2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bakarım bakalım canım evet siz yapıyodnuz alısverıs memnunsunuzda sanırm onlardan dmı.. Seni çamaşır pijama sponsoru secıyorum tikkacm
Haha Instagram hesaplarından yaptığım alışverişlerden memnum kaldım canım ben, özellikle mutfak ürünleri alıyorum, çok güzel paketleme yapıyorlar.

Haha Instagram hesaplarından yaptığım alışverişlerden memnum kaldım canım ben, özellikle mutfak ürünleri alıyorum, çok güzel paketleme yapıyorlar.

Anladım canım bakarım bakalım bende :)

kuzum konuşma balonları filan istiyorum ya @serp07 o programlardan anlıyo bana yardımcı olcak sagolsun :)
bende babet araştırıyorum :

Kış günü babeti napcan kız ben botlarla donuyorum

Bizimkide sizin ortalamaniz ikimiz de 1.70iz

sağol bebişim senden ve diğer istanbulda yaşayan arkadaşlardan bana orada yaşamanın + ve - leri neledir anlamanızı rica ediyorm

Canim eksileri trafik, kalabalik, insanlara olan guvensizlik, komsuluk iliskilerinin olmamasi diyebilirim. Ama artilari dersen de ben istanbula asigim, her istedigini bulabilirsin, canin mi sıkıldi bi sahile gidip gezersin hic bisey yapmasan bile icin acilir beni kovsalar gitmem Allah mecbur birakmasin

Bende kagithanede calisiyorum senin hemen karsinda halicte

ay ne çok konuşmuşsunuz :) hepsini okuyoamadım ama elbisen çok şık güle güle giy inş :) saç içinde helenistik topuz diyorlar ya bence bu elbisenin üstüne çok yakışır

Teşekkür ederim canım, topic olarak sanırım herkes aynı topuzu önerdi :) Bu gidişle ol olacak, baktım senin dediğin topuza da hemen hemen aynı modeller

Kızlar kendisi alan ya da bi yakını alan var mı imaj evimden? Modellerini çok beğendim internette fiyatları da uygun geldi, bilen duyan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…