Canım elbısen cok guzel begendm gercekten :) saç için bence ensede dagınık bi yopuz yaptırabılırsn ama salık yapma bence
gayet uygun bence canım bıdaha gıyemezsın gerı ama elle yapılan bişey bunlar tasarım ya o yüzden uygn geldı banabizim aramızda çok ciddi boy farkı yok :)
bu arada 60 lraya yaptırcam kızlar uygun mu sizce
bizim aramızda çok ciddi boy farkı yok :)
bu arada 60 lraya yaptırcam kızlar uygun mu sizce
Fıstıklar ben cıkıyorm carsıya gıdıcem akşama yegenımın dogum gunu var oraya gtcem gece gorusuruz sanırm gercı bi tikkabilla olur benım girdigm saatte amaÖpüyorum hepinizi :)
banada uygun geldide canım yine bi sorıyım dedim model araştırıyorum şimdi :)gayet uygun bence canım bıdaha gıyemezsın gerı ama elle yapılan bişey bunlar tasarım ya o yüzden uygn geldı bana
ayyy bu ögretmenlerin işide zor vallaBen de sınav hazırlayayım madem, 5 tane sınav hazırlamam gerekiyoreee..
Ben gelene kadar cevaplamışsın sen canımkuzum konuşma balonları filan istiyorum ya @serp07 o programlardan anlıyo bana yardımcı olcak sagolsun :)
bende babet araştırıyorum :
Kolayından hazırla ama olurmuBen de sınav hazırlayayım madem, 5 tane sınav hazırlamam gerekiyoreee..
Çok şekerlermiş ki bende converse süslemiştim bi converse e 100 lira fiyat isteyince adamlarEki Görüntüle 1359438 Eki Görüntüle 1359437 Eki Görüntüle 1359436 Eki Görüntüle 1359440
bunlardan bi uyarlama düşünüyorum kızlar :)
60 lira dediler canım bana kendim istesem yapamam çöp adam çizmekten bile acizimÇok şekerlermiş ki bende converse süslemiştim bi converse e 100 lira fiyat isteyince adamlar
Bende çok becerikli değilim ama elimden geldiğince60 lira dediler canım bana kendim istesem yapamam çöp adam çizmekten bile acizim
ellerine sağlık canım güzel olmuş :)Bende çok becerikli değilim ama elimden geldiğince
Saol canımellerine sağlık canım güzel olmuş :)
şirin bişey olsun istedim bu şeklde kıyafete uygun ayakkabı derdindende kurtuluyorumSaol canımsenin babetler cok tatlı ama cesaret edemem ona
kalıba gre değişiyordur tabi kuzum ama ben genelde 38 giyorurum hephayalseverrr Kuzum bende istiyorum ama cesaret edemiyorum. Çünkü her numara olmuyo bana. Bi 37 bi 38 giyiyorum.
İnce çorapla giyilceğini unutmayın ben 37 almıştım conversi normal coraba göre ince corapla giyince büyük kaldıkalıba gre değişiyordur tabi kuzum ama ben genelde 38 giyorurum hep
yazın babetten başka bişey giymiyorum ki benİnce çorapla giyilceğini unutmayın ben 37 almıştım conversi normal coraba göre ince corapla giyince büyük kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?