İşte o yüzden vazgeçtim. Bi tane beyaz ayakkabım vardı. Bi kere tanışmada giymiştim. Onu giycem düğünde. Ya da öyle bişe alırım yine.kalıba gre değişiyordur tabi kuzum ama ben genelde 38 giyorurum hep
evet canım düğün tüm gün dışarda belki bende cesaret edemezdim ma evde olunca :)İşte o yüzden vazgeçtim. Bi tane beyaz ayakkabım vardı. Bi kere tanışmada giymiştim. Onu giycem düğünde. Ya da öyle bişe alırım yine.
Sen nişan için mi istiyosun canım. Evet ama onun için deri olması gerek ayakkabın. Normal ayakkabılar genişlemiyoevet canım düğün tüm gün dışarda belki bende cesaret edemezdim ma evde olunca :)
bide ayakkabıyı genişleten bişey var adını unuttum :)
aa onu bilmiyodum eve kuzum nişan için istiyorum düğünde daha farklı bişey tercih edebiliriim :)Sen nişan için mi istiyosun canım. Evet ama onun için deri olması gerek ayakkabın. Normal ayakkabılar genişlemiyo
Önü açık ayakkabı giymekten uzak duruyorum ben hep, ayaklarımı beğenmiyorum, zaten tırnaklarımda da sorun var :/İşte o yüzden vazgeçtim. Bi tane beyaz ayakkabım vardı. Bi kere tanışmada giymiştim. Onu giycem düğünde. Ya da öyle bişe alırım yine.
annemle kardeşimde giyemiyo.Önü açık ayakkabı giymekten uzak duruyorum ben hep, ayaklarımı beğenmiyorum, zaten tırnaklarımda da sorun var :/
Ama yarım numara küçültebiliyolarda:)aa onu bilmiyodum eve kuzum nişan için istiyorum düğünde daha farklı bişey tercih edebiliriim :)
ayyy alcamda inşallah sorun yaşamam kahveli kavanozları 1.75 yaptırcam 20 tane yeter mi acabaAma yarım numara küçültebiliyolarda:)
Kaç kişi olcakki canım :)ayyy alcamda inşallah sorun yaşamam kahveli kavanozları 1.75 yaptırcam 20 tane yeter mi acaba
bilmiyorum ki canım bide her aileye bir tane diye düşündüm isteme günü çok kalabalık olmaz ama(yani öyle umut ediyorumKaç kişi olcakki canım :)
20 az geldi bi an banada ondan özellikle sordumbilmiyorum ki canım bide her aileye bir tane diye düşündüm isteme günü çok kalabalık olmaz ama(yani öyle umut ediyorum
Ayyy ne güzel söyledin öyle aminnn inşallah Allah razı olsun saolasın :) Sağlıklı bi şekilde çocucgunu kucagına alırsın insallah canım :)Vay beee bu heyecanın üstünden tam 5 yıl geçmiş :)
Çokk tatlıdır bu telaş...Gelinliğim nasıl olacak,saçım nasıl olmalı,ayakkabı,çanta...isteme,söz,nişan,düğün....
Sonrasını söyleyim mi?
Bebek:) İşte en gerçek en güzel duygu...En büyük heyecanı gelin olduğumda yaşadığımı sanmıştım...Düğün 1 günmüş asıl sonrası önemliymiş..Bebeğin kalp atışlarını duymak, ellerini kollarını ayaklarını ekranda görmek....Onu kucağına almak...Ve sonra aynı duyguları bir daha yaşamak....
Kızlar çokkkk mutlu olun,Tüm hayalleriniz kusursuz olsun aklınızda en özel gününüzle ilgili hiç bir şey kalmasın...
Tadını çıkarın ve mükemmel bir evliliğiniz olsun...
Bugün kandil...Hamilelerin duası kabul olur derler...:) :)
Her şey gönlünüzce olsun inşallah!
İnşallahh canım benim..Çok teşekkür ederim...Darısı zamanı geldiğinde isteyen herkese olsun...Ayyy ne güzel söyledin öyle aminnn inşallah Allah razı olsun saolasın :) Sağlıklı bi şekilde çocucgunu kucagına alırsın insallah canım :)
Vay beee bu heyecanın üstünden tam 5 yıl geçmiş :)
Çokk tatlıdır bu telaş...Gelinliğim nasıl olacak,saçım nasıl olmalı,ayakkabı,çanta...isteme,söz,nişan,düğün....
Sonrasını söyleyim mi?
Bebek:) İşte en gerçek en güzel duygu...En büyük heyecanı gelin olduğumda yaşadığımı sanmıştım...Düğün 1 günmüş asıl sonrası önemliymiş..Bebeğin kalp atışlarını duymak, ellerini kollarını ayaklarını ekranda görmek....Onu kucağına almak...Ve sonra aynı duyguları bir daha yaşamak....
Kızlar çokkkk mutlu olun,Tüm hayalleriniz kusursuz olsun aklınızda en özel gününüzle ilgili hiç bir şey kalmasın...
Canım isteme de her aileye bi tane diyosun zaten 20 aile gelecek halleri yok ki. Ben toplamsa 50 tane yapmıştım herkeste aldı hemde nişanda:)bilmiyorum ki canım bide her aileye bir tane diye düşündüm isteme günü çok kalabalık olmaz ama(yani öyle umut ediyorum
Aminnn. Çok teşekkür ederiz. İnşallah bizde senle aynı duyguları yaşarız:)Vay beee bu heyecanın üstünden tam 5 yıl geçmiş :)
Sonrasını söyleyim mi?
kızlar merhaba çok eski bi topik fakat ben daha yeni dahil oldum bende nisan 2015 gibi nişanlıcam 2016 düğün gibi duruyo inşve hem çok yoğun hemde çok özenli olmalı herşey bunun içinde farklı farklı fikirler alınmalı diye düşünüyorum ve bu yuzden aranızdayım ..ilk başta topiği okumak istedim fakat 1900 den fazla sayfa var :) çok şey kaçırdığımında farkındayım maaleseff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?