- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
DüşünüyorumŞuan cok hızlı yagıyor dısardakı arkadaslarım yürünmüyo hızlı yagmasından dolayı göz gözü görmuyo yazmışlar msjda
şimdi herkes ona yapay çiçekle gidiyordur bi buket çiçek bide tulum al bence :)Kizlar en yakin arkadasim dogum yapti hastaneye gidicem ne almam lazim? Daha sonra altinini takicam evine gidince. Simdi ne yapmam lazim.
İyimisin konusmak istersen dinlerim canım yapabilceğim bişey varsa:)
Kizlar en yakin arkadasim dogum yapti hastaneye gidicem ne almam lazim? Daha sonra altinini takicam evine gidince. Simdi ne yapmam lazim.
Ben de iyiyim canimmCanımm çok iyiyim sağol sen nasılsın :)
Ayyyy teşekkür ederimmm
Ayy bende yükleyeyim ama senin manzara kadar güzel değil, daha fazla yağsa bizde kartopu oynucaz
İyiyim canım kötü olucak bişeyim yok ki sadece buraya yazmaya ara vermiştim biraz.Sonra arkadaşlarımı özledim dayanamadım hasretlerine ve geldim
Yine yan yüklemişsinn canımmm
İyiyim canım kötü olucak bişeyim yok ki sadece buraya yazmaya ara vermiştim biraz.Sonra arkadaşlarımı özledim dayanamadım hasretlerine ve geldim
Ay ne güzel Allah analı babalı büyütsünn :) hastane çıkışı vardır onun şimdi en lazım olan tulumdur tulum al canım :) (zaten eldiven şapka ve önlüğü içindedir)
Taze meyve ve meyve suyu olmazmı ki, ablamdan hatırlıyorum öyle gelmişti hastane ziyareti için.
Ben de iyiyim canimm
Düz yüklesem şaşarım zaten, sesli güldüm fotoğrafları böyle görünce.valla insanlar acayip baktı bana Beceriksiz miyim neyim
Halime bakmadan birde nişan stickerlarını yapacakmışım, daha fotoğraf yükleyemiyorum
tasarimcibayan iyi ki varsın
Gel yavrum gel rezilliklerimi gör keyfin yerine gelsin
Hele benim verdiğim cevaba bak, meyve ve meyve suyu al dedim ya şaka gibi
Hele benim verdiğim cevaba bak, meyve ve meyve suyu al dedim ya şaka gibi
Ben gelince elin ayağına dolaştıı heyecan yaptın sanırım
Sen de iyiki varsin canim benimDüz yüklesem şaşarım zaten, sesli güldüm fotoğrafları böyle görünce.valla insanlar acayip baktı bana Beceriksiz miyim neyim
Halime bakmadan birde nişan stickerlarını yapacakmışım, daha fotoğraf yükleyemiyorum
tasarimcibayan iyi ki varsın
bisküvi al bariCanim bende cikolata lokum falan dusunmustumcicek alma dedi ablam e kiyafet de vardir onun hem simdi iyi bisey bulamam. Ben bi meyvesuyu bi lokum alayim
ben bile yaptıysam herkes yaparSanırsam öyle oldu kuzuAma bende var bi beceriksizlik, hayır yani kendimi biliyorum birde boyumdan büyük işlere kalkışıyorum, Nişan hediyeleri hazırlacakmışım bak hele özgüvene
Canim bende cikolata lokum falan dusunmustumcicek alma dedi ablam e kiyafet de vardir onun hem simdi iyi bisey bulamam. Ben bi meyvesuyu bi lokum alayim
Sanırsam öyle oldu kuzuAma bende var bi beceriksizlik, hayır yani kendimi biliyorum birde boyumdan büyük işlere kalkışıyorum, Nişan hediyeleri hazırlacakmışım bak hele özgüvene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?