2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kahve icin susleme ornekleri ;

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-11-14-30-47.webp
    Screenshot_2014-11-11-14-30-47.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2014-11-11-14-24-03.webp
    Screenshot_2014-11-11-14-24-03.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_2014-11-11-14-20-01.webp
    Screenshot_2014-11-11-14-20-01.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 78
Tebrik bile etmemiş canım ya allah allah bence arama seni suçlucakları birşey yok ki ortada nişanlanan sensin insan bir aramız mı tebrik amaçlı hiç yakıştıramadım :63:
Tamam aramıyorum :) düğüne gelmezlerse de onların ayıbı zaten

cnm nette var bi sürü model,1000 tanesi 200 tl fln öyle bişi bakabilirsin ya,kendin ztn tek tek uğraştığına değmez.

yaptıkları hoş değil ama sonradan senelerce başa kalkılacak bi konu olmaması adına,ben olsam yengesini arar ve çağırırdım.gelir ya da gelmez artık onların problemi olurdu.ama ben üzerime düşeni fazlasıyla yapmış olurdum,seneler sonra bu konu gündeme gelirse bana laf söyleme hakları kalmazdı bence böylece.
Yok tatlım nikah şekerini ben yapmıcam. Satın alacam ama benim beğendiklerim hep pahalı modeller:(

cnm nette var bi sürü model,1000 tanesi 200 tl fln öyle bişi bakabilirsin ya,kendin ztn tek tek uğraştığına değmez.

yaptıkları hoş değil ama sonradan senelerce başa kalkılacak bi konu olmaması adına,ben olsam yengesini arar ve çağırırdım.gelir ya da gelmez artık onların problemi olurdu.ama ben üzerime düşeni fazlasıyla yapmış olurdum,seneler sonra bu konu gündeme gelirse bana laf söyleme hakları kalmazdı bence böylece.
Kuzu nişan için her konuştuklarında abi bayramda nişan var dedi nişanlım. Ona rağmen beni çağırmadı diyomuş. Kardeşler arasında böyle konu mu olur sanki...

merabalarr:KK25: hatunumm söz için aldığım elbiseyi gördün müü?:KK37:

şeker senle asker bekliyorduk senin askerin benimkinden 2 ay önce gelmişti hatırladınmıııı. Bizde nişan yapcaktık gelince sizde sende daha yapmadın sanırım biz ocak 31 olacak büyük ihtimalle yaz sizinnn seni görüm sevindimmm:KK68:

Kuzu nişan için her konuştuklarında abi bayramda nişan var dedi nişanlım. Ona rağmen beni çağırmadı diyomuş. Kardeşler arasında böyle konu mu olur sanki...

evet komik ama böyle ailevi durumlarda bzn malesef istemesende nezaketen araman gerekiyor fln filan.ben olsam ağızlarına laf vermemek için arar çağırırdım.sonra ömür boyu başına kalkmalarına neden olan örnekler gördüm çevremde.ama tabi bu sadece benim fikrim cnm ,sen gönlün nasıl rahat edecekse öyle davran.

evet komik ama böyle ailevi durumlarda bzn malesef istemesende nezaketen araman gerekiyor fln filan.ben olsam ağızlarına laf vermemek için arar çağırırdım.sonra ömür boyu başına kalkmalarına neden olan örnekler gördüm çevremde.ama tabi bu sadece benim fikrim cnm ,sen gönlün nasıl rahat edecekse öyle davran.
Nişanlım kızacak aramama:( ben arayım utansınlar diyodum. Ama kızlarda haklı onların destek olması gerekirken ben niye gönüllerini etmk için uğraşayım ki.

Back
X