2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hanimlar bir sey soracaktim.. fotograf cekimi olacakya nisan icin, ucreti kime ait ? Kiz tarafi mi ? Erkek tarafi mi ? Yoksa yariyariya mi ?

hepsi şart cidden yaa
bide ben bayadır elime geçen her kuruşu çeyize yatırdım bayadır kendime alışveriş yapmıyodum ee sıra bana geldi
bide ne kadar istemesekte ev yerleşirken neyimiz var neyimiz yok görülcek
o yüzden kullanırım dediklerimi ayırdım üstüne yenilerini ekliycem

Hanimlar bir sey soracaktim.. fotograf cekimi olacakya nisan icin, ucreti kime ait ? Kiz tarafi mi ? Erkek tarafi mi ? Yoksa yariyariya mi ?
kız tarafına ait diye biliyorum bizim fotoğrafçı eve gelcek video çekimi filan olcak :)
Kiizzz bende ic camasirr, gecelik ve pijamaa manyagiyimmm hele ic camasirlarina bitiyoruuuuuuuuuuuuuuuum banaa kalsaa al derim degisik degisik giyersin ayyyy
ayy bi 10 a tamamlıyımda gerisi kısmet artık :)

kız tarafına ait diye biliyorum bizim fotoğrafçı eve gelcek video çekimi filan olcak :)

ayy bi 10 a tamamlıyımda gerisi kısmet artık :)
Bende kiz tarafinin biliyorumda kimisi erkek tarafinin diyo net bir sey bilmiyoru bende... bende evde yapsaydim cagirirdim o an olumsuz olmali :) simdilik 10 a tamamla sonradan alirsin zaten :)

iyi düşünmüşsun canım

fazla seçenek yok zaten ama güzel elbise :)
banada almak nasip olur inşallah :)
şimdi liste yapıyorum bu dolabı yenileme işini aklıma kazıdım

Bak bunu hakkaten onceden dusunmustum biliyorsun yeni yeni icraata da geciyorum ic camasirlariyla baslicam, sezon sonu da kazaklar cizmeler mont ceket elbise dibine vurucam cok para lazim coookkk

Bak bunu hakkaten onceden dusunmustum biliyorsun yeni yeni icraata da geciyorum ic camasirlariyla baslicam, sezon sonu da kazaklar cizmeler mont ceket elbise dibine vurucam cok para lazim coookkk
valla çok para lazım bugün sadece kıyafete 170 lira verdim
2 tanede babamın kartıyla alıcam
ama alıyoruz alıyoruz eksik bitmiyo

Kızlaaar ben geldimm. Sevdicegimi yolculadim ( Neyseki Allahın izni ile ayrılık kısa surcek 1 ay sora kavuscazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…