- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
- 248
Kuzu kiralamak niyetim çünkü hayatta bir daha kullanacağım bişey değil gelinliği de diktirip bırakıcam son dakika caymazsameminönünde baktım bindallılara 200 tlden başlıyordu ama kiralama pek bulamadım genelde satın almak zorundasın orda fatihede bakmıştım biraz orası da öyle ortalama fiyatlar 300-400 tl normal şalvarlı olanlar elbise şeklinde olanlar 500den başlıyor tarlatanlı kaftanlar sa en ucuz 1300e gördüm kiralama o da. Malesef durumlar böyle
oooooo 1300 mü abooo ne etmişler hemdee kiralamaacnm trabznda çoook ucuz arkadaşım tarlatanlı giymişti yalan demiş olmayayım da 175 e mi ne kiralamıştı. hatta dahada ucuz olabilir.. anaamm istanbul uçmuşşş.. hemde çook güzeldi giydiği model.. katalogtan seçmiştik hiç giyilmemişi kiraladı şansına :) 175 idi. bende ona kiralamak yerine 50 lira daha kat al satın demiştim en azındna milletin giydiğini giymezsin deyince kadın hiç giyilmedi demişti . :)
canım bence sende instagram hesabı aç :) .. böyle marifetli olan hanımlar açsın işte satışa sunun :) daha iyi olmaz mı.. :) nede olsa elinizden geliyor :)Öyle derlerdi evet haklısın :)) ama ben bildiğim kadarını söylüyorum canım benim sözden kalan 2 kurabiyem var mesela saklıyorum :) Teşekkür ederim şeker hamurundan kurabiyede öyleyimdir üstüme tanımam :)
canım bence sende instagram hesabı aç :) .. böyle marifetli olan hanımlar açsın işte satışa sunun :) daha iyi olmaz mı.. :) nede olsa elinizden geliyor :)
hııımm çalışıyorsan çok zor.. ayy ben üşenirdim yapmaya :) kendi sözün nişanın olunca hevesli hevesli yaaprsında dışarıya yaparken üşenirimÇalıştığım için yetiştiremem canım :) yakınlarıma yapıyorum genelde :)
Tamam canim bak nbakalimm :)inst. silmiştim şimdi indirip takip ediyorum :)
KUrabiye konusunda arkadaslarin dedigi gibi kesinlikle birsey olmuyir.yapip satiyorum. 3 senedir sakladigim var hic birsey olmadi. Yenmesini 10 gundeb sonra tavsiye etmiyorum bayatlar cunku ama saklanirtmm cnm bakıyorum hemen.. vee baktım aslında çok şekerlermiş düşünülebilir
kabul eder misin canım :)Tamam canim bak nbakalimm :)
Ben yapiyorum canim. Sevdiğin surece sorun yok. Strestr atiyorsun :) her siparis ayri heyecancellispost: 38602655 .!.:hııımm çalışıyorsan çok zor.. ayy ben üşenirdim yapmaya :) kendi sözün nişanın olunca hevesli hevesli yaaprsında dışarıya yaparken üşenirim
:) bende kurtlar üzerinde yürür diye pek sıcak bakmıyordumKUrabiye konusunda arkadaslarin dedigi gibi kesinlikle birsey olmuyir.yapip satiyorum. 3 senedir sakladigim var hic birsey olmadi. Yenmesini 10 gundeb sonra tavsiye etmiyorum bayatlar cunku ama saklanir
işi ticarete döktün mü akrabaların dahi olsa :)Ben yapiyorum canim. Sevdiğin surece sorun yok. Strestr atiyorsun :) her siparis ayri heyecan
cnm yok yaTamam canim bak nbakalimm :)
Tabiki sitemiz var net ustunden satis yapiyorumcellist61 .!.:işi ticarete döktün mü akrabaların dahi olsa :)
senin sitenide ögrenebilir miyim acaba :)Tabiki sitemiz var net ustunden satis yapiyorum
Baksana sunlara bunlar atilirmi:) bende kurtlar üzerinde yürür diye pek sıcak bakmıyordumşimdi mantıklı geldi sağolun içimi rahatlattınız bende kurabiyeyi düşünmeye başladım sevdiceğimde geçen yıl sevgililer gününde paket yollamıştı içinde kalpli kurabiyeler de vardı.. sırf kurabiyenin içinden böcekler çıkar diye atmıştım korkudan çöpe
Sitem www.pastakoyu.com instagramdan birgul_yaraticifikirlertolyesisenin sitenide ögrenebilir miyim acaba :)
tmm cnmSitem www.pastakoyu.com instagramdan birgul_yaraticifikirlertolyesi
çok şekerrler :) emek isteyen bir iş :)Baksana sunlara bunlar atilirmiEki Görüntüle 1356433
Ettim kuzumcnm yok yaistek gönderildi diyor halen daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?