2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım bence sende instagram hesabı aç :) .. böyle marifetli olan hanımlar açsın işte satışa sunun :) daha iyi olmaz mı.. :) nede olsa elinizden geliyor :)

canım bence sende instagram hesabı aç :) .. böyle marifetli olan hanımlar açsın işte satışa sunun :) daha iyi olmaz mı.. :) nede olsa elinizden geliyor :)

Çalıştığım için yetiştiremem canım :) yakınlarıma yapıyorum genelde :)

cellispost: 38602655 .!.:
hııımm çalışıyorsan çok zor.. ayy ben üşenirdim yapmaya :) kendi sözün nişanın olunca hevesli hevesli yaaprsında dışarıya yaparken üşenirim
Ben yapiyorum canim. Sevdiğin surece sorun yok. Strestr atiyorsun :) her siparis ayri heyecan

KUrabiye konusunda arkadaslarin dedigi gibi kesinlikle birsey olmuyir.yapip satiyorum. 3 senedir sakladigim var hic birsey olmadi. Yenmesini 10 gundeb sonra tavsiye etmiyorum bayatlar cunku ama saklanir
:) bende kurtlar üzerinde yürür diye pek sıcak bakmıyordum şimdi mantıklı geldi sağolun içimi rahatlattınız bende kurabiyeyi düşünmeye başladım sevdiceğimde geçen yıl sevgililer gününde paket yollamıştı içinde kalpli kurabiyeler de vardı.. sırf kurabiyenin içinden böcekler çıkar diye atmıştım korkudan çöpe

Baksana sunlara bunlar atilirmi

Selamlar arkadaşlar,
2 şubat'ta gidebileceğimiz ( İstanbul, Yalova vs. )balayı için uygun fiyatlı ve temiz 3-4 gün konaklama için önerilerinizi alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…