Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç erteleme canım bi cesaretle söyledim ve bende baya kızardım falan ama bi şekilde seni istekli görünce kabul ediyoaynı durumdayız ne güzel atlatmışsınız benim tek heyccanım o inş. atlatrm
geçer canımm stress yapma sakin ol bak düğün gelicek heycan yap stres yapma canın sıkıldığında çık dolaş havada arkadaşlarınla buluş çok iyi gelir makyaj azalt sivilceler gider emin ol
benimde stresten atti bir kaç aydır ergenlikte bile sivilcem yoktu ya şimdi var ama bi bakıyorum yok oluyolar bir bakıyorum ''merhaba biz geldik'' diyolarBenim ruh halim manyak, bir durgunlaşıyorum diyorum daha çok zaman var, herşey olur, ertesi gün bukelemun gibi renk değiştiriyorum bir panik alıyor beniMakyaj yapmıyorum ki hiç fondoten, allık kullanmam mesela..Benim cildim problemli yaklaşık 7 yıl ergenlik sivilcelerim devam etti benim, çok güçlü ilaç kullandım öyle geçti :)
ben sadece aileleri tanıştırdım canım henüz sz nişan olmadı :)nşanlıklarınızla gelinlikleriniz kız isteme olaylarınızı anlatın kızlar öğrenmem gereken çooooook şey var![]()
ayy bitsede kurtulsak :)ayy onunda heycanı ne güzel ya :)
büyük bi serüven bekliyor seni kolay gelsin şimdiden :)baharda başlicaz işte almaya ilkbahar büyük başlangıç bizim için bende zaten yeni işe girdim borçları azaltıp almaya başlicaz annem farkında ciddi olduğumuzun
tabi o gün paylaşırım listemi :)liste yardımı isterim o gün gelince :)
İzmirlimisin canım :) bnde izmirdeyim ama burda kar yokizmire kar yağıyooo yuppiii![]()
kuzeyde kalıyom canım bende bazı yrlerde yağmıyomuş çok güzel gözukuyo yağmurşa karışık yağıyo ama :)İzmirlimisin canım :) bnde izmirdeyim ama burda kar yok![]()
greenandblue @tubbb
Love01 @karanfilseven @serp07 Ve dahaa sayamadığım canım arkadaşlarımmm
Yoğun istek üzerine kısa bir aradan sonra herkese güzel , karlı bir İstanbul'dan "Merhaba"![]()
Hoşgeldin canımmmgreenandblue @tubbb
Yoğun istek üzerine kısa bir aradan sonra herkese güzel , karlı bir İstanbul'dan "Merhaba"![]()
greenandblue @tubbb