2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ben sözde bunlarda sipariş vericem canım... nişan için butik sabun yaptırdım ve minik şişelere gül suyu koydum :)
kuzum diğer dediklerininde örneklerini koyabilir misin zahmet olmazsa.. en azından elimde dururlar , aralarından seçim yaparım.. :)mesela bunlar hoşuma gitti Birde nerelerden temin ederim bu tarz şeyleri :)

bizde inş. 6 ay nişanlı kalırız diye düşünüyoruz.. ne güzel ailen anlayışlı.. bizimkilerde mesleğini eline al ondan sonra diyor
kesinlikle haklılar :) bazen iyi bazen kötü sonuçlar doğursada çalışmaya başlamak iinsanın düşünceleri isteklerini değiştirebiliyor. Ayıca kendi özgürlüğünü kazanmış bir şekilde evlenmek , hazırlık yapmak emin ol ki daha iyi olacak :)

onun adı 6 harfli benim ki 5 çok mu uzun durur ki öyle
Ben iki isimlisiniz diye dedim tatlim o zman uzun durmaz :)
Heh iyi bari 2 kişi olduk
Ben de varim
kuzum diğer dediklerininde örneklerini koyabilir misin zahmet olmazsa.. en azından elimde dururlar , aralarından seçim yaparım.. :)mesela bunlar hoşuma gitti Birde nerelerden temin ederim bu tarz şeyleri :)
Ben yapiyorum

kuzum bu bilgisayarda yok özelden ben sana tepsimi hediyeliklerimi filan atarım komple :)
ayyy canım çook tşkr ederim.. eğer internet linki varsa onları da verir misin çok mu masraflı oldum nedir şimdi nişanda davetiye olacak sonra bu hediyeliklerden de istersem ya nişanda ya da sözde mi vermem gerekir ? yoksa ikisinde de ayrı ayrı mı versem :) nasıl yapsam bilemedim şimdi :)

canım nişanda veya sözde verebileceğim hediyeler ne olabilir.. onları şimdiden düşünmeye başladım bile uuff
canım ben kurabiye dağıttım ama küçük şişelerde kolonya, kokulu taş ve sabunlar çok moda :) ayrıca manevi değeri olsun istiyorsanız bazı kuruluşlara bağışta bulunup buzdolabı magnetleri yaptırabilirisiniz üzerinde işte yazıyor bu nişana katıldığınız için tşkkür ederiz sayenizde şukadar yardım yapıldı falan diye :) örnek foto şuan elimde yok sonra yüklerim. Ben nikah şekeri olarak ağaç fidesi dağıtmayı istiyorum mesela kısmet olur inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…