Cnim bizde kismetse mayis ayinda hem isteme soz nisan olacak :) sabirsizlikla bekliyorum.. bende salonda istiyorumda istemiyorumdaarada kaldim canim ya.. salona verilecek parayla eksigim tamamlanirdi. Diger yondende ilk defa olacak bir sey bosver tadini cikar diyorum uuff
Tesekkurler kizlaar. Degerlendiricemm bakalimm
Sizin dugun ne zaman olacak cnmcnm istiosan yap gözünde kalmasın ama ben nişan salonuna harcayacağım paraya,düğüne harcamayı tercih ettim.kurtlarımı oraya saklıyorum :)
hakkında hayırlısı olsun,hersey gonlunce olsun cnm.
Ben bağlarım canım. Onun duygusuda daha farklı bişe:)Hanimlar ben şu kusak isine cok sinir oluyorumm kusak baglamam beeennnkv ile konustum bu konuyu o da sen istemezsen baglamazsin dedi.. zaten zorlasa da takildigi an cikarip atarim oofff sinir oluyorum benim gibi var mi aranizda
ben adet yerini bulsun diye takarım evden çıkarım tamamdır arada çıkarırım :)Hanimlar ben şu kusak isine cok sinir oluyorumm kusak baglamam beeennnkv ile konustum bu konuyu o da sen istemezsen baglamazsin dedi.. zaten zorlasa da takildigi an cikarip atarim oofff sinir oluyorum benim gibi var mi aranizda
Kizzzz bi benim kanim isinmiyor kusaga.. :)Ben bağlarım canım. Onun duygusuda daha farklı bişe:)
:) arada nasil cikaracan :) taktigin gibi devam et :) simdi daha kibar kusaklarida bagliyorlar incecik :)ben adet yerini bulsun diye takarım evden çıkarım tamamdır arada çıkarırım :)
evden çıkıp arabaya bincem arabada çıkarcam:) arada nasil cikaracan :) taktigin gibi devam et :) simdi daha kibar kusaklarida bagliyorlar incecik :)
Bende salondan çıkarken bağlayıp arabaya bincem:) konuştuk bugün sevdiceğimle arabamız gelin arabası olacak :) düğünden sonra gidip dedemin elini öpecez sonra da antepe gitcez:)ben adet yerini bulsun diye takarım evden çıkarım tamamdır arada çıkarırım :)
Öyle canım herkesin kendi düşüncesi. İstemiyosan yapma sende:))Kizzzz bi benim kanim isinmiyor kusaga.. :)
Hahahahahah bak o olabilir iste :) en azindan gonulleri olur her iki tarafin :) ne cakaliz vallaevden çıkıp arabaya bincem arabada çıkarcam
gönülleri kırılmasın diye şart oluyo bazen :):)Hahahahahah bak o olabilir iste :) en azindan gonulleri olur her iki tarafin :) ne cakaliz valla
Hayirli olsun simdiden canimm :) o kadar cok isin var ki haliyle simdiden halletmen gerekiyordu :) senin nisanini cok merak ediyorum :) sabirsizlikla beklemedeyimgönülleri kırılmasın diye şart oluyo bazen :):)
bugün ahşap harf ve kavanozların siparişini verdim :)
inşallah o günü kazasız belasız atlatırım :)Hayirli olsun simdiden canimm :) o kadar cok isin var ki haliyle simdiden halletmen gerekiyordu :) senin nisanini cok merak ediyorum :) sabirsizlikla beklemedeyim
Ins cnm.. :) fotograf paylasacak misin album bolumunde ? birde nerde yasayacaksiniz ev esyalarina nisandan sonra mi bakacaksiniz :)inşallah o günü kazasız belasız atlatırım :)
paylaşırım sanırım :)Ins cnm.. :) fotograf paylasacak misin album bolumunde ? birde nerde yasayacaksiniz ev esyalarina nisandan sonra mi bakacaksiniz :)
Sizin dugun ne zaman olacak cnm
O günü bende bekliyorum merakla:) bizimde davetiyelerimiz kargoya verilmiş:)inşallah o günü kazasız belasız atlatırım :)
:) darisi basima :)paylaşırım sanırım :)
izmitte yaşıycaz :)
eşyalarıda az çok ne istediğimiz belli nişandan sonra almaya başlıycaz :)
Bulursunuz canim nede olsa ist. Yasiyorsunuz bir suru mekan vardirhenüz düğün tarihini belirliyemedik çunku sözlüm burda değilyaz sonu istiyoruz,geldiği zmn hemen düğün salonlarına bakıcaz işte.umarım gönlümüze göre buluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?