2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hanimlar bir sey soracaktim.. fotograf cekimi olacakya nisan icin, ucreti kime ait ? Kiz tarafi mi ? Erkek tarafi mi ? Yoksa yariyariya mi ?
Bizim nisam cekimini erkek arkadasim veriyo. Benim bildigimde erkek tarafinin

Ciciler aldım bi sürü:) 4 5 tane de şal aldım:))

Eklentiler

• hardal tunik-287x430.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 64
  • Gamze-Polat-Karamel-Kadife-Askil_25818_1.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 62
  • gamze-polat-bordo-prenses-kadife-elbise-9357-28-B.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 69
  • Pinar-Sems-Gupurlu-Cepli-Mavi-Ko_12424_3.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar ben de geçen şunu aldım ama tesettür giyime alışık değilim, şimdi diyeceksiniz sen kapalı değil misin, evet öyleyim ama bol giyinemiyorum. Artık bu şekilde giyinmek istiyorum ama bunu giyince bile rahat hissedemedim yaa.. Çok bol geliyor bana, salaş salaş

cnm cok guzel bol olması daha iyi vüct hatların belli olmaz en doguru kapalılıkta boyle olmalı tatlım=)

valla çok para lazım bugün sadece kıyafete 170 lira verdim
2 tanede babamın kartıyla alıcam
ama alıyoruz alıyoruz eksik bitmiyo

Canim valla bu ara devamli hesap yapiyorumm sevgilim de ilerde sıkıssin istemiyorum herseyi ona yuklemicem, beyaz esyalar, hali, avize, perde, tul, gelinlik, kina mekani ucreti, kina kiyafeti,cerez vs. kendim halledicem. Tabi o su anda bunu bilmiyor soylersem kabul etmez. Ona da mobilya balayi damatlik falan kalsin bunlarin altindan kalkmam icin planli ilerlemem lazim. Yilbasi oldu insallah maasim da artar

Kızlaaar ben geldimm. Sevdicegimi yolculadim ( Neyseki Allahın izni ile ayrılık kısa surcek 1 ay sora kavuscazz

Allah kavustursun bebisim

giydikçe alışırsın canım ben çok rahat ediyorum böyle şeylerden..tıkka baa instagramını yazsanna özelden canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…