- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
Sagol Canım vakit bulupta doktora gidemiyprumGünaydın, geçmiş olsun..vitamin takviyesi yapsan olmaz mı ki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol Canım vakit bulupta doktora gidemiyprumGünaydın, geçmiş olsun..vitamin takviyesi yapsan olmaz mı ki![]()
Sagol canımmbende ya 7 de uyandım resmen
ben kutu arıyorumda bakalım hayal ettiğimi bulabilcek miyim :)bu güzelmiş canım ama ben çok abartıllı bişey yapmıcam kese içinde filan vericem muhtemelen buarada mendillerim hazırlanıyoor :)
evet canım yağmurlu iyiyim ben sen nasılsın :)Yağmur mu var orda canım izmir bi tuhaf dün yağmurlu bugünuaz havası nasılsın ?
aile şirketi sıkıntıları kuzum
sanırım o benim giibi. ben de 1 senedir 3 gün çalışıyordum evden de çalışıyorum :)
biz de ilk 1 ay her gün beraberdik sonra çok zor oldu şimdi haftada 3 gün![]()
ben kutu arıyorumda bakalım hayal ettiğimi bulabilcek miyim :)
evet canım yağmurlu iyiyim ben sen nasılsın :)
Bende öyle bir iş istiyorum![]()
Paylastim kuzum ustteki yorumumda :)
7.5 mu öyle bişeydi evet kuzu ben taş yapıcam buarada ayna bu üzerinde bant oldugu için belli olmuyor.cok güzelmiş cnm.taş olsa yanlarında evet daha da guzel olurdu.ne kdr şimdi bunun fiyatı?
zaman azalıyo ama detaylar bi türlü bitmiyo :)bulursan yine paylaş tatlım ben bulursamda ben paylaşırımm. aiiy 3 ay kaldıı![]()
söz mendili sunumu için bişey buldun mu canım :)
![]()
bu tarz bişey buldum ben nasıl olur bilemiyorum :)
yağmurlu istanbuldan tünaydınnn :)
ya evet ben en sonunda liste yaptım bak seninle de paylaşayımzaman azalıyo ama detaylar bi türlü bitmiyo :)
7.5 mu öyle bişeydi evet kuzu ben taş yapıcam buarada ayna bu üzerinde bant oldugu için belli olmuyor.
canım taşta birşey yokki. olmadı sipariş verirken söyleriz o yaparben öyle taş fln beceremem üzerinekeşke senin gibi yeteneklerim olabilseydi
![]()
sz mendili için camdan kutu canım :)Bu ne ki?
hemen hemen aynı liste canım :)ya evet ben en sonunda liste yaptım bak seninle de paylaşayım
kız iisteme:
isteme için damadın kahve tepsisi
kahve fincanı boyanacak
şeker hamurlu lokum alınacak
söz;
hediyelık mini kavanoz kahve
hediyelik sabun
tasarım çikolata
mekan süsleme ponponları
ahşap harf
söz tepsisi
yükselticiler
pasta harfleri
söz mendili
pasta
konuşma pankartları ve hatıra çerçevesi
şimdilik aklımdaki yapılması alınması gereknler bunlar
evet kuzu dediğin gibi aynı hemen hemen. aklıma gelirse yazarım ben hediyelikleri çok fazla yapmıcam. çünkü nişan olcagı için söz kalabalık olmayacaksz mendili için camdan kutu canım :)
hemen hemen aynı liste canım :)
kahve sunumları için tepsiler (misafirlere aynalı bi tepsi istiyorum :)
damadın fincanına kurdele not
süslü lokumlar
söz mendili sunumuna karar verilcek
çayın yanında küçük bi menü belirlencek
söz nişan için
mantar tıpalı şişeler
butik sabunlar
karton poşetler
teşekkür kartları
nişan tepsisi( yükseltiler makas)
ahşap harfler
ferforje kafes
butik kurabiyeler
açık büfe süslemesi
pasta
menü
konuşma balonları
hatıra çerçevesi
mkan süslemesi
kapı süsü:)
vardır mutlaka eksiklerim:)
Bende çok abartmadım canım 25 onlara 25 bize öyle paylaştırcam büfe için çok ayrıntı var tabi aklımda o konu başka :)evet kuzu dediğin gibi aynı hemen hemen. aklıma gelirse yazarım ben hediyelikleri çok fazla yapmıcam. çünkü nişan olcagı için söz kalabalık olmayacak
bizim 1 2 ailee dostumuz 1 2 akrabamız olcak erkek tarafınında öyle. ayrıca arkadaşlarımız olcak. o yüzden 20 şer tane yeterde artar diye düşünüyorum :) kapı süsünü atlamıştım bak onu da ekleyeyim hemen :)
Ona daha hic girmedim. Onumuzdeki ay anneleri tanistiricaz. Onlar bi gecsin sonra annemle dusunuruz onu :)Bende çok abartmadım canım 25 onlara 25 bize öyle paylaştırcam büfe için çok ayrıntı var tabi aklımda o konu başka :)
sen menüye karar verdin mi peki canım :)
ayyy ben düşünmekten bi hal oldumOna daha hic girmedim. Onumuzdeki ay anneleri tanistiricaz. Onlar bi gecsin sonra annemle dusunuruz onu :)
sz mendili için camdan kutu canım :)
hemen hemen aynı liste canım :)
kahve sunumları için tepsiler (misafirlere aynalı bi tepsi istiyorum :)
damadın fincanına kurdele not
süslü lokumlar
söz mendili sunumuna karar verilcek
çayın yanında küçük bi menü belirlencek
söz nişan için
mantar tıpalı şişeler
butik sabunlar
karton poşetler
teşekkür kartları
nişan tepsisi( yükseltiler makas)
ahşap harfler
ferforje kafes
butik kurabiyeler
açık büfe süslemesi
pasta
menü
konuşma balonları
hatıra çerçevesi
mkan süslemesi
kapı süsü:)
vardır mutlaka eksiklerim:)
bunlarda fazla değil ki canım böyle sıralı yazınca biraz çok görünmüş hepsi buCanım sen ne yaptın ya Allah aşkına?Ben sadece tepsi ve minik hediyeler hazırlayacağım. Başka da bir şey yapmam.
bunlarda fazla değil ki canım böyle sıralı yazınca biraz çok görünmüş hepsi bu![]()