- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hepimize nasip etsin inşaallah ne kadar güzel canım hayırlı olsunGünaydın hanımlar
Dün akşam evimizi tuttuk nişanlımla
Evim evim güzel evim, hemen özledim evimi![]()
Canım ben halaa karar veremedim çünkü erkek karışık oluyor ve ben kesin gelinlik giyicem ama bindallı da giymek istiyorum başörtü sıkıntı olacak gelinliğin türbanını çıkarıp diğerini yapacak birini bulmam çok zorgünaydın kızlar,,iyi haftalar..
sen nasıl yapacaksın? giyecek misin kınada gelinliğini cnm?
Canım ben halaa karar veremedim çünkü erkek karışık oluyor ve ben kesin gelinlik giyicem ama bindallı da giymek istiyorum başörtü sıkıntı olacak gelinliğin türbanını çıkarıp diğerini yapacak birini bulmam çok zor![]()
kınada erkek olma ihtimali yüksek canım o yüzden tam karar vermedim daha çok var düşünemedim bile :)canım sen nasıl bir kıyafe dşünüyorsn kınada
bohçayı ilk erkek tarafı getirirde canım gelen sepetle yollandığını ilk sen duydum :)hayırlı akşamlar kızlarr... nasılsınız bakalım?
biz bugün annemle birlikte söz-nişan için sepettir, bohçadır falan baktık :)
söz sepetimi beğendim, hatta bir tane de ipek mendil aldım, üzerine adımızın baş harflerini yazdıracağım.
yani kendi adıma ilk adımı atmış oldum :)
her şeyi tek tek inceledim, havludur, çamaşırdır, tepsidir :) ay içim gitti resmen kendi kendime gezerken bile çok heyecanlandım
bu arada size şunu sormak istiyorum; siz hazırlanan bohçayı ne zaman verdiniz yada ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz kızlar? önce erkek tarafı getirecek gelen sepetle biz mi geri yollayacağız? yoksa ilk biz mi?
ben begendiğimi yaptığımı gösteriyorum o da fikrini belirtiyo ama aşkım nişanda şuda olsun dediğini duymadım :)kızlar bişeyi merak ediyorum. erkek arkadşınız şu nişan söz işleriyle ilgileniyor mu konuşuyor mu merak ediyor mu ?
hayırlı olsun tatlım çok sevindim :)Günaydın hanımlar
Günaydın canım :) nasılsın?herkese günaydın kızlar :)
Günaydın hanımlar
günaydın kızlar,,iyi haftalar..
sen nasıl yapacaksın? giyecek misin kınada gelinliğini cnm?
GünaydınLove01 nasılsın?
günaydın cnm.gecen haftaya göre iyiyim çok şükür.sen nasılsın?
Iste bunlar baya guzel. Ama soz kutusna ne konur ki. Ben bi tek mendil yaptiriyorum cunku :)![]()
![]()
![]()
![]()
söz kutuları için örnekler kızlar....
kalıp sabunlar var ya onlar süslenip konulabiliyoIste bunlar baya guzel. Ama soz kutusna ne konur ki. Ben bi tek mendil yaptiriyorum cunku :)
Boyle bir kutu icin bende soyle dusundumkalıp sabunlar var ya onlar süslenip konulabiliyo
isimleriniz işlendiği küçük bi havlu
söz mendili
minik bi kese yine başharfleriniz işlenmiş olucak içine lavanta konur
bide küçük kur'an-ı kerim :)
bide damada çorap
ama ben ilk saydığım şeylerin yanına çorap yakıştaramıyorum :)
bu kutuya hiç babaya dair bişey konduğunu duymadım canım...Boyle bir kutu icin bende soyle dusundum
mendil zaten hazirlaniyor
Kalip sabun ve lavanta kesesi
ve babasi icin tesbih olabilir
boyle bir kutuyu tosbama degil annesine vermek daha uygun geldi bana