2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın canım benim
İnşallah geçer canımm
İnşallah canım. Faranjit çok kötü ya. Ben bide o boğazla ders anlatmaya çalışıyorum işte sende inşallah çabucak iyileşirsin. Yarında pazar dinlenirsin

İnşallah canım. Faranjit çok kötü ya. Ben bide o boğazla ders anlatmaya çalışıyorum işte sende inşallah çabucak iyileşirsin. Yarında pazar dinlenirsin

İnşallah canım benim. Evet çok kötü ya sorma umarım hemencik geçer dinleniceme eve gider gitmez

Hatunum seyma1991 nikah dugun ve nisan tarihlerinde yada aylarinda bir karisiklik var tatlim

İnşallah canım benim. Evet çok kötü ya sorma umarım hemencik geçer dinleniceme eve gider gitmez
Kışları bu yüzden sevmiyorum
Günaydın canım, ah keşke burada da kar yağsa bu kadar üşümezdik
Buraya kar yağsada yağmasada buz gerçi geçen sene 6.30da gidiyodum okula. Tam sabahın ayazı -10derece oluyodu. Şimdi 8de gidiyorum -5 derecede gidiyorum :)

Kışları bu yüzden sevmiyorum

Buraya kar yağsada yağmasada buz gerçi geçen sene 6.30da gidiyodum okula. Tam sabahın ayazı -10derece oluyodu. Şimdi 8de gidiyorum -5 derecede gidiyorum :)

Allah yardımcın olsun canım ya, sıcacık yataktan kalkıp işe gelmek hiç kolay değil

günaydın kızlar nasılsınız :)
Bomba gibiyim tatlım:) sevdiceğim kahvaltı hazırlamış kahvaltı yaptık :) evimi topladım aslında temizlemem gerek ama önce bi kahve içmeye gidelim sonra temizleriz dedik :) birazdan gidip kahve içeçez:))

Bomba gibiyim tatlım:) sevdiceğim kahvaltı hazırlamış kahvaltı yaptık :) evimi topladım aslında temizlemem gerek ama önce bi kahve içmeye gidelim sonra temizleriz dedik :) birazdan gidip kahve içeçez:))
amn aman maşallah ne güzel bi gün :)

geçmiş olsn canım hemen geçer inşallah gnaydınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…