2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy bende yükleyeyim ama senin manzara kadar güzel değil, daha fazla yağsa bizde kartopu oynucaz

Yağar inşallah canım :) E olsun o kadar sen iş yerınden cekmıssın ben evden cektım

İyiyim canım kötü olucak bişeyim yok ki sadece buraya yazmaya ara vermiştim biraz.Sonra arkadaşlarımı özledim dayanamadım hasretlerine ve geldim

Anladım canım hoşgeldin o zaman :)

Taze meyve ve meyve suyu olmazmı ki, ablamdan hatırlıyorum öyle gelmişti hastane ziyareti için.

O da olur canım neden olmasııın ablama böyle getirende olmuştu bebek tulumuda :) (böyle derken meyve değil sadece meyve suyuydu )

Ben de iyiyim canimm

Çok şükürr sevindim :)

Estağfurullah canımm :) yaparsın sen yaparsıııın

Ben gelince elin ayağına dolaştıı heyecan yaptın sanırım

Sanırsam öyle oldu kuzu Ama bende var bi beceriksizlik, hayır yani kendimi biliyorum birde boyumdan büyük işlere kalkışıyorum, Nişan hediyeleri hazırlacakmışım bak hele özgüvene

Canim bende cikolata lokum falan dusunmustum cicek alma dedi ablam e kiyafet de vardir onun hem simdi iyi bisey bulamam. Ben bi meyvesuyu bi lokum alayim

En azından yiyebileceği bişey olsun :) Süt yapsın, aslında yeşil sebzeler yapar sütü ama en iyisi daha fazla konuşmayayım ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…