2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aynen arkadaşlar havaların değişiminden böylesiniz önemli birşeyiniz yok (doktor gibi konuştum) :) :)
He bu arada bu durgunluğunuzun yorgunluğunuzun nedeni de hep stres benden söylemesii :KK66:
kesinlikle strs benimki :) tam 74 gün var:)

owww öyle patlama gibi bi huyuda var yani..Durumlar aynı çocukluğumdan beri doktorlar aldırmamı söylüyo..Ama annem korkmuş (kötü bir ameliyat duymuş bununla ilgili) o yüzden kaldı öyle..Geçen hafta boynumdaki şişlik için iki doktora gittim ikisi de bademcikleri alalım dedi..Düşünüyorum şimdi olsam mı diye.

Keşke çocukken olsaymışız, çocuklar çok kolay atlatıyormuş. Kanlı bir ameliyatmış ve ben cesaret edemiyorum açıkçası ama aldırmazsak bu iltihap kalbe bile vurabiliyormuş. Resmen iki ucu b...lu değnek..

Aaa aa bunu bana mı soruyorsun canım valla ben gayet relaxım :) sıkıntı yapan sizsiniz neyiniz var söyleyin bakalım :) :)

Biliyorsun sana ayrı bir ilgim var:p Çeyiz, nişan sıkıntısı denen hiçbir stres yok vallahi bende, o konuda bayaaaaa rahat bir insanım, ama böyle değişik bişey yahu :KK51:

Keşke çocukken olsaymışız, çocuklar çok kolay atlatıyormuş. Kanlı bir ameliyatmış ve ben cesaret edemiyorum açıkçası ama aldırmazsak bu iltihap kalbe bile vurabiliyormuş. Resmen iki ucu b...lu değnek..

Canım Allah korusun sen yine de düşün araştır iyi bir dr a ameliyat olabilirsin ilerlemesin daha çok ,bilemedim :KK64:

Biliyorsun sana ayrı bir ilgim var:p Çeyiz, nişan sıkıntısı denen hiçbir stres yok vallahi bende, o konuda bayaaaaa rahat bir insanım, ama böyle değişik bişey yahu :KK51:

Canım teşekkürler ediyorum ilgin için :KK22: Allah allah o zaman sıkıntın ne derdin ne senin he :rolleyes:

Ah işte annem dinlememiş doktorları, şimdi de yine aynı şey olmam gerekiyosa mecbur olucam..Çünkü antibiyotik kullanamıyorum , mide ülserim var, hatta ilaç yüzünden mide kanaması geçirdim..Ameliyat korkum yok ama annemi ikna etmem lazım

Canım Allah korusun sen yine de düşün araştır iyi bir dr a ameliyat olabilirsin ilerlemesin daha çok ,bilemedim :KK64:
Birkaç farklı doktora danışmak gerekiyormuş bu konuda, kimi doktor direkt alalım diyormuş mesela gerek olmadığı halde.. Şu an bulunduğum yerdeki hastanede bu işin doktoru yok, zaten toplasan 3 uzman doktor var. Memlekete gidince artık..

Ah işte annem dinlememiş doktorları, şimdi de yine aynı şey olmam gerekiyosa mecbur olucam..Çünkü antibiyotik kullanamıyorum , mide ülserim var, hatta ilaç yüzünden mide kanaması geçirdim..Ameliyat korkum yok ama annemi ikna etmem lazım

Ülser kötü canım, benim annem de o yüzden ilaç kullanamıyor. Hasta oluyor diyor doktora gitsem ilaç verecek içemeyeceğim. Çok zor Allah yardımcın olsun.

Back
X