Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim adobe illustrator kullaniyor musun onunla yaparsin :) ben onunla yapiorm yani :))
Orya canimm sonunda geldinn
sen öyle diyosanBide canım biliyorsun bende açık büfe düşünüyordum ama açık büfede biraz gün hafası var bunda ise direkt nişan ayrıca davetliler salona girdiklerinde hoş bir manzara görürler yemekleri değil bence açık büfeyi tamamen unut![]()
Canim adobe illustrator kullaniyor musun onunla yaparsin :) ben onunla yapiorm yani :))
Orya canimm sonunda geldinn
Canim ben sana yapip mail atayim ama bira yogunum haftasonu yaparim olur mu sen de alip cikartirirsn direk onu. Senn nasil bisey istedigini tarif et bana :)peki becerebilirsem, ozalitcilerde çıkarabilir miyim?
Nasilsin kuzum gorusmeyeliiCanımm hoşbuldumm![]()
ben aldım güvenilir canım sen onaylamadan para satıcıya geçmiyorGunaydin kizlar
Cok iyi yapmissin yazmakla, hayirli haberlerini bekliyoruz canimm
Aa sagol canim almadim daha, burdan alayim
Kucuk degiller boy boy 5'li set yapmislar.
aramıza hoşgeldin canım zamanla herşey hallolur gider allahın izniyleçok güzel konu olmuş buu bu yaz nişan 2016 düğün :) inşallah
şükür kavuşturanagreenandblue
tasarimcibayan @Love01
fid @serp07 Ve dahaa sayamadığım canım arkadaşlarımmm
Yoğun istek üzerine kısa bir aradan sonra herkese güzel , karlı bir İstanbul'dan "Merhaba"![]()
DüşünüyorumKarşı arsaya bir kardan adam şart olmuş :)
Nasilsin kuzum gorusmeyelii
şükür kavuşturana![]()
Oyyy kuzum benimm perdeye baş harflerinizi asabilirsin masaya fotoğraflarınızı koyabilirsin daha ağır olur o duvarda ki foto bana doğum günüyle sünneti hatırlattı ama sen bilirsin tabisen öyle diyosan
ben birazcık araştırıyım o zaman nasıl daha şık hale getirebilirim diye bi vazoya canlı çiçekler koyarım mesela :)
sepet hazırlayabilirsin şirin bi canım benim ben görümceme yaptım ç.ok beegndiiKizlar en yakin arkadasim dogum yapti hastaneye gidicem ne almam lazim? Daha sonra altinini takicam evine gidince. Simdi ne yapmam lazim.
Kizlar en yakin arkadasim dogum yapti hastaneye gidicem ne almam lazim? Daha sonra altinini takicam evine gidince. Simdi ne yapmam lazim.
o afişi istemiyorum zaten canım :)Oyyy kuzum benimm perdeye baş harflerinizi asabilirsin masaya fotoğraflarınızı koyabilirsin daha ağır olur o duvarda ki foto bana doğum günüyle sünneti hatırlattı ama sen bilirsin tabisen araştır yine aynen
Orya merak ettim tatlım sni hoşgeldin :)
İyimisin konusmak istersen dinlerim canım yapabilceğim bişey varsa:)Teşekkür ederim hoşbuldum
Canim ben sana yapip mail atayim ama bira yogunum haftasonu yaparim olur mu sen de alip cikartirirsn direk onu. Senn nasil bisey istedigini tarif et bana :)
Nasilsin kuzum gorusmeyelii