- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
- 248
örneklerin var mı elinde cnm eğer koyarsan bakmak isterim :) kızz internette çok pahalııBen iki isimlisiniz diye dedim tatlim o zman uzun durmaz :)
Ben de varim
Ben yapiyorum
annemde sağolsun aynılarını diyor :) evlendiğinde kpss hazırlanamazsın 2015 temmuzda inş gireceğim sonra kazanıp rahat kafayla dizerim evimi ahh ahh inş cnm ya.. ailemde bir bakıma haklıda :) gelde kalbine söz geçirkesinlikle haklılar :) bazen iyi bazen kötü sonuçlar doğursada çalışmaya başlamak iinsanın düşünceleri isteklerini değiştirebiliyor. Ayıca kendi özgürlüğünü kazanmış bir şekilde evlenmek , hazırlık yapmak emin ol ki daha iyi olacak :)
güldürdün beni :)Niye be?Kız olan herkese yakışır bence
50 adet sabunu 75 e yaptırdım :)internetten sabunları araştırdım da kese içinde taş çatlasın 6 sabun var yok 50tl demişben mi yanlış anladım acaba.. ohoo amma masraflı çıktı gibi.. bindallı sevmiyor musun cnm :)
gerçekten sayenizde çok yaratıcı fikirler ediniyorum sağolun kızlarr :) hepsini tek tek not aldım.. internetten sipariş mi etmem lazım yada ne gibi yerler böyle şeyleri yapar ? sabun aklımda var gibi birde magnet vardı en azından kalıcı olur kurabiye olsa kurtlanır falan saklanmaz dacanım ben kurabiye dağıttım ama küçük şişelerde kolonya, kokulu taş ve sabunlar çok moda :) ayrıca manevi değeri olsun istiyorsanız bazı kuruluşlara bağışta bulunup buzdolabı magnetleri yaptırabilirisiniz üzerinde işte yazıyor bu nişana katıldığınız için tşkkür ederiz sayenizde şukadar yardım yapıldı falan diye :) örnek foto şuan elimde yok sonra yüklerim. Ben nikah şekeri olarak ağaç fidesi dağıtmayı istiyorum mesela kısmet olur inş :)
:) anne gibimi konuştum kız hehehannemde sağolsun aynılarını diyor :) evlendiğinde kpss hazırlanamazsın 2015 temmuzda inş gireceğim sonra kazanıp rahat kafayla dizerim evimi ahh ahh inş cnm ya.. ailemde bir bakıma haklıda :) gelde kalbine söz geçir
Heh iyi bari 2 kişi olduk
sen bana özelden dönersin canımgüldürdün beni :)
50 adet sabunu 75 e yaptırdım :)
hahha vallahi annemi gördüm karşımda :) olsun mantıklı şeyler diyorsunuz :) aynen bende öyle düşünüyordum sonradan inş er yada geç olacak yani 1 yıl erken ya da 1 yıl geç :) ilk önce kendi paramı kazanayım en azından kafam rahat olur:) anne gibimi konuştum kız hehehyaş ilerleyince böyle düşünüyoruz sanırım :) ya şaka bir yanada ne kadar iyi anlaşırsan anlaş bir evlilikte kesinlikle kadının maddi özgürlüğünün olması gerektiğini düşünüyorum ben oyüzden tatlım kalbine söz geçir
Yuh bee o ne öyle biz bile yaparız onlarıinternetten sabunları araştırdım da kese içinde taş çatlasın 6 sabun var yok 50tl demişben mi yanlış anladım acaba.. ohoo amma masraflı çıktı gibi.. bindallı sevmiyor musun cnm :)
mesaj attım canım :)sen bana özelden dönersin canımsen ayrı ayrı mı dağıttın sözde başka nişanda başka şeyler mi yapacaksın
gerçekten sayenizde çok yaratıcı fikirler ediniyorum sağolun kızlarr :) hepsini tek tek not aldım.. internetten sipariş mi etmem lazım yada ne gibi yerler böyle şeyleri yapar ? sabun aklımda var gibi birde magnet vardı en azından kalıcı olur kurabiye olsa kurtlanır falan saklanmaz da
şimdi gördüm :)mesaj attım canım :)
hee yaa 50 tl yazdı şok geçirdim artık içine altın suyumu ne damlatıyorlarsa hahahhaYuh bee o ne öyle biz bile yaparız onlarıKuzu kaftanları görünce bindallıdan soğudum bide eminönünde baktım bindallılara biraz çok kötülerdi güzel bişeyler bulsam beğenirim belki he bide ben şalvarlı değil elbise şeklinde seviyorum onlarda da fiyat farkı oluyor
tmm cnm bakıyorum hemen.. vee baktım aslında çok şekerlermiş düşünülebilir
Canım bende isteme - söz günümde kalpli kurabiye yapmıştım kendim evde üzerinede isimlerimizi söz tarihimizi ve yanınada çiçek deseni yapıp jelatinlemiştik organze kurdele ile kurdelelemiştik :) kurtlanma falan da olmuyo canım yeğenimin diş buğdayında yaptım ben,arkadaşımın bebek mevlüdünde yaptım yine birde kendi sözümde yaptım hatta yaşlı bi teyzem var ablamın kızının diş buğdayında yaptığımız şeker hamurundan kurabiyeyi saklamış her bayram gittiğimzde buzdolabında asılı tmm çok zaman geçmiş artık yenmez ama hatıra diye saklıyor kurtlanma falan yapmaz yani :)
Kuzu kiralamak niyetim çünkü hayatta bir daha kullanacağım bişey değil gelinliği de diktirip bırakıcam son dakika caymazsamhee yaa 50 tl yazdı şok geçirdim artık içine altın suyumu ne damlatıyorlarsa hahahhabende kapalı çarşıdan almayı düşünüyordum :) internette geçen yıl bir tane bindallı elime geçti adres kapalı çarşı diyordu çook hoşuma gitmişti :) bende arada kaldım 50-50 bi şalvar istiyorum birde kaftan henüz karar veremedim tek emin olduğum şey var o da tarlatansız olacağı ..kızz benim düğüne daha çooook var ben daha şimdiden balkıyorum kiralamayı mı düşünüyorsun ?? ne kadar mesela fiyatı ?
küçükken nikah şekeri verirlerdi süs diye bozdurmazdı annem :) sonra yıllar geçerdi tam açıp yiyecekken anneannem kızım o kurtlu yenmez derdi o günden sonra korkuyorum kurtlanır diye haha benim elimden de hiç gelmez böyle şeyler :)maşallah marifetlisin canım :)
Canim instagramin varsa tasarimevimm benim sayfam ordan bakabilirsin. El pankartlari cerceve magnet sticker vs de yapiyorum :)örneklerin var mı elinde cnm eğer koyarsan bakmak isterim :) kızz internette çok pahalıı
inst. silmiştim şimdi indirip takip ediyorum :)Canim instagramin varsa tasarimevimm benim sayfam ordan bakabilirsin. El pankartlari cerceve magnet sticker vs de yapiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?