2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kız tarafı yapıyor ama sizde adet nasıl bilmem de nişanda erkek tarafı kıza set alır bizde.. Yani o da az değil :)
Ben set istemiyorum sevgilimle ev almak istiyoruz o yuzden bozdurabilcegimz deger kaybetmeyecek seyler istedim. Erkek arkadasimin ailesi bu konuda cok iyiler ne istersem kabul ediyorlar. Soz olduktan sonra detayli konusulur ama ben kullanmayacagm seyi istemiyorum

Ben set istemiyorum sevgilimle ev almak istiyoruz o yuzden bozdurabilcegimz deger kaybetmeyecek seyler istedim. Erkek arkadasimin ailesi bu konuda cok iyiler ne istersem kabul ediyorlar. Soz olduktan sonra detayli konusulur ama ben kullanmayacagm seyi istemiyorum

Ben pırlanta set düşünüyorum çünkü altın set asla takmam. Senin dediğin de mantıklıymış aslında.. :)

bi kaç resim çek canım gözümüz gönlümüz açılsın:KK70:

Kız abiye elbiseleri de çek :KK70:

ayyy kızlaarr, fatih çok pahalı :KK62:

bir elbise giydim 1000tl:KK57::KK57::KK57::KK57: böyle kaldım valla:KK57: ama beğendim de:KK43:

baya gezdim, kafamda bişeyler oluştu. balık model giydim kalçalarım çok geniş çıktı önden bakınca. e zaten arkadan da kalkık bi kalçam var, çok dikkat çekiyor öyle olunca da.

canım sevgilim eşşek kadar desem :) ben 88liyim o 85li birde uzaktayız. kendisini hazırlıyo. benle tanıştığından beri istiyor bakalım eskiden fenaymış bu konularda . beklersik yaşlanacağız

85 li niye eşek kadar olsun:KK70::KK70:

benim aşkulatam 78li:KK57:

ayyy kızlaarr, fatih çok pahalı :KK62:

bir elbise giydim 1000tl:KK57::KK57::KK57::KK57: böyle kaldım valla:KK57: ama beğendim de:KK43:

baya gezdim, kafamda bişeyler oluştu. balık model giydim kalçalarım çok geniş çıktı önden bakınca. e zaten arkadan da kalkık bi kalçam var, çok dikkat çekiyor öyle olunca da.

85 li niye eşek kadar olsun:KK70::KK70:

benim aşkulatam 78li:KK57:

Kız sen yanlışlıkla gelinlik mi giydin naptın :KK70:Benim de kalçam kalkık olsa keşkem :KK51:

selam bebeklerim:KK50:

bugün yine çeyizime bazı cici tabaklar katıldılar:KK49: fotoğraf çekemedim yarın çekip eklicem.

bide bide galiba sevdiceğim bana evlenme teklifi etmek için fikir arıyor. aslında en başından beri bi fikrim var diyordu, hala varmış o fikir ama başka daha değişik bişey arıyormuş:KK53: bende bari o eski fikiri bana söyle nolur nolur dedim söylemedi:KK62:

hiçbişey bulamazsa yine onu kullanıcakmış:KK51: sanki devlet sırrı ya, 2,5 senede kopya bile vermedi:eek:

Kız sen yanlışlıkla gelinlik mi giydin naptın :KK70:Benim de kalçam kalkık olsa keşkem :KK51:

ahhh sorma bebişim, ilk önce fiyatına baktım yok bunu boşuna giymiyim dedim, sonra dayanamadım aklımda kalmasın ben bunu deniyim dedim. çok zayıf gösterdi çünkü siyahtı. kadife balık model, fakat üst kısmında göğüsten omuzlara doğru uzanan oymalı bir kısım var içine ten rengi tül koymuşlar ve bu kısmın altında üstünde siyah boncuklar işlenmiş. assolist gibi hissettim kendimi vallahi:KK70::p

bugün yine çeyizime bazı cici tabaklar katıldılar:KK49: fotoğraf çekemedim yarın çekip eklicem.

bide bide galiba sevdiceğim bana evlenme teklifi etmek için fikir arıyor. aslında en başından beri bi fikrim var diyordu, hala varmış o fikir ama başka daha değişik bişey arıyormuş:KK53: bende bari o eski fikiri bana söyle nolur nolur dedim söylemedi:KK62:

hiçbişey bulamazsa yine onu kullanıcakmış:KK51: sanki devlet sırrı ya, 2,5 senede kopya bile vermedi:eek:

Ay ne güzel, merak ettim şimdik.. :D
Ben de biraz kedi manyağıyımdır, geçen bir foto gördüm, yavru kedinin tasmasına tektaş geçirmişler evlilik teklifi için.. Ben tabi çok beğendim hemen benimkine gösterdim baaaaak diye, o da he iyi ettin dedi, bunu ben de görmüştüm aklımın bir köşesinde bu vardı dedi. :( Dedim olsun sen yine böyle teklif edebilirsin :KK48:

ahhh sorma bebişim, ilk önce fiyatına baktım yok bunu boşuna giymiyim dedim, sonra dayanamadım aklımda kalmasın ben bunu deniyim dedim. çok zayıf gösterdi çünkü siyahtı. kadife balık model, fakat üst kısmında göğüsten omuzlara doğru uzanan oymalı bir kısım var içine ten rengi tül koymuşlar ve bu kısmın altında üstünde siyah boncuklar işlenmiş. assolist gibi hissettim kendimi vallahi:KK70::p

Foto çekseydin keşke yaa..

Ben pırlanta set düşünüyorum çünkü altın set asla takmam. Senin dediğin de mantıklıymış aslında.. :)
Biz direk ev almak istiyoruz kuzum o yuzden set fln istemiyorum :)

Ay ne güzel, merak ettim şimdik.. :D
Ben de biraz kedi manyağıyımdır, geçen bir foto gördüm, yavru kedinin tasmasına tektaş geçirmişler evlilik teklifi için.. Ben tabi çok beğendim hemen benimkine gösterdim baaaaak diye, o da he iyi ettin dedi, bunu ben de görmüştüm aklımın bir köşesinde bu vardı dedi. :KK43: Dedim olsun sen yine böyle teklif edebilirsin :KK48:
Kizlar benimki de oyle aklinda fikir varmis filan bugn avm de ben yoldan gecen kiza bakiyodm oda yuzuk bakiyodu biraz ters oldu sanki dedi:KK70::KK70::KK70:
Benimki sinema kapatcakmis ilk basta ama ben bi kere is aldim sinema kapatcakmis cocuk film hazirladim benimki cok bozuldu benim fikrimdi diye :KK73::KK73::KK73: ne yapcak cok merk ediyorum cunku ben iki saniyede bin teklif buluyorum citayi hep yukseltiysun diyor:KK31:

ben araştırıp gözüne sokuyorum sürekli öyle oluyo. mesela 2haftadır balayı için rezerasyon yaptırcaz ben oteli seçtim onada söyledim ama bekliyoruz hala:)

annene hemen anlat çünkü biz martta başladık nisanda anneme dedim ancak kurban bayramına söz nişan yaptık. kadın kendi ayarlasın.babana durumu anlatsın çünkü onlarında kabullenmeleri zaman alıyo:)
Canım nereye karar kıldınız balayı için

Back
X