2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar istemede giymek için bu elbiseler nasıl sizce hangisi daha güzel?

Pinar-Sems-Beli-Nakisli-Fusya-El_16183_1.jpg
Pinar-Sems-Beli-Nakisli-Fusya-El_16183_4.jpg

1415955001_800_1080.jpg
1415954806_800_1080_2.jpg

bence ilk foto,mor olan o daha güzel.böyle güzel günlerde siyah renk bana çok hitap etmiyor.

Teşekkür ederim canım ya inşallah geçecek gidecek..Senin dün moralin mi bozuktu?

ewt hala da kötü :( şu haftayı hayırlısı ile bi atlatsam :(

yorumlar için sağolun hatunlar . Yarn bir turlarım bakalım. Birde böyle hoş görünüyolar ama mankenler hep boylu postlu ben minyonum . Giydiğim zaman direk içine düşüyorum elbiselerin. Alacağım elbisede de muhakkak tamirat yapılacak ama üzerimdede duruşu önemli

yorumlar için sağolun hatunlar . Yarn bir turlarım bakalım. Birde böyle hoş görünüyolar ama mankenler hep boylu postlu ben minyonum . Giydiğim zaman direk içine düşüyorum elbiselerin. Alacağım elbisede de muhakkak tamirat yapılacak ama üzerimdede duruşu önemli

Canım benim bende öyleyim yani minyonum bana da pek birşey olmaz söz için elbise baktık ablamla hiç birimi olmaz ya beğeniyorum sağolsun tezgahtar kızlarda yardımcı oluyorlar ama iğnelediler her yerimi hani bu burdan şöyle düşünün şurdan kısaltılırız terzide iğnelediler her yerini elbisenin ben hareket edemedim bu sefer :) dedim o kadar da değil yan eğilip kalkıcam ben :) Söz elbisemde bile tamirat yaptırdım mecbur bende beğeniyorum ama yapıcak bişey yok malesef :) :)

Ayyy nikahınız mı oldu sizin? :) :) askerde mi şuan nişanlın ve müstakbel eşin :)
evet tatlım ikimizde öğretmen olduğumuz için erken kıydık nikahı :KK36: Nişanlı görünümünde ama resmiyette eşim olan şahıs asker şuan 83 gün var gelmesine:KK71:

Valla evet aslına bakarsan bugün son günüm :) Ama sebebi o değill yarın sevdiceğime gidiyoruz ailecek çok ama çok heyecanlıyım ve mutluyum gidicez nişan ve düğün için konuşucaz birşeyler netleşicek artık elim ayağım tiriyo
Çok farklı bi duygu evlerine gittim daha önce ama şimdi ailecek onların evine giricez :KK68::KK68:
Maşşallah canım hep böyle mutlu ol inşallah :)

evet tatlım ikimizde öğretmen olduğumuz için erken kıydık nikahı :KK36: Nişanlı görünümünde ama resmiyette eşim olan şahıs asker şuan 83 gün var gelmesine:KK71:

Ne güzel canım hayırlı olsun ben bilmiyordum :) Hayırlısıyla gelir inşallah

Valla evet aslına bakarsan bugün son günüm :) Ama sebebi o değill yarın sevdiceğime gidiyoruz ailecek çok ama çok heyecanlıyım ve mutluyum gidicez nişan ve düğün için konuşucaz birşeyler netleşicek artık elim ayağım tiriyo
Çok farklı bi duygu evlerine gittim daha önce ama şimdi ailecek onların evine giricez :KK68::KK68:
Ayy çook heyecanlı canım inşaallah herşey gönlüne göre olur :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kızlarr bir sorum olucak sizlere ben nişanda göğüs kısmı taşlı straplez eteğinide kabarık tülden düşünüyorum hani böyle prenses gibi ama intte bulamıyorum tabii ki gidip deneyip bakmam gerek ama en azından kafamda birşeyler oluşsun istiyorum acaba bana örnekler gösterbilir misiniz? Demek istediğim alttaki resimdeki gibi bir model ama daha kabarık ve göğüs kısmı çok açık olmayan bir model? Fikirlerinizi bekliyorum canlar :) :)

153969654ris.webp

Kızlarr bir sorum olucak sizlere ben nişanda göğüs kısmı taşlı straplez eteğinide kabarık tülden düşünüyorum hani böyle prenses gibi ama intte bulamıyorum tabii ki gidip deneyip bakmam gerek ama en azından kafamda birşeyler oluşsun istiyorum acaba bana örnekler gösterbilir misiniz? Demek istediğim alttaki resimdeki gibi bir model ama daha kabarık ve göğüs kısmı çok açık olmayan bir model? Fikirlerinizi bekliyorum canlar :) :)

Eki Görüntüle 1303096

anlamadım ben.bundan daha mı kabarık istiyorsun yani?

Back
X