- 23 Şubat 2012
- 1.761
- 678
- 448
Kızlar öğrencilerimden birinin babasının üzerine ağaç devrilmiş oğlu keserken, adam vefat etmiş, çok üzüldüm ya..Allah rahmet eylesin.
off ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar öğrencilerimden birinin babasının üzerine ağaç devrilmiş oğlu keserken, adam vefat etmiş, çok üzüldüm ya..Allah rahmet eylesin.
Eveettt cok durgun sessizz buralarrrHoşgeldin canım napalım burası durgun bugün
Eveettt cok durgun sessizz buralarrrHoşbuldum canımm nasılsınn :)
sıhatler olsun canım :)ben bi bıcı bıcı yapıp gelicem![]()
sıhatler olsun canım:)ben bi bıcı bıcı yapıp gelicem![]()
maşallah tatlım senin nişanı sabırsızlıkla bekliyorum :)ayy sizden hayır yok azcık ben canlandırıyım burayı:) ne saçmaladığımı sorabilirsiniz büfe için aklımda oluşan bi kaç sunum sizde böyle gördüğünüzü arada paylaşın kızlar sevap işlersiniz :)
Eki Görüntüle 1305966 Eki Görüntüle 1305966 Eki Görüntüle 1305967 Eki Görüntüle 1305969 Eki Görüntüle 1305970
![]()
![]()
valla bende bekliyorum o gün bi gelsindemaşallah tatlım senin nişanı sabırsızlıkla bekliyorum :)
valla bende bekliyorum o gün bi gelsinde![]()
stressiz olmuyo ki bu işlerBen bile strese girdim valla, geçince derin bir oh çekicem![]()
ben koymadimBakıyorum da herkes nişana, düğüne geri sayım şeysini koymuş imzaya..![]()
gelir inşallah canım ya:)valla bende bekliyorum o gün bi gelsinde![]()
Ben mesaimin bitmesini bekliyorum. Buugun iki is arkadasim istifa ettiKızlar bende isten ciktim simdi eve gidiyorum. Neler yapıyosunuz