2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kendime alıcam kuzum evllenmeden dolabı yenliycem bişeyler alıp kenara koyucam giymek için evlenmeyi bekliycem:)

kendime alıcam kuzucum çeyiz çeyiz nereye kadar :)

Hee ne biliyim kuzu hep çeyizden konuşunca devreler yandı Ahahah patırtı diye bir site var kuzu yiğenim elbise aldı çok hoştu hemde bayaa ve baya ucuz kapıda ödemeside var :)

Hee ne biliyim kuzu hep çeyizden konuşunca devreler yandı Ahahah patırtı diye bir site var kuzu yiğenim elbise aldı çok hoştu hemde bayaa ve baya ucuz kapıda ödemeside var :)
orada baktımda kendime uygun bişey bulamadım :)

Kız bende onu düşünüyodum alsam mı almasam mı die bende bi sürü şey beğendim :) düğün öncesi altından nasıl kalkarım diyodum:)
yavaş yavaş alıcam kuzum yapcak bişey yok artık tozlu baya ucuz bi arkadaşım aldı gayet uygunda :)
iyi ypmışsın o zmn cnım nerden aldın
tozludan aldım canım :)

yavaş yavaş alıcam kuzum yapcak bişey yok artık tozlu baya ucuz bi arkadaşım aldı gayet uygunda :)

Canım ben gamze polat ve pınar şems den beğendim 3ürün 600 lira oldu:) ama çok çok beğendim alsam mı kararsızım tozluya bakayım bide:)

Canım ben gamze polat ve pınar şems den beğendim 3ürün 600 lira oldu:) ama çok çok beğendim alsam mı kararsızım tozluya bakayım bide:)
önceden pınar şemsten filan alışveriş yaptım ama cidden çok pahalı benzer ürünleri satan daha ucuz magazalar var artık canım :)

önceden pınar şemsten filan alışveriş yaptım ama cidden çok pahalı benzer ürünleri satan daha ucuz magazalar var artık canım :)
hangi mağazalar canım. Bak bende bunları beğendim:) gamze polat pınar şems:)

Eklentiler

• Gamze-Polat-Karamel-Kadife-Askil_25818_1.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 108
  • gamze-polat-bordo-prenses-kadife-elbise-9357-28-B.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 103
  • mint-dantel-detay-elbise-gamze-polat-1-600x750.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 90
  • Pinar-Sems-Gupurlu-Cepli-Mavi-Ko_12424_3.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 88

:) tozlu baya reklam yapıyor kuzu bakayım banada uygun birşey var mı :)

hangi mağazalar canım. Bak bende bunları beğendim:) gamze polat pınar şems:)
markasını bilmiyorumda kuzum normal magazalarda görmeye başladım barcode moda var facede gnül kolatın tasarımlarına benzer ürünler vardı mesela çok daha uygun :)

markasını bilmiyorumda kuzum normal magazalarda görmeye başladım barcode moda var facede gnül kolatın tasarımlarına benzer ürünler vardı mesela çok daha uygun :)
İşte benim normal gezebilcem mağaza olmayınca böyle oluyo:)
bu arada nikahı düğünden önce yapacaz. Büyük bişe olmıcak. Nikah şahitleri ve biz olaczz:) elbise almama gerek var mı onun için:)

İşte benim normal gezebilcem mağaza olmayınca böyle oluyo:)
bu arada nikahı düğünden önce yapacaz. Büyük bişe olmıcak. Nikah şahitleri ve biz olaczz:) elbise almama gerek var mı onun için:)
aslında beyaz bi elbise güzel olur o günden geriye fotoğraflar kalcak ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…