2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

20141230_134853.webp
Çok yagsin is dursun, kar topu oynayalım yahuuu ;)
20141230_134839.webp

Ayy bende yükleyeyim ama senin manzara kadar güzel değil, daha fazla yağsa bizde kartopu oynucaz :KK19:

Yağar inşallah canım :) E olsun o kadar sen iş yerınden cekmıssın ben evden cektım :D

İyiyim canım kötü olucak bişeyim yok ki sadece buraya yazmaya ara vermiştim biraz.Sonra arkadaşlarımı özledim dayanamadım hasretlerine ve geldim :KK28:

Anladım canım hoşgeldin o zaman :)

Taze meyve ve meyve suyu olmazmı ki, ablamdan hatırlıyorum öyle gelmişti hastane ziyareti için.

O da olur canım neden olmasııın ablama böyle getirende olmuştu bebek tulumuda :) (böyle derken meyve değil sadece meyve suyuydu :-):-))

Ben de iyiyim canimm :KK60:

Çok şükürr sevindim :)

Düz yüklesem şaşarım zaten, sesli güldüm fotoğrafları böyle görünce.:rolleyes: valla insanlar acayip baktı bana :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Beceriksiz miyim neyim :confused:
Halime bakmadan birde nişan stickerlarını yapacakmışım, daha fotoğraf yükleyemiyorum :rolleyes::KK9:
tasarimcibayan tasarimcibayan iyi ki varsın :KK68:

Estağfurullah canımm :) yaparsın sen yaparsıııın :cool:

Ben gelince elin ayağına dolaştıı heyecan yaptın sanırım :KK76::KK76::KK60:

Sanırsam öyle oldu kuzu :KK28: Ama bende var bi beceriksizlik, hayır yani kendimi biliyorum birde boyumdan büyük işlere kalkışıyorum, Nişan hediyeleri hazırlacakmışım bak hele özgüvene :KK33::rolleyes:

Canim bende cikolata lokum falan dusunmustum:KK70: cicek alma dedi ablam e kiyafet de vardir onun hem simdi iyi bisey bulamam. Ben bi meyvesuyu bi lokum alayim:KK53:

En azından yiyebileceği bişey olsun :) Süt yapsın, aslında yeşil sebzeler yapar sütü ama en iyisi daha fazla konuşmayayım ben :)

Back
X