2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

301220141771.webp

Kızlaaaaarrrr Eskişehirin hali budur karlı bi eskişehir gününden merhaba :D

Bide canım biliyorsun bende açık büfe düşünüyordum ama açık büfede biraz gün hafası var bunda ise direkt nişan ayrıca davetliler salona girdiklerinde hoş bir manzara görürler yemekleri değil bence açık büfeyi tamamen unut :cool:
sen öyle diyosan :KK19:
ben birazcık araştırıyım o zaman nasıl daha şık hale getirebilirim diye bi vazoya canlı çiçekler koyarım mesela :)

sen öyle diyosan :KK19:
ben birazcık araştırıyım o zaman nasıl daha şık hale getirebilirim diye bi vazoya canlı çiçekler koyarım mesela :)
Oyyy kuzum benimm perdeye baş harflerinizi asabilirsin masaya fotoğraflarınızı koyabilirsin daha ağır olur o duvarda ki foto bana doğum günüyle sünneti hatırlattı ama sen bilirsin tabi :p sen araştır yine aynen

Kizlar en yakin arkadasim dogum yapti hastaneye gidicem ne almam lazim? Daha sonra altinini takicam evine gidince. Simdi ne yapmam lazim.

Kizlar en yakin arkadasim dogum yapti hastaneye gidicem ne almam lazim? Daha sonra altinini takicam evine gidince. Simdi ne yapmam lazim.

Ay ne güzel Allah analı babalı büyütsünn :) hastane çıkışı vardır onun şimdi en lazım olan tulumdur tulum al canım :) (zaten eldiven şapka ve önlüğü içindedir)

Oyyy kuzum benimm perdeye baş harflerinizi asabilirsin masaya fotoğraflarınızı koyabilirsin daha ağır olur o duvarda ki foto bana doğum günüyle sünneti hatırlattı ama sen bilirsin tabi :p sen araştır yine aynen
o afişi istemiyorum zaten canım :)
çok göz yoruyo orda kocaman daha sakin romantik bişey planlıyorum :)
f+(11).jpg

baby9.png

Back
X