- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Ayni gun yapalim o zaman![]()
Ne zamanki seninki? Benim en erken 2016 yazı..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni gun yapalim o zaman![]()
Gerçekten bunu istiyor musun? :) bak sonra çok seversin beni ayrılamazsınn![]()
![]()
Tam tersi olmasın , sen benden ayrılamazsın bak demedi deme![]()
İyilik sağlık ben iyiyim çok şükür canım napiim ofisimdeyim siz geldiniz daha iyi oldum valla sıkılıyordum :)
tam istediğim gibi bi bindallı buldum :)Eki Görüntüle 1302286
ikincide çok güzel duruyo gelinlik :)
Allah kolaylık versin :)ben kafamı notlardan kaldıramıyorum kalbim sizinle gelinciklerim beni unutmayın![]()
aminn canımmmAllah kolaylık versin :)
Kız arkadaşı sosyal bi tipse kızların söylediği fikirler çok güzel ama benim gibi asosyal bi tipse bence başbaşa, 3.kişinin karışmadığı bişey hazırlasınArkadasim kiz arkadasina evlenme teklifi edick tatlim fikir ariyoruzz :)
Yaaaa ben ba yil diimmm. Hemen ona sunucam bu fikrii. :) tesekkur ederm canim
ya ben sakasini yapaym hemennn kiskaniyor tosbam![]()
![]()
Kızlar reyhan turhanda o tarz kına gecesi kıyafetleri kiralanıyor mu bilginiz var mı? Bende gelinliğimi ona diktirmeyi düşünüyorum ama kiralama varsa kaftanımı da kiralasam ordan?Bende isteydim öldüm yorgubluktan cok sükür mesai dolduda eve gidiyorum yoldayim simdi
Cok hos canım. Reyhan Turhan tasarımlarını bende beğeniyorum
O konuda bilgim yok canımKızlar reyhan turhanda o tarz kına gecesi kıyafetleri kiralanıyor mu bilginiz var mı? Bende gelinliğimi ona diktirmeyi düşünüyorum ama kiralama varsa kaftanımı da kiralasam ordan?![]()
Kız arkadaşı sosyal bi tipse kızların söylediği fikirler çok güzel ama benim gibi asosyal bi tipse bence başbaşa, 3.kişinin karışmadığı bişey hazırlasın![]()
Bulduk zaten kuzucm. Tiyatroculari ayarladk :) hikayelerini anlaticaklar ve ta taaaa.
Ozelden anlataym kuzum smdi bsey olur kiz fln okur :)) msjda anlatiyorum simdiNasıl bir şey olucak canım :)
Ozelden anlataym kuzum smdi bsey olur kiz fln okur :)) msjda anlatiyorum simdi