2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

annemde sağolsun aynılarını diyor :) evlendiğinde kpss hazırlanamazsın 2015 temmuzda inş gireceğim sonra kazanıp rahat kafayla dizerim evimi ahh ahh inş cnm ya.. ailemde bir bakıma haklıda :) gelde kalbine söz geçir

gerçekten sayenizde çok yaratıcı fikirler ediniyorum sağolun kızlarr :) hepsini tek tek not aldım.. internetten sipariş mi etmem lazım yada ne gibi yerler böyle şeyleri yapar ? sabun aklımda var gibi birde magnet vardı en azından kalıcı olur kurabiye olsa kurtlanır falan saklanmaz da

:) anne gibimi konuştum kız heheh yaş ilerleyince böyle düşünüyoruz sanırım :) ya şaka bir yanada ne kadar iyi anlaşırsan anlaş bir evlilikte kesinlikle kadının maddi özgürlüğünün olması gerektiğini düşünüyorum ben oyüzden tatlım kalbine söz geçir

hahha vallahi annemi gördüm karşımda :) olsun mantıklı şeyler diyorsunuz :) aynen bende öyle düşünüyordum sonradan inş er yada geç olacak yani 1 yıl erken ya da 1 yıl geç :) ilk önce kendi paramı kazanayım en azından kafam rahat olur

internetten sabunları araştırdım da kese içinde taş çatlasın 6 sabun var yok 50tl demiş ben mi yanlış anladım acaba.. ohoo amma masraflı çıktı gibi.. bindallı sevmiyor musun cnm :)
Yuh bee o ne öyle biz bile yaparız onları Kuzu kaftanları görünce bindallıdan soğudum bide eminönünde baktım bindallılara biraz çok kötülerdi güzel bişeyler bulsam beğenirim belki he bide ben şalvarlı değil elbise şeklinde seviyorum onlarda da fiyat farkı oluyor

Canım bende isteme - söz günümde kalpli kurabiye yapmıştım kendim evde üzerinede isimlerimizi söz tarihimizi ve yanınada çiçek deseni yapıp jelatinlemiştik organze kurdele ile kurdelelemiştik :) kurtlanma falan da olmuyo canım yeğenimin diş buğdayında yaptım ben,arkadaşımın bebek mevlüdünde yaptım yine birde kendi sözümde yaptım hatta yaşlı bi teyzem var ablamın kızının diş buğdayında yaptığımız şeker hamurundan kurabiyeyi saklamış her bayram gittiğimzde buzdolabında asılı tmm çok zaman geçmiş artık yenmez ama hatıra diye saklıyor kurtlanma falan yapmaz yani :)

hee yaa 50 tl yazdı şok geçirdim artık içine altın suyumu ne damlatıyorlarsa hahahha bende kapalı çarşıdan almayı düşünüyordum :) internette geçen yıl bir tane bindallı elime geçti adres kapalı çarşı diyordu çook hoşuma gitmişti :) bende arada kaldım 50-50 bi şalvar istiyorum birde kaftan henüz karar veremedim tek emin olduğum şey var o da tarlatansız olacağı ..kızz benim düğüne daha çooook var ben daha şimdiden balkıyorum kiralamayı mı düşünüyorsun ?? ne kadar mesela fiyatı ?

küçükken nikah şekeri verirlerdi süs diye bozdurmazdı annem :) sonra yıllar geçerdi tam açıp yiyecekken anneannem kızım o kurtlu yenmez derdi o günden sonra korkuyorum kurtlanır diye haha benim elimden de hiç gelmez böyle şeyler :)maşallah marifetlisin canım :)

Kuzu kiralamak niyetim çünkü hayatta bir daha kullanacağım bişey değil gelinliği de diktirip bırakıcam son dakika caymazsam eminönünde baktım bindallılara 200 tlden başlıyordu ama kiralama pek bulamadım genelde satın almak zorundasın orda fatihede bakmıştım biraz orası da öyle ortalama fiyatlar 300-400 tl normal şalvarlı olanlar elbise şeklinde olanlar 500den başlıyor tarlatanlı kaftanlar sa en ucuz 1300e gördüm kiralama o da. Malesef durumlar böyle

Öyle derlerdi evet haklısın :)) ama ben bildiğim kadarını söylüyorum canım benim sözden kalan 2 kurabiyem var mesela saklıyorum :) Teşekkür ederim şeker hamurundan kurabiyede öyleyimdir üstüme tanımam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…