun kızısın bunu unutmakızlar size bir soru ilkbaharda ailelerimizi tanıştırcaz babama nasıl söylicem bilmiyorum ama :/
evet ya anın tadını çıkaralım,ne gereği var boşa düşünüp stres yapmaya![]()
haklısın en iyisi ben anneme derimki anne böyle böyle karar verdik ama ben babamla konuşucam diyim sonra akşam yemeğini döktürür güzel şeyler yaparım birde yanına sevdiği tatlıdan tatlı tatlı yiyip konuşalımmı babişko diyim Allahın yardımıyla döktüreyim :)Benim babamı dışardan gören birisi tıpkı senin gibi çekinirdi..Ama evde öyle değil..:) Ben annemi araya katmak istemedim, ne soruyorsa bana sorsun ben cevap vereyim diye düşündüm :) Öyle de yaptım..Tabi sen anneni, babanı daha iyi tanırsın..ona göre karar verirsin..Ben çok rahattım, ama hiç yüzüne bakamadım, halının desenleri inceliyordum :)
bende kahve yapmıştım zaten babam istemeden ben kahve yapıyosam kesin bi bomba patlatıcam demektirhaklısın en iyisi ben anneme derimki anne böyle böyle karar verdik ama ben babamla konuşucam diyim sonra akşam yemeğini döktürür güzel şeyler yaparım birde yanına sevdiği tatlıdan tatlı tatlı yiyip konuşalımmı babişko diyim Allahın yardımıyla döktüreyim :)
geçer canımm stress yapma sakin ol bak düğün gelicek heycan yap stres yapma canın sıkıldığında çık dolaş havada arkadaşlarınla buluş çok iyi gelir makyaj azalt sivilceler gider emin olAynen canım napalım, herşey istediğimiz gibi olur inşallah yaaaZaten stresten saç kalmadı bende, bugün doktora gidicem suratım hep sivilce oldu
![]()
haklısın en iyisi ben anneme derimki anne böyle böyle karar verdik ama ben babamla konuşucam diyim sonra akşam yemeğini döktürür güzel şeyler yaparım birde yanına sevdiği tatlıdan tatlı tatlı yiyip konuşalımmı babişko diyim Allahın yardımıyla döktüreyim :)
kışın bizi bırakma bizde nişan düğün çok bu kışşu kışı atlatalım sizinle paylaşıcam her olayı :)