Günaydın canım. Gelinliği aldıktan sonra rahatlıyosun zaten:)günaydın kızlarr uzun zamandır yktum nişanlım geldiiii uzaklardannn :) gelinliğimi de aldıkkk bitek evlenmek kaldı kısmetse
İyim canım sen nasılsın :)Günaydın kızlaaar. Nasılsınızz?
Günaydın canım. Aslında bende etek falan giyemiyodum ama dolabımda bulunsun diye aldım:)bu zamana kadar zaten planla ilerledim canım biri bitmeden birine geçmedim öyle yapsaydım herşey yarım yamalak kalcaktı
annem illa 10 çift çamaşır takımı lazım diyo yine rahat bi 250 lirayı gözden çıkarmam lazım onun için bu ay
güle güle kullan canım :)
yeni kıyafetlerde şart :)
ben çok fazla uzun elbise giymiyorum :)
ama bu aklımda
bi kaç defa giysen alışırsın canım mutlaka :)
günaydınnn doğum günün kutlu olsun :)
ben bunları almıycam canım zaten az kaldı ya istesemde alamam şu ufak tefek eksikleri bitirsem yeter ayy bide artık evde koycak yer kalmadı ya
şu an önceliğim dolabı yenilemek :)
günaydın tatlım çok sevdim gelinliği görebilir miyiz :)
günaydın tatlım ben iyiyim sen nasılsın :)
Günaydın canım inşallah bulursun istediğin herşeyi:)Günaydın gelincikler, mutlu pazarlarrrrr :) Biz bugün eminönüne gidicez, bakalım hediyeliklerimi alabilecekmiyim :)
bu zamana kadar zaten planla ilerledim canım biri bitmeden birine geçmedim öyle yapsaydım herşey yarım yamalak kalcaktı
annem illa 10 çift çamaşır takımı lazım diyo yine rahat bi 250 lirayı gözden çıkarmam lazım onun için bu ay
güle güle kullan canım :)
yeni kıyafetlerde şart :)
ben çok fazla uzun elbise giymiyorum :)
ama bu aklımda
bi kaç defa giysen alışırsın canım mutlaka :)
günaydınnn doğum günün kutlu olsun :)
ben bunları almıycam canım zaten az kaldı ya istesemde alamam şu ufak tefek eksikleri bitirsem yeter ayy bide artık evde koycak yer kalmadı ya
şu an önceliğim dolabı yenilemek :)
günaydın tatlım çok sevdim gelinliği görebilir miyiz :)
günaydın tatlım ben iyiyim sen nasılsın :)
Günaydın gelincikler, mutlu pazarlarrrrr :) Biz bugün eminönüne gidicez, bakalım hediyeliklerimi alabilecekmiyim :)
Günaydın canım. Gelinliği aldıktan sonra rahatlıyosun zaten:)
İyim canım sen nasılsın :)
Günaydın canım. Aslında bende etek falan giyemiyodum ama dolabımda bulunsun diye aldım:)
Sevindim canım. Bizde gidince nişanlıma kınada ki takımını alacaz:)Kızlar dün sevdicegimle nisanda giyecegi takımla yüzüğünü aldık. Cogu seyimizi hallettik sayılır
iyi yapmışsın o zaman canım bende alcam bi kaç tane lazım olur belki :)Günaydın canım. Aslında bende etek falan giyemiyodum ama dolabımda bulunsun diye aldım:)
kuzum sizin alyanslarınız vardı diye hatırlıyorum ne yüzüğü aldınız kiKızlar dün sevdicegimle nisanda giyecegi takımla yüzüğünü aldık. Cogu seyimizi hallettik sayılır
tünaydınnn canım nasılsın :)Sanırım tünYdın demeliyimmm
Benimkiler alınmıstida sevdiceginkiler alınmamisti onun yuzugnu aldik :)kuzum sizin alyanslarınız vardı diye hatırlıyorum ne yüzüğü aldınız ki
tünaydınnn canım nasılsın :)
gümüş mü aldınız yoksa altın mı canım :)Benimkiler alınmıstida sevdiceginkiler alınmamisti onun yuzugnu aldik :)
iyiyim canım sen nasılsınkuzum sizin alyanslarınız vardı diye hatırlıyorum ne yüzüğü aldınız ki
tünaydınnn canım nasılsın :)
iyiyim kuzum bende dolabımı boşalttım kıyafetlerimi ayırdım :)iyiyim canım sen nasılsın
Ne enerji bu canım ayy ben de kışlıkları kaldırrken ayırırım onları yazlıklarda çıkarkeniyiyim kuzum bende dolabımı boşalttım kıyafetlerimi ayırdım :)
valla ne var ne yok ayırdım bide listeledim daha çokkk eksik varNe enerji bu canım ayy ben de kışlıkları kaldırrken ayırırım onları yazlıklarda çıkarken
Güzelmiş canım ama ben bi tanede bu renk alırsam annem beni öldürür:))) bu nasıl kızlar?
valla ne var ne yok ayırdım bide listeledim daha çokkk eksik var
dolabı boşalttım artık dolması şart aslında bu renk bişeyim yok benim giyer miyimde bilmiyorum annemde öldürcek beni sınırdayızGüzelmiş canım ama ben bi tanede bu renk alırsam annem beni öldürür:)))
ayyy bişeyi yapcam dediysem hayatta rahat edemem yapmadanHayranım enerjine
Ya benim hep pudra gül kurusu kıyafetlerim :) annem o yüzden kızıyo:))dolabı boşalttım artık dolması şart aslında bu renk bişeyim yok benim giyer miyimde bilmiyorum annemde öldürcek beni sınırdayız
ayyy bişeyi yapcam dediysem hayatta rahat edemem yapmadan
bu eksiklerin bittiği günü görcek miyizYa benim hep pudra gül kurusu kıyafetlerim :) annem o yüzden kızıyo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?